Prima pagină » 10 locuri în care trebuie să ajungi dacă preferi destinațiile mai puțin populare

10 locuri în care trebuie să ajungi dacă preferi destinațiile mai puțin populare

Autor: admin
0 comentarii

Chiar dacă poate părea destul de neobișnuit să călătorești singură sau în zone mai puțin cunoscute, află că este o ocazie ideală prin care să te cunoști mai bine și să încerci să te adaptezi la noi culturi și obiceiuri.

În plus, dacă vei alege destinații mai puțin cunoscute poți vizita tot ceea ce îți dorești fără să fii înconjurată de o mulțime de persoane și astfel, te vei bucura mult mai mult de locul minunat în care ai ajuns. Află care sunt alte locuri necunoscute pe care merită să le explorezi anul acesta:

1. Insula Majuro, Micronezia

Insula Majuro trebuie să se afle pe lista ta în anul 2020. Și spunem asta deoarece ea este în partea vestică a Oceanului Pacific și este un atol de corali care conține mai multe insule, printre care Delap, Uliga şi Darrit. Este un loc în care te poți relaxa, iar ea este cunoscută datorită grădinilor de corali pe care le are. 

2. Hvar, Croația

Cu siguranță ai vizitat până acum Croația, una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță. Însă, probabil că nu ai auzit de insula Hvar, un loc în care vei avea parte de liniște și relaxare. Printre atracțiile sale turistice se numără monumentele istorice din Sućuraj sau piața Pjaca.

3. Vaduz, Liechtenstein

O destinație pe care ar trebui să o explorezi este Vaduz, capitala orașului Liechtenstein. Este un loc destul de puțin vizitat deoarece foarte mulți oameni cred că nu este îndeajuns de interesant și să merite să fie explorat, însă, află că este. Dacă vei ajunge acolo, ar trebui să vizitezi Castelul Gutenberg, Castelul Vaduz și Galeria de Artă de Stat din Liechtenstein.

4. Laponia, Finlanda

În mod cert, Laponia reprezintă un tărâm pe care ar trebui să îl explorezi singură. Iar motivul pentru care ar trebui să faci asta este că ai minunata ocazie de a vedea Aurora Boreală, un fenomen cu adevărat special. În plus, mai poți vizita Castelul de Zăpadă din Kemi sau Casa lui Moș Crăciun din Rovaniemi.

5. Insula Nevis, Caraibe

Cele mai citite articole

Nevis este o insulă vulcanică situată în Marea Caraibilor. Este una dintre destinațiile ideale dacă ești adepta sporturilor acvatice, însă ar trebui să ai în vedere faptul că pentru a ajunge acolo trebuie să iei o barcă din Saint Kitts, o altă insulă din apropiere. 

6. Tulum, Mexic

Tulum este una dintre destinațiile preferate de turiști în sezonul rece deoarece atunci temperaturile sunt extrem de ridicate. Pe lângă ruinele pe care le poți vizita, ar mai trebui să ai în vedere Templo de los Frescos, Templo del Dios Descendentem și Castillo, una dintre cele mari construcții din Tulum.

7. Pontresina, Elveția

Pontresina este un oraș din Elveția pe care îl poți vizita în orice perioadă a anului. Iarna este destinația ideală pentru activități sportive, în timp ce vara este unul dintre locurile în care vei avea parte de relaxare și îți poți recăpăta forțele. Dacă o să ajungi acolo, nu ar trebui să ratezi Ghețarul Morteratsch.

8. Insula Paștelui, Peru

Insula Paștelui este situată în sud-estul Pacificului. Este renumită datorită statuilor sale uriașe. Nu este atât de mult vizitată deoarece este destul de departe, însă poate fi și un lucru bun pentru persoanele care preferă să își petreacă singure vacanțele.

9. Piha, Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este una dintre destinațiile pe care ar trebui să le vizitezi. Plaja Piha este deosebit de izolată, fiind situată la vest de orașul Auckland. Nisipul negru este ușor de observat sub apele cristaline, iar peisajul este cu adevărat unul deosebit. 

10. Nauru, Oceanul Pacific

Dacă ești în căutarea unei destinații în care să fii departe de tot ceea ce înseamnă haos cotidian, atunci ar trebui să vizitezi Nauru. Este o insulă care se află în centrul oceanului Pacific, fiind destul de izolată de restul lumii, iar cea mai apropiată insulă față de ea se află la 300 de kilometri. Însă, nu ar trebui să îți faci griji deoarece poți merge în Portul Anibore sau pe Anibore Bay. 

Citește și:
12 destinații pe care merită să le explorezi în anul 2020

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-locuri-in-care-trebuie-sa-ajungi-daca-preferi-destinatiile-mai-putin-populare-701203/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si