Prima pagină » 10 semne că te afli într-o relație care este pe cale să se termine

10 semne că te afli într-o relație care este pe cale să se termine

Autor: admin
0 comentarii

10 semne că te afli într-o relație care este pe cale să se termine

Cum îți dai seama că te afli într-o relație care este pe cale să se termine? Iată câteva semne care îți confirmă faptul că ceea ce presupuneai de mult timp este adevărat, iar primul pas pe care trebuie să-l faci este să recunoști acest lucru:

Vrei mai mult spațiu

Cu toții avem nevoie de spațiu personal și de timp pe care să-l petrecem singuri. Însă dacă acest timp a devenit o prioritate în comparație cu momentele petrecute împreună, ar trebui să știi că acesta este un semn clar că relația nu funcționează așa cum ar trebui.

Te străduiești să îmbunătățești relația, însă partenerul nu depune același efort

Un parteneriat sănătos are nevoie de doi oameni pentru a funcționa. Dacă observi că te străduiești să faci ca lucrurile să funcționeze, însă nu primești același efort în schimb, cel mai bine este să te gândești serios la ceea ce se întâmplă între voi și să iei o decizie spre binele tău.

Timpul v-a arătat că există câteva diferențe în aspirațiile pe care le aveți

Fii realistă în ceea ce privește viitorul vostru împreună. Obiectivele pe care le aveți vă duc pe același drum? Sunteți amândoi dispuși să faceți compromisuri?

Nu aveți același nivel de motivație

Fie că ne referim la carieră, educație sau dezvoltare personală, fiecare partener ar trebui să aibă bine definite planurile pe care și le dorește îndeplinite. Dacă există o diferență majoră între nivelurile voastre de ambiție, s-ar putea să întâmpinați probleme serioase.

Unul dintre voi este dependent de celălalt

Cu toții știm că o relație sănătoasă este bazată în mare parte pe echilibru, deci orice exagerare din partea unuia dintre parteneri poate duce la dezastru. Gelozia, posesivitatea sau controlul extrem sunt comportamente care distrug aproape iremediabil relațiile. 

Te întrebi dacă, nu cumva, ai merita pe cineva mai bun

Cele mai citite articole

Este normal să ai momente în care să te întrebi dacă nu cumva există o persoană care să te facă mai fericită, dar nu ignora aceste gânduri dacă ele îți persistă aproape zilnic în minte.

Simți că nu poți fi tu însăți alături de el

Știm cum este să depui efort și să schimbi anumite lucruri în ceea ce te privește atunci când te afli într-o relație, însă dacă acest lucru evoluează și ajungi într-un punct în care nu te mai simți confortabil, ei bine, este spre binele tău să nu-ți ignori sentimentele.

Nu îți poți imagina viitorul alături de el

Dacă aveți deja o relație de lungă durată însă nu îți poți imagina cel puțin următorii cinci ani alături de el, înseamnă că există lucruri care te nemulțumesc. Nu te complace în situații care nu-ți aduc fericire, viața este mult prea scurtă ca să te confrunți cu astfel de situații.

Simți că îți pierzi timpul

Deși îți este greu să recunoști, simți că îți pierzi timpul alături de această persoană, când de fapt ai putea fi cu cineva potrivit sau ai putea face lucruri mult mai interesante singură. 

Te gândești mai mult la nevoile lui și mai puțin la ale tale

O relație necesită egalitate. Asigură-te că nu ești nedreptățită și că îți sunt respectate nevoile la fel de mult pe cât tu le respecți pe ale partenerului. Mai târziu, acest dezechilibru ar putea să-ți provoace regrete.

Citește și:
Obiceiuri neplăcute pe care nu ar trebui să le mai faci la prima întâlnire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-semne-ca-te-afli-intr-o-relatie-care-este-pe-cale-sa-se-termine-660363/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si