Prima pagină » 10 trucuri pe care celebritățile le folosesc pe covorul roșu pentru a obține acel look impecabil

10 trucuri pe care celebritățile le folosesc pe covorul roșu pentru a obține acel look impecabil

Autor: admin
0 comentarii

10 trucuri pe care celebritățile le folosesc pe covorul roșu pentru a obține acel look impecabil

De-a lungul timpului, celebritățile și-au descoperit propriile trucuri care să le avantajeze când sunt în lumina reflectoarelor și în fața a zeci de fotografi. Iată câteva dintre cele mai utile sugestii la care majoritatea dintre noi nu ne-am gândit până acum:

Folosirea fardului de pleoape pentru albirea dinților

Primul truc este probabil cel mai interesant, din moment ce include aplicarea machiajului pe dinți. Makeup artist-ul Bruce Grayson care conduce echipa de machiaj a Premiilor Oscar, a spus într-un interviu recent că folosește fard de pleoape cu consistență creamoasă pentru dinți, pentru a lumina zâmbetele celebrităților. Fardul albește dinții și nu poate fi observat. Nu durează prea mult, dar suficient ca vedetele să fie surprinse în câteva fotografii de prim-plan.

Folosirea pastei de dinți pentru îndepărtarea zgârieturilor de pe pantofi

Pasta de dinți este utilă nu numai pentru curățarea dinților, ci și pentru îndepărtarea semnelor de pe pantofi. Aplică pastă (nu gel) pe suprafața zgâriată cu o dischetă umedă prin câteva mișcări circulare, apoi curăță locul. La final, vei observa că pantoful este curat, iar zgârietura a fost îndepărtată.

Folosirea îndulcitorilor artificiali pentru îndepărtarea petelor

Aplică îndulcitor artificial pe o pată și așteaptă ca materialul să-l absoarbă. Masează locul din spate, pentru a împinge pata în exterior, și nu în țesătură, spre a fi absorbită. Făcând acest lucru, nu vei forța pata să intre în material.

Folosirea săpunului pentru a debloca fermoarele

Sigur ți s-a întâmplat și ție ca un fermoar să rămână blocat într-un moment total nepotrivit. În aceste cazuri, trebuie să găsești imediat o soluție, cum ar fi să aplici săpun de-a lungul lui, pentru a ușura alunecarea și a-i permite să se închidă coruspunzător.

Folosirea unei benzi izolatoare pentru a-ți îmbunătăți aspectul decolteului

Kim Kardashian este probabil prima vedetă care a folosit banda izolatoare pentru a-și expune un decolteu demn de invidiat. Trucul este constituit din plasarea benzii astfel încât sânul să arate mai ridicat decât este de fapt, fără ca banda să fie vizibilă. Înainte să îndepărtezi banda, asigură-te că ai pregătit niște ulei hidratant pentru a nu-ți răni pielea. Printre vedetele care au abordat această metodă se numără și Kristen Bell.

Folosirea lenjeriei modelatoare pentru a evita cutele

Cele mai citite articole

Lenjeria modelatoare este un must printre celebrități, mai ales atunci când participă la un eveniment pe covorul roșu. Aceasta ascunde imperfecțiunile corpului și asigură un aspect neted. Caută cu atenție și vei găsi lenjerie modelatoare la prețuri accesibile.

Folosirea fardului de pleoape pe linia părului pentru a părea mai bogat

Nu toată lumea se naște cu un păr des și plin de volum, nici măcar celebritățile. Pentru ca linia părului să pară mai bogată, mai ales atunci când porți o coadă, folosirea fardului de pleoape în culoarea potrivită îți poate schimba întregul aspect. Iar Ashley Graham este una dintre vedetele care se folosesc din plin de acest truc.

Folosirea untului de shea sau pudrei de talc pentru încălțăminte cu toc confortabilă

Cu atât mai mult pe covorul roșu, vedetele poartă pantofi cu toc inconfortabili, iar pentru a reduce disconfortul, își masează picioarele cu unt de shea iar apoi aplică pudră de talc translucidă. Masajul va ajuta mușchii să se relaxeze în timp ce pudra va îmbunătăți confortul.

Folosirea unui spray mentolat pentru încălțămintea cu toc

Un alt mod prin care poți reduce inconfortul încăltămintei este folosirea unui spray mentolat, pe care stilistul lui Margot Robbie, Kate Young, îl recomandă. „Still Standing” este un spray eco-friendly, fără aerosol, care generează un mix de calmante anti-inflamatorii. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici produsul pe picioare și să-l lași să se usuce.

Folosirea unor pungi de plastic pentru încălțarea pantofilor strâmți

Acest ultim truc este pentru acelea dintre noi care ne chinuim să ne strecurăm picioarele în pantofi sau cizme mult prea strâmte. Stilistul Toni Ferrara recomandă folosirea pungilor din plastic pentru ca piciorul să alunece perfect în pantof. De altfel, este un truc des folosit în prezentările de modă.

Citește și:
Trucurile femeilor care au întotdeauna un machiaj perfect

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/10-trucuri-pe-care-celebritatile-le-folosesc-pe-covorul-rosu-pentru-obtine-acel-look-impecabil-625136/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si