Prima pagină » 10 sfaturi importante de care trebuie să ții cont dacă vrei ca relația ta să dureze

10 sfaturi importante de care trebuie să ții cont dacă vrei ca relația ta să dureze

Autor: admin
0 comentarii

10 sfaturi importante de care trebuie să ții cont dacă vrei ca relația ta să dureze

Este nevoie de grija a două persoane adulte pentru crearea unei conexiuni benefice pentru cei doi parteneri. Pentru a întreține o relație profundă, plină de iubire, este nevoie de:

1. Comunicare constantă, onestă și îngăduitoare

Relațiile nu pot supraviețui fără dialog. Cu cât comunicați mai mult, cu atât veți fi mai apropiați.

2. Dorința de a trece peste dificultăți și neînțelegeri

Să întreții o ceartă nu este cea mai bună idee atunci când ești într-o relație. Trebuie să te obișnuiești cu faptul că uneori puteți avea opinii și idei diferite. 

3. Simțul umorului și puțină distracție, pentru a mai scăpa de problemele de zi cu zi

Așa cum avem nevoie să respirăm pentru a supraviețui, iubirea ta are nevoie de o gură de aer proaspăt pentru a înflori. Nu poți să îți folosești tot timpul liber doar pentru a-ți face relația să funcționeze bine – nu face un hobby din asta. Discutați ce vă place să faceți, unde vreți să mergeți si cum vă place să vă distrați. Faceți ce vă place.

4. Împărtășiți lecții de viață

Atunci când descoperi ceva în legătură cu viața ta sau faci un lucru benefic relației tale, spune-i acest lucru și partenerului. Te va surprinde răspunsul pozitiv.

5. Suport emoțional, validare și complimente

Dacă nu simți că partenerul te respectă, nu veți avea o conexiune puternică. Va trebui să vă ridicați moralul unul altuia și să vă împărtășiți grija pe care o aveți unul față de celălalt.

6. Dragoste, întimitate, romantism și sex

Cele mai citite articole

Acestea sunt temeliile unei relații de iubire. Dacă sunteți doar colegi de apartament, lucrurile nu vor funcționa. Trebuie să vă doriți să petreceți timp împreună, ca și cuplu. Poate că uneori veți crede că flacăra dintre voi s-a strins, dar mereu vor exista moduri prin care o puteți reaprinde. Trebuie doar să încercați.

7. Vorbiți despre visurile și idealurile la care aspirați amândoi

Suntem mai fericiți atunci când lucrăm împreună pentru a atinge un ideal decât atunci când am atins deja unul. Asigurați-vă că aveți o perspectivă, un lucru spre care vă îndreptați ca și cuplu.

8. Compasiunea, acceptarea și iertarea

Acestea vă vor ajuta atunci când treceți printr-o perioadă dificilă. Dacă sunteți împreună de mai mult timp, veți întâmpina pierderi, provocări și lucruri pe care nu le puteți repara. Totuși, să treceți împreună peste situațiile dificile reprezintă o parte importantă a relațiilor.

9. O dorință comună de a face mai mult

Este bine să faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut până acum. Cuplurile care împărtășesc experiențe noi dezvoltă o legătură mai puernică.

10. Să fii capabil să îți recunoști greșelile și să vorbești despre acest lucru

Cu toții greșim. Să înveți să înțelegi și să lași în urmă greșelile pe care tu sau partenerul tău le veți face vă va lăsa mai mult timp pentru a vă bucura de viață.

Citește și:
7 semne că ești în relația potrivită, deși ai îndoieli în privința ei

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@mikutas)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-sfaturi-importante-de-care-trebuie-sa-tii-cont-daca-vrei-ca-relatia-ta-sa-dureze-630673/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!