Prima pagină » 10 motive pentru care este extraordinar să fii singură, fără un partener

10 motive pentru care este extraordinar să fii singură, fără un partener

Autor: admin
0 comentarii

10 motive pentru care este extraordinar să fii singură, fără un partener

De multe ori suntem convinse că a avea un partener reprezintă cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla în viață, însă orice persoană care a fost implicată într-o relație îți poate spune că lucrurile nu sunt chiar atât de minunate pe cât ai crede.

Există numeroase beneficii de care ai parte atunci când nu ai un partener, iar noi îți vom spune doar câteva dintre ele.

Ai libertatea de a te concentra pe propria persoană

A fi singură îți oferă libertatea de a-ți stabili programul exact așa cum îți dorești, de a-ți aloca momente prețioase în care să te concentrezi pe propria persoană, pe ceea ce îți dorești să devii și pe modurile în care poți face asta. Nu este nimeni în jur care să îți solicite atenția, așa că nimic nu te împiedică să devii persoana la care visezi.

Mai multe ocazii ca să cunoști oameni noi și interesanți

Oamenii implicați în relații au de multe ori tendința de a trăi într-o bulă în care nu sunt decât ei doi. Atunci când nu ai un partener, îți poți mări cercul social și poți cunoaște persoane foarte interesante. Și nu, nu ne referim neapărat la potențiali parteneri.

Ai alături oamenii care chiar contează pentru tine

Atunci când ești într-o relație, există o regulă nescrisă care precizează că ar trebui să vă întâlniți atât cu prietenii tăi, cât și cu ai lui. Ei bine, asta înseamnă uneori că vei fi nevoită să îți petreci timpul alături de oameni care nu îți plac și cu care nu ai nimic în comun. Însă nu este nevoie să faci vreun compromis pentru că acum ai la dispoziție 365 de zile în care te poți întâlni exact cu cine vrei tu.

Economisești bani (foarte serios vorbind)

A fi într-o relație vine la pachet cu unele cheltuieli. De la întâlniri, mers la cinema sau restaurant, cine elegante pregătite acasă – totul costă. Însă atunci când nu trebuie să te preocupi decât de propria ta persoană, vei observa că îți va fi foarte ușor să economisești. Ceea ce s-a putea traduce în achiziționarea acelui obiect de lux la care visezi de câteva luni bune sau la plecarea în vacanța mult dorită.

Îți petreci timpul așa cum îți dorești

Este foarte frumos să fii într-o relație, însă acestea îți pot acapara tot timpul. A fi singură și a te bucura de viață înseamnă a face doar ceea ce te face cu adevărat fericită. Sună-ți prietenele, mergeți la shopping, la cinema, citește o carte bună – poți face orice este pe placul tău.

Te poți ocupa mai mult de starea ta de sănătate

Cele mai citite articole

Atunci când suntem într-o relație avem tendința de a ne neglija, punând pe primul loc pe cel de lângă noi. Ceea ce, de multe ori, se traduce prin alimentație haotică, kilograme în plus, ignorarea activităților sportive. Însă, fără aceste tentații, vei observa că vei fi mult mai deschisă spre a face sport și spre a urma o dietă sănătoasă.

Fără certuri inutile

Știi cu siguranță acea fază atât de plăcută de la începutul relației când totul este distracție, amuzament, când vă înțelegeți perfect. Însă apariția unor certuri este inevitabilă. A nu avea un partener înseamnă a scăpa de discuțiile inutile cu privire la ce urmează să serviți la cină, ce serial să vizionați sau unde să mergeți în weekend. Și da, a fi singură înseamnă că te poți bucura de acea ultimă felie de pizza fără a fi nevoită să o împarți cu altcineva.

Ai timp de hobby-uri noi

Lumea întreagă este locul tău de joacă atunci când ești singură. Cu siguranță este ceva ce ți-ai dorit să încerci, un hobby la care visezi de mult timp. Nu spunem că dacă ești implicată într-o relație serioasă nu mai ai timp de așa ceva, însă este mult mai ușor să te trezești prinsă într-o rutină în care principalul accent să pice pe partenerul tău. Bucură-te de timpul petrecut singură și explorează noi orizonturi.

Experimentează cu stilul tău

Perioada în care nu ai un partener este despre a te regăsi și asta se aplică și atunci când vorbim despre stilul vestimentar. Experimentează cu diverse stiluri, piese vestimentare și accesorii pentru a descoperi ce ți se potrivește cu adevărat. Și acest aspect se aplică și când vorbim de look (machiaj, coafură, chiar și alegerea unui nou parfum favorit).

Casa ta, alegerile tale

A locui cu cineva este destul de complicat. A accepta preferințele unui partener în materie de design interior poate fi o adevărată provocare. Atunci când locuiești singură, totul este numai despre tine, alegerile tale sunt pe primul loc și îți poți amenja locuința exact așa cum îți dorești.

Citește și:
Confesiune: Și dacă, totuși, eu sunt de vină?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-motive-pentru-care-este-extraordinar-sa-fii-singura-fara-un-partener-652779/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si