Prima pagină » 10 motive pentru care vei adora fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10

10 motive pentru care vei adora fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10

Autor: admin
0 comentarii

10 motive pentru care vei adora fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10

10 motive pentru care vei adora fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10

Oricare dintre noi își dorește un machiaj perfect, care să reziste impecabil întreaga zi, care să ne ajute să obținem un look chic, iar pentru asta avem nevoie de cele mai performante produse de make-up.

Ce ne dorim de la un fond de ten perfect? Răspunsul poate varia, fie că este vorba de gradul de acoperire, varietatea de nuanțe, rezistență, protecție solară sau textură.

Noi am testat Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10 și îți spunem de ce îl considerăm fondul de ten perfect!

10 motive pentru care și tu vei adora fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10

1. Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10 are o acoperire medie, mată, te ajută să obții un look impecabil, dar natural, fără acel efect de mască de care toate ne ferim.

2. Stay-in-place! Așa este menționat pe etichetă și îți mărturisim că acest lucru este 100% adevărat! Este cu siguranță unul dintre atuurile acestui fond de ten. Se menține ireproșabil, până la 24 de ore, datorită filmului de polimeri care blochează pigmenții de culoare, evitând astfel schimbarea nuanței.

3.Textura sa confortabilă, non-grasă, ajută la reglarea și controlul excesului de sebum.

4. Indiferent de conditiile meteo, căldură sau umiditate, fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10 se păstrează intact și rămâne plăcut la purtare pe tot parcursul zilei.

5.Formula sa oferă protecție solară SPF 10, lucru extrem de important mai ales în zilele călduroase.

6. Asigură un ten perfect în toate situațiile și o piele proaspată pe tot parcursul zilei, datorită formulei sale rezistentă la transfer.

Cele mai citite articole

7. Se aplică extrem de ușor iar rezultatul va fi unul imbatabil: un ten luminos, natural si uniform.

8. Este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, potrivite pentru fiecare ton al pielii, prin urmare nu vei avea nicio problemă în a-ți găsi nuanța perfectă pentru tenul tău.

9. Are o formulă fără parfum, este non-acneic și a fost supus unor teste dermatologice si oftalmologice pentru a-ți oferi cea mai sigură experiență de machiaj.

10. Este PER-FECT! Este tot ce îți poți dori de la un fond de ten. Încearcă-l și ne vei mulțumi!

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-în-place SPF 10 este disponibil în 17 nuanțe, care pot fi folosite că atare sau combinate între ele, pentru a obține mixul perfect. Prețul recomandat al unui fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-în-place SPF 10 este de 202 lei.

Dacă nu ești sigură de nuanța pe care trebuie să o alegi, îl poți testa în toate magazinele de beauty partenere (Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra), iar Beauty Advisors sunt acolo ca să te poată ajuta. De asemenea, iMatch, tehnologia dezvoltată de Estée Lauder care te ajută să îți descoperi nuanța perfectă, îți stă la dispoziție în magazinele Sephora și Douglas din Băneasa Shopping City. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/10-motive-pentru-care-vei-adora-fondul-de-ten-estee-lauder-double-wear-stay-place-spf-10-596395/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si