Prima pagină » 10 celebrități care au apelat la mame surogat pentru a avea copii

10 celebrități care au apelat la mame surogat pentru a avea copii

Autor: admin
0 comentarii

Nu mai este un secret faptul că din ce în ce mai multă lume apelează la mame surogat pentru a-și mări familia, inclusiv cupluri de la Hollywood precum Kim Kardashian și Kanye West sau Nicole Kidman și Keith Urban. Motivele pentru care aceștia au apelat la această metodă diferă, fie că vorbim de infertilitate sau cupluri gay. Staruri ca Amy Smart și Elizabeth Bank au vorbit deschis despre alegerea lor, sperând ca experiențele lor și lupta cu infertilitatea să vină în ajutorul altor familii.

Ne place să vedem celebrități care nu se feresc să dezvăluie modurile prin care își cresc familia și cum au ajuns la aceste decizii. Mai jos am selectat 10 cupluri celebre care au apelat la mame surogat pentru a avea copii și ce au avut de spus despre acest proces.

1. Kim Kardashian & Kanye West

Kim a avut mai multe probleme de sănătate după nașterea celor doi copii, North și Saint. Placenta accreta și preeclamsia au împiedicat-o pe această să mai dea naștere altor doi copii. Astfel, pentru Chicago și Psalm, Kim si Kanye au apelat la mama surogat. Ea afirmă că „Este frustrant să nu poți face asta singură. Este o dinamică ciudată. De exemplu, merg la toate programările medicilor și încerc să fiu prezentă cu adevărat, dar atunci când nu îl porți singură, este un echilibru atât de sensibil despre cât de mult o să fii în viața lor.”

2. Jimmy Fallon & Nancy Juvonen

Cei doi au întâmpinat două fiice prin intermediul unei mame surogat, în 2013 pe Winnie și în 2015 pe Frances Cole. Fallon a discutat deschis despre lupta cu infertilitatea și după 5 ani de încercări a ajuns la decizia de a opta pentru o mamă surogat. Acesta îndeamnă fiecare familie care își dorește un copil, dar care întâmpină probleme, să încerce fiecare cale pentru ca în final să ajungă o familie.

3. Gabrielle Union & Dwyane Wade

Gabrielle Union și Dwyane Wade și-au întâmpinat primul copil, pe fiica Kaavia, prin intermediul unei mame surogat în noiembrie 2018. Gabrielle povestea într-un interviu despre imaginea pe care societatea o are despre acest subiect. „Oamenii vor să vadă burta, să audă că ai hemoroizi – vor să știe că ești ca ei. Voi fi îmbrățișată ca mamă? Este îngrozitor.”

4. Nicole Kidman & Keith Urban

Cei doi au întâmpinat-o pe Faith Margaret în 2010, exprimându-și recunoștința pentru toată lumea care a fost alături de ei pe tot parcursul procesului, în special mamei surogat.

5. Tyra Banks & Erik Asla

Cele mai citite articole

Tyra Banks a devenit mamă în 2016, după numeroase tratamente nereușite, când ea și partenerul său, Erik Asla au decis să apeleze la ajutorul unei mame surogat. Aceștia au acum un fiu „minune”, așa cum îl numesc pe York Banks Asla. Cu toate acestea, Tyra și Erik au ales să se despartă în 2017.

6. Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

După 7 ani de la nașterea primului copil, Sarah Jessica Parker și-a extins familia, de această data prin intermediul unei mame purtătoare. Gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick s-au născut în 2009.

7. Neil Patrick Harris & David Burtka

Starul din How I Met Your Mother, Neil Patrick Harris și partenerul său au devenit părinții a doi copii prin intermediul unei mame surogat în 2010, exprimându-și entuziasmul prin intermediul unei postări pe Twitter.

8. Elizabeth Banks & Max Handelman

În 2011, actrița împreună cu soțul său au dezvăluit nașterea primului copil prin intermediul surogatului. Aceasta explica într-o postare pe blog dificultățile pe care le-a întâmpinat încercând să conceapă, ajungând în final la soluția unei mame care avea să îi poarte copilul. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții celui de-al doilea copil făcut prin aceleași mijloace.

9. Lucy Liu

Fostul Înger al lui Charlie, Lucy Liu, își exprima dorința de a avea un copil în 2013, urmând ca mai apoi, în 2015, să dezvăluie apariția fiului său, Rockwell Lloyd Liu cu ajutorul unei mame surogat.

10. Elton John & David Furnish

Elton John și partenerul său David Furnish au primit cel mai frumos cadou de Crăciun în 2010: un băiețel pe nume Zachary. În 2013, micuțului i s-a alăturat Elijah, prin aceeași mamă purtătoare. O sursă apropiată a cuplului afirmă că cei doi sunt extrem de apropiați de mama surogat pe care o consideră ca o soră și de care se simt îndatorați pe viață.

Citește și:
Parteneri pe ecrane, parteneri în viața reală: 12 cupluri de vedete care au jucat în filme împreună

Text: Andreea Pene
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-celebritati-care-au-apelat-la-mame-surogat-pentru-a-avea-copii-701843/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si