Prima pagină » 10 moduri prin care să-ți dai seama că ai sentimente mai puternice decât el

10 moduri prin care să-ți dai seama că ai sentimente mai puternice decât el

Autor: admin
0 comentarii

10 moduri prin care să-ți dai seama că ai sentimente mai puternice decât el

Nimeni nu știe aceste lucruri de la început, iar cu timpul îți vei da seama ce înseamnă fiecare semnal pe care ți-l dă.

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să-ți dai seama dacă el te iubește mai mult sau mai puțin decât tine:

1. Fă-ți timp să vă cunoașteți mai bine

Timpul este un factor pe care ar trebui să-l iei în considerare atunci când faci o decizie. Este nevoie de timp să cunoști bine o persoană. Nu te grăbi să intri într-o relație doar de dragul de a fi într-una. Încearcă să înțelegi sentimentele pe care le ai pentru el și dacă merită să investești timp pentru o posibilă relație cu el.

2. Remarcă faptul că petrece timpul cu tine

Așa cum ar trebui să îți acorzi timp să te îndrăgostești și să intri într-o relație, la fel de mult ar trebui să apreciezi faptul că el își petrece timpul cu tine. Dacă este mereu ocupat și se preocupă de alte lucruri decât să stea cu tine, vorbește cu tine doar din comoditate, atunci ar trebui să îți dai seama că acea persoană nu este prea interesată de tine.

3. Acordă atenție felului în care vorbește cu tine

Majoritatea știu faptul că bărbaților le este mai greu să-și exprime sentimentele față de femei. Poate fi destul de greu să-l faci să își exprime ceea ce simte și poate deveni vulnerabil. Dacă un bărbat chiar te iubește, îți va spune asta indiferent de situație. Întotdeauna te va face conștientă de acest lucru, chiar dacă este la pământ.

4. Acceptă complimente

Știm că atunci când un bărbat te iubește cu adevărat, te va complimenta destul de des, chiar și în momentele mai puțin bune, când ești la pământ și pare să nu mai ai chef de nimic. Știe că probabil nu te poate ajuta, așa că încearcă să te facă să te simți mai bine, fie și prin o vorbă bună spusă la momentul potrivit.

5. Invită-l să-ți cunoască familia

Dacă te iubește în mod sincer și chiar își dorește un viitor alături de tine, cu siguranță va face efortul de a-ți cunoaște familia, dar și prietenii. Ulterior, ar trebui ca și el să te prezinte familiei și prietenilor și chiar să facă devină un obicei să vă vizitați în mod frecvent familia, dar și să vă simțiți bine în compania lor.

6. Exprimă-ți iubirea în activitățile pe care le faceți

Cele mai citite articole

Oricât de mult urăște să facă un lucru, un bărbat va încerca să facă, măcar o dată în viață, un lucru pentru tine, pentru simplul fapt că te iubește. Chiar și dacă urăște să meargă cu tine la cumpărături, activitate care știm că dureaza și câteva ore, tot va merge cu tine pentru că te iubește.

7. Observă dacă te face să zâmbești

Întotdeauna va vrea să te vadă zâmbind, iar pentru asta va face orice doar să te vadă cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu are simțul umorului foarte dezvoltat, tot va încerca să te facă să zâmbești. Doar simplul efort de a face asta ar trebui să-ți dea de înțeles faptul că vrea mereu să te simți bine și să te preocupi de lucrurile neînsemnate.

8. Nu-l lăsa să te schimbe

Atunci când intri într-o relație, ai tendința de a deveni persoana pe care el și-o dorește, fie că faci asta în mod inconștient. O persoană care te iubește cu adevărat, te acceptă și cu defectele pe care le ai. Dacă încearcă să te schimbe, fie și cu lucruri minore precum vestimentație sau stil de viață, atunci el nu este persoana potrivită pentru tine.

9. Exprimați-vă public sentimentele

Știm că uneori poate fi destul de stânjenitor să îți arăți afecțiunea față de partener în mod public, mai ales că pot exista și anumite comentarii deranjante din partea celor din jur. Însă, atunci când chiar ești îndrăgostită, nu ai niciun motiv să te abții și ar trebui să trăiești fiecare moment la intensitate maximă. Fie că te ține de mână sau îți aranjează părul care îți intră în față, atunci înseamnă că te iubește.

10. Fii sigură de ceea ce simți

Atunci când ai sentimente pentru tine, fii sigură de acest lucru. Un bărbat își va da seama atunci când nu ești sinceră cu ceea ce simți. Nu este corect față de el, dar mai ales față de tine. Își va da seama când ceva nu este în regulă cu tine. Nu poți iubi pe cineva din obligație. Îți vei da seama atunci când iubești pe cineva din emoțiile pe care le ai și din lucrurile pe care ești dispusă să le faci pentru el. Urmează-ți instinctul și vei știi când el te iubește așa cum meriți.

Citește și:
Te iubeste nebuneste? Aceste semne il dau de gol

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram (@inthefrow)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-moduri-prin-care-sa-ti-dai-seama-ca-ai-sentimente-mai-puternice-decat-el-615972/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si