Prima pagină » 10 semne că el se joacă cu sentimentele tale (și cum să te ferești de asta)

10 semne că el se joacă cu sentimentele tale (și cum să te ferești de asta)

Autor: admin
0 comentarii

10 semne că el se joacă cu sentimentele tale (și cum să te ferești de asta)

Realitatea este că există ceva interesant în toate aceste jocuri. Nu înseamnă că este imposibil să ai ceva stabil – la un moment dat te saturi de toată această luptă și ești pregătit să te stabilești, alături de o persoană pe care o iubești.

Unele dintre noi preferăm să sărim peste etapa jocurilor – și există modalități prin care te poți scuti de drame și prin care îți poți da seama că el este un player.

Îl vedem în filme, citim despre el, dar ce faci dacă tipul de care ești interesată este playerul pe care ai ajuns să îl detești? Uită-te după aceste semne care îți pot indica faptul că el este un Casanova modern.

1. Te face să aștepți

Apare târziu, anulează planurile și nu răspune la mesaje și emailuri uneori. Timpul tău nu este important pentru el pentru că știe că te poate vedea oricând vrea.

2. Admiră mereu și alte femei

O femeie frumoasă îi intră în raza vizuală și el nu se mai concentrează asupra ta? Se îndepărtează de tine atunci când alte fete sunt în jur? Ar putea fi semne ale faptului că vrea să pară disponibil și neimplicat. Dacă este ocupat să își caute o următoare posiblă parteneră în timp ce este cu tine, renunță.

3. Flirtează și e prea prietenos

Deși aceasta poate fi o trăsătură inocentă a unora, un player nu știe cum să se controleze.
Flirtatul este al doilea limbaj al său. Îi spune „scumpo’ casierei, o strigă dragă’ pe chelneriță, iar barmanița drăguță este noua lui cea mai bună prietenă. Fiecare femeie cu care interacționează are potențial într-un fel sau altul.

4. Fluxul comunicării se modifică mereu

Într-o zi vorbiți incontinuu, iar în ziua următoare nu mai auzi nimic de la el. Dacă inconsistența nu poate fi explicată de muncă sau de alte obligații, o comunicare eficientă nu ar trebui să funcționeze în acest mod.

5. Relația voastră este doar privată

Cele mai citite articole

Ați văzut toate filmele de pe Netflix, dar nu ați ieșit niciodată la cinema. Ați încercat toate restaurantele de unde puteați comanda din cartier, dar nu ați ieșit niciodată la cină. Dacă petrecți mai mult timp în casă (și nu aveți un motiv întemeiat pentru asta), poate că te ține ca pe o rezervă.

6. Vrea să ieșiți la întâlniri doar noaptea

Se pare că te sună doar după ora 2? Îți dă mesaj înainte să iasă în oraș ca să îți spună că vrea să treacă pe la tine după? Deși poate să pară flatant că vrea să își încheie noaptea cu tine, asta se cheamă booty call.

7. Nu aveți poze împreună

Dacă nu vrea să stea să facă poze cu tine, poate are un motiv întemeiat. Faptul că nu te lasă să faci poze poate să însemne că nu vrea să fie imortalizat cu tine.

8. Prietenii săi sunt niște entități fără nume

Când vorbește despre prietenii săi, se referă la ei drept băieții’ sau gașca’, iar acest lucru poate să însemne ori că are o recunoaștere a numelor defectuasă, ori că nu vrea să știi mai multe despre viața sa privată.

9. Își ține conturile de social media private

Contul său de Facebook? Privat. Instagram? Privat. Cererile tale? Respinse. Dacă ești suficient de bună pentru a pierde timp cu el, ești suficient de bună și pentru a face parte din viața sa de pe social media.

10. Își menține contactul cu fostele

Știe unde locuiesc, ce fac în orice moment, și încă are numărul lor la favorite. Băieții de tipul acesta suferă rar de probleme emoționale. Trec rapid la următoatea țintă și, în mintea sa, poate că ești deja următoarea fostă.

Citește și:
7 lucruri pe care le face un partener loial atunci când treceți printr-o perioadă dificilă

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-semne-ca-el-se-joaca-cu-sentimentele-tale-si-cum-sa-te-feresti-de-asta-635046/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si