Prima pagină » 10 moduri prin care partenerul tău va rămâne îndrăgostit de tine pentru totdeauna

10 moduri prin care partenerul tău va rămâne îndrăgostit de tine pentru totdeauna

Autor: admin
0 comentarii

10 moduri prin care partenerul tău va rămâne îndrăgostit de tine pentru totdeauna

Oricare ar fi motivul, un lucru este clar: la fel ca și noi, bărbații simt nevoia de a fi respectați și apreciați. Este foarte deconcertant pentru un bărbat să simtă că și-a dezamăgit partenera în vreun fel. Pentru că el dorește să fie, de fapt, eroul ei!

Așa că am alcătuit pentru tine o listă cu 10 moduri prin care poți păstra pasiunea în cuplu:

1. Fii dispusă să inițiezi partide de sex!

Adeseori, bărbații pun semnul egalității între sex, dorință și disponibilitate. Așa că fă-l pe iubitul tău să se simtă dorit, exprimându-ți dragostea și în mod fizic.

2. Fii deschisă să experimentezi

Atunci când vine vorba de confort, poate fi foarte ușor să intri într-o zonă de confort, iar frica de necunoscut te poate împiedica să experimentezi lucruri noi în dormitor. Așa că încearcă lucruri noi alături de iubitul tău! Dacă nu o vei face tu, cu siguranță va găsi o altă femeie dispusă să o facă! Nu-ți sugerez să te implici într-o activitate sexuală care îți trezește repulsie, ci doar să ieși un pic din zona de confort și să fii dornică să explorezi și să experimentezi lucruri noi alături de bărbatul pe care îl iubești!

3. Nu deveni prea disponibilă!

Uneori, în relația de cuplu, femeile au tendința de a deveni prea disponibile, prea dornice să fie plăcute. Bărbații intră în relații cu o imagine foarte clară în legătură cu modul în care ar trebui să fie femeia pe care și-o doresc ca parteneră de viață (și, de multe ori, această imagine nu seamănă deloc cu partenerele lor ocazionale). Din păcate, există femei care se străduiesc prea mult să devină persoana dorită de parenerii lor, însă își pierd identitatea în acest proces. Și, într-o bună zi, bărbatul își dă seama că are alături exact ce și-a dorit, dar nu mai e sigur că-și mai dorește într-adevăr asta. Așa că sfatul nostru este: fii tu însăți și nu te ajusta prea mult în funcție de dorințele partenerului tău! Până la urmă, e foarte solicitant să încerci să pari ceva ce nu ești și să te potrivești unui tipar, cu care ai prea puține în comun.

4. Nu deveni prea obsedată de control!

Uneori, chiar fără să ne dăm seama, atunci când intrăm într-o relație, încercăm să ne controlăm partenerul, pentru a-l transforma în persoana care ni se pare că ar funcționa cel mai bine alături de noi. Așa că ne angajăm în obiceiuri toxice, cum ar fi reproșurile permanente, învinuirile constante, criticile, îmbufnările, amenințările, sistemul de pedepse și recompense.

5. Asigură-te că știe cât de mult îl apreciezi!

Uneori, când femeile simt că au o relație stabilă cu un bărbat, capătă un fals sentiment de siguranță. Însă toate relațiile se bazează pe libera voință a celor doi parteneri, iar fiecare e liber să plece atunci când simte să o facă. Iar rata divorțurilor stă mărturie pentru asta. Cu alte cuvinte, lucrează în permanență la relația ta și nu intra într-o zonă (toxică) de confort.

6. Permite-i să fie el însuși!

Cele mai citite articole

Unii bărbați înșală pentru că se simt claustrați în relația de cuplu. Prin urmare, o aventură le oferă acel sentiment de libertate pe care simt că l-au pierdut în relația stabilă. Așa că permite-i partenerului tău să fie el însuși și fără tine. Lasă-l să petreacă timp cu prietenii lui, să aibă propriile hobby-uri și preocupări. Cu alte cuvinte, nu-l controla și nu-l interoga!

7. Fii conștientă de emoțiile tale!

Fie că suntem conștiente sau nu, noi, femeile, suntem maestre în a ne folosi emoțiile pentru a comunica, fără a utiliza deloc cuvinte. Comunicăm așa furie, tristețe, dezamăgire, mânie, care sunt percepute ca atare de partenerii noștri. Confruntați cu asta, ei nu aleg să rezolve problema, ci caută o altă femeie care să-i idolatrizeze. Pentru că nu uita: un bărbat vrea să simtă că este sursa fericirii tale, nu o dezamăgire constantă.

8. Fă din relația voastră o prioritate!

De obicei, atunci când un bărbat este infidel, vei descoperi că și partenera lui are un fel de „aventură”, de obicei una mai acceptabilă social și care nu e de natură sexuală. Iar „aventura” ia forma unei prioritizări a cuiva sau a ceva în fața relației. Iar asta poate fi cariera, copiii, o rudă bolnavă, o acțiune de voluntariat, practic ceva ce-i acaparează atenția și îi pune partenerul într-un con de umbră. Prin urmare, sfatul nostru este: relația cu partenerul tău trebuie să fie o prioritate constantă pentru tine! Asta dacă îți dorești să dureze toată viața. Există lucruri a căror importanță se va estompa, însă relația va fi mereu acolo, dacă ai grijă de ea cu atenție.

9. Învață despre limbajele iubirii!

Dacă nu ai citit încă „Cele cinci limbaje ale iubirii” de Gary Chapman (o găsești pe www.elefant.ro), îți sugerez să o faci! Are potențialul de a salva multe relații. Chiar mai multe decât consilierea maritală. Așa că află care este limbajul iubirii cu care este obișnuit partenerul tău și folosește acest limbaj atunci când comunici cu el. Astfel va ști mereu că este iubit și îți va rămâne fidel.

10. Identifică tiparul său relațional!

Sincer, nu știu cum să combat argumentul biologiei. Unii bărbați pur și simplu cred că este în genele lor să aibă relații sexuale cu cât mai multe femei. Dacă partenerul tău este unul dintre acești bărbați, atunci probabil că pur și simplu nu va conta ce faci (pentru că, practic, poți să faci orice, iar el tot îți va fi infidel). Așa că încearcă să identifici acești bărbați și, cel mai bine, nu te implica în relații de durată cu ei. Pentru că este foarte puțin probabil ca ei să se schimbe, chiar și dacă se știu iubiți și apreciați. Cea mai bună apărare în fața lor este să nu-i iei prea tare în serios.

Citește și:
Bărbații care au aceste 10 trăsături sunt cei mai buni parteneri pentru o femeie puternică

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-moduri-prin-care-partenerul-tau-va-ramane-indragostit-de-tine-pentru-totdeauna-639431/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si