Prima pagină » 10 semne care arată că te grăbești în relația pe care o ai

10 semne care arată că te grăbești în relația pe care o ai

Autor: admin
0 comentarii

10 semne care arată că te grăbești în relația pe care o ai

10 semne care arată că te grăbești în relația pe care o ai

Nu avem timp să facem gesturi romantice, sau cel puțin ne folosim de această scuză pentru a nu ne preocupa atât de mult relația în care suntem. Atunci când ești cu adevărat îndrăgostită îți dorești să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău, lucru care este și firesc până la urmă.
Dar ce faci în momentul în care tu și partenerul tău vă grăbiți și săriți peste anumite etape? Pentru a avea o relație solidă și de durată, este necesar să nu te grăbești și să luați lucrurile pas cu pas. Trebuie să acorzi o foarte mare atenție sentimentelor pe care le ai și felului în care ți le exprimi. Dacă vrei să construiești o relație sănătoasă și fericită, ar trebui să iei în considerare aceste semne.

Iată care sunt cele 10 semne care îți arată că tu și partenerul tău vă grăbiți:

1. Nu aveți discuții serioase

Atunci când ajungi într-un anumit punct al relației, te simți deschisă să vorbești cu partenerul tău și subiecte care au în vedere religia, familia, trecutul, perspectivele în viață sau chiar dacă vă doriți să aveți copii. Dacă se întâmplă să ai aceste discuții, înseamnă că relația ta chiar este una serioasă. În schimb, dacă nu le ai, relația ta se află încă la început și nu ar trebui să te îngrijorezi că nu discutați despre aceste lucruri. Toate se întâmplă la timpul lor.

2. Îți dorești să ai mai mult timp pentru tine

Știm că atunci când ești într-o relație este mai greu să îți păstrezi independența. Poate fi ușor copleșitor să fii într-o relație și să îți dorești să îți petreci mai mult timp singură decât cu partenerul tău. Dacă într-adevăr simți asta, relația ta pare să meargă mult mai repede decât te așteptai și că trebuie să mai aștepți. Ai nevoie de timp pentru tine și să înțelegi faptul că atunci când ești într-o relație, nu mai ești la fel de independentă.

3. Nu mai există chimie între voi

Dacă simți că nu mai este aceeași chimie între voi precum era la început și flacăra dintre voi pare să se stingă ușor ușor, poate fi un semn care denotă faptul că atât tu, cât și partenerul tău v-ați grăbit în relație. Este important ca atunci când ești într-o relație să ai timp să îți cunoști foarte bine partenerul și mai ales, să fiți convinși să vreți să începeți o relație.

4. Prietenii tău nu îl plac pe noul tău partener

În momentul în care începi o nouă relație, apar și comentarii din partea prietenilor tăi, mai ales din partea celor mai bune prietene care îți spun că el nu este potrivit pentru tine și că meriți mult mai mult. Nu spunem că ar trebui să ignori complet ceea ce ele îți spun, ci doar să asculți ce au de spus, și ulterior să iei o decizie în acest sens.

5. Nu te mai vezi cu familia de când ești cu el

Atunci când începi o nouă relație, nu trebuie să îți ignori familia și prietenii. Dacă deja faci acest lucru, ar trebui să te gândești dacă nu cumva te-ai grăbit în noua relație pe care o ai. Știm că îți dorești să îți petreci cât mai mult timp cu partenerul tău, însă nu uita de faptul că ai o familie și prieteni. Fie că ai impresia că el este alesul, nu ar trebui să îi dedici tot timpul pe care îl ai.

6. Deja i-ai întâlnit părinții

Cele mai citite articole

Întâlnirea cu părinții iubitului este cu adevărat un moment important și marchează faptul că relația voastră este serioasă. Nu există un timp anume când ar trebui să faci asta, totul depinde de voi și de cât de intense sunt sentimentele pe care le aveți. Însă, dacă vă întâlniți de o lună și tu deja i-ai cunoscut părinții și prietenii, este un semn clar să v-ați grăbit.

7. Te-ai schimbat complet doar pentru el

Când ești într-o relație, ai tendința de a face tot ceea ce îți stă în putință doar pentru a-i fi pe plac partenerului tău. Este complet greșit să te schimbi doar pentru asta deoarece el ar trebui să te placă așa cum ești. În același timp, nici nu ar trebui să îți modfici programul după el sau chiar să renunți la jobul pe care îl ai doar pentru că el nu ar fi de acord. Ar trebui ca amândoi să faceți compromisuri și să fii conștientă de faptul că la sfârșitul zilei ar trebui să fii mulțumită de cine ești tu.

8. Vorbiți despre căsătorie înainte să vă fi mutat împreună

Fie că ai impresia că el este alesul, acest lucru nu ar trebui să te facă să vorbiți deja despre cum îți imaginezi că va fi nunta, rochia de mireasă și cine sunt invitații. Ia lucrurile pas cu pas, mai precis, mai întâi mutați-vă împreună, vezi dacă într-adevăr sunteți compatibili și vă completați, și ulterior vorbiți despre nuntă, dacă simți că amândoi împărtășiți aceleași idealuri în viață.

9. Îți e teamă de faptul că s-ar putea plictisi

Vă vedeți deja de prea mult timp încât te gândești dacă nu cumva este prea mult și el se poate plictisi deja de tine. Acest lucru se întâmplă doar când te grăbești și nu acorzi atenție etapelor esențiale dintr-o relație. Este adevărat, pentru unele cupluri ar putea funcționa acest lucru, însă, chiar și așa, lucrurile se întâmplă atunci când trebuie și nu ar trebui să îți fie teamă că nu vedeți două zile. Poate fi benefic pentru amândoi puțină distanță!

10. Tocmai ai încheiat o relație

Poate fi ușor periculos dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație și începi alta. Nu există un timp anume între relații, însă ar trebui să te gândești că e nevoie de ceva timp pentru a reuși să treci complet peste acea relație și să te refaci complet, mai ales dacă ai suferit o dezamăgire. Este nevoie ca starea ta emoțională să fie una bună pentru noua relație și să te dedici complet.

Citește și:
10 semne subtile care arată că ești dependentă de relațiile dramatice

Text: Iulia Brăslașu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-semne-care-arata-ca-te-grabesti-relatia-pe-care-o-ai-667919/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si