Prima pagină » 10 atracții turistice din Europa pe care ar trebui să le eviți

10 atracții turistice din Europa pe care ar trebui să le eviți

Autor: admin
0 comentarii

În momentul în care te documentezi cu privire la următoarea destinație în care vei merge, este de la sine înțeles că îți dorești să vizitezi cele mai cunoscute și apreciate atracții turistice.

Însă, ar trebui să îți dai seama că unele dintre acestea, mai ales cele din Europa, pot fi destul de aglomerate uneori, supraapreciate sau mult prea scumpe. Din acest motiv, ar trebui să te orientezi și către locuri nu atât de cunoscute, pe care merită însă să le explorezi.

Așadar, iată 10 dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Europa pe care ar trebui să le eviți:

1. Mona Lisa – Luvru, Paris, Franța

Dacă ai fost până acum în Paris, cu siguranță ai văzut și Mona Lisa, celebra pictură a lui Leonardo da Vinci. Iar dacă nu ai văzut-o până acum, se află pe lista ta. În orice caz, poate fi destul de dificil să mergi să o admiri deoarece de cele mai multe ori Muzeul Luvru, cel în care este expusă, este foarte aglomerat. 

2. Plimbările cu gondola în Veneția

Plimbările cu gondola în Veneția sunt unele dintre cele mai căutate atracții de către turiști. Sunt extrem de romantice, mai ales dacă alegi să mergi cu partenerul. Însă, află că sunt și destul de scumpe deoarece o plimbare cu gondola pe canalele Veneției costă între 80 și 100 de euro.

3. Turnul din Pisa, Italia

Una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Italia este Turnul din Pisa. Și nu ar trebui să ne mire acest lucru, însă acesta este supraapreciat, fiind destul de mulți cei care aleg să îl viziteze.

4. Turnul Eiffel, Paris, Franța

Dacă următoarea ta călătorie va fi în Paris, în mod cert ți-ai stabilit că vei vizita și Turnul Eiffel. Însă, este destul de scump prețul unui tur ghidat, mai exact aproximativ 100 de euro.

5. Moulin Rouge, Paris, Franța

Cele mai citite articole

Moulin Rouge este unul dintre cele mai cunoscute și fabuloase spectacole, fiind considerat un simbol. Însă, cu toate că a împlinit 130 de ani, astăzi nu mai reprezintă atât de mare interes pentru public.

6. Stonehenge, Wiltshire, Anglia

Stonehenge este un monument extrem de cunoscut din Anglia. Și cu toate că în spatele acestui obiectiv turistic se află o istorie pe care merită să o explorezi, acum s-a transformat într-un loc în care poți aglomerat de unde poți cumpăra suveniruri și poți face mai un tur organizat, fără a afla însă întreaga istorie.

7. La Rambla, Barcelona, Spania

La Rambla este un bulevard extrem de cunoscut din Barcelona. Cu toate că te poți întâlni cu artiștii locali, poți cumpăra suveninuri inedite și te poți distra la spectacolele oferite în aer liber, este mult prea aglomerat, iar astfel nu te poți bucura așa cum ar trebui.

8. Temple Bar, Dublin, Irlanda

Cel mai cunoscut hotel, dar și bar din Dublin este Temple Bar datorită faptului că este situat într-o zonă centrală. În ciuda arhitecturii impresionante și a atmosferei pe care ți-o poate insufla locul, de cele mai multe ori este aglomerat.

9. Red Light District, Amsterdam, Olanda

Red Light District, cunoscut și sub numele de Cartierul Roșu este un obiectiv turistic extrem de apreciat datorită petrecerilor și a activităților care au loc acolo. Cei mai mult aleg să meargă acolo din curiozitate, însă este o zonă pe care ar trebui să o eviți deoarece pot avea loc și incidente.

10. Abbey Road, Londra

Dacă ești o fană a trupei Beatles, atunci în mod cert ți-ai propus să vezi Abbey Road, strada care a devenit emblematică în urma lansării albumului în 1969 cu același nume de către Beatles. Dacă într-adevăr vrei să faci asta, află că trec destul de multe mașini pe acolo și vei reuși destul de greu să faci o poză așa cum îți dorrești.

Citește și:
10 dintre cele mai romantice destinații din Europa pe care merită să le explorezi alături de partener

Foto: Shutterstock, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-atractii-turistice-din-europa-pe-care-ar-trebui-sa-le-eviti-704733/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si