Prima pagină » 11 lucruri pe care le fac femeile singure și fericite (și pe care bărbații le găsesc absolut irezistibile!)

11 lucruri pe care le fac femeile singure și fericite (și pe care bărbații le găsesc absolut irezistibile!)

Autor: admin
0 comentarii

11 lucruri pe care le fac femeile singure și fericite (și pe care bărbații le găsesc absolut irezistibile!)

11 lucruri pe care le fac femeile singure și fericite (și pe care bărbații le găsesc absolut irezistibile!)

Însă nu ești deloc singura femeie în această situație. Conform datelor statistice, aproximativ jumătate din populația Statelor Unite este singură și necăsătorită, ceea ce înseamnă că, măcar dincolo de Ocean, sunt multe femei singure, puternice și extraordinare care nu și-au găsit încă perechea.
Ca și cele patru tipe super hot din „Sex and the city”, fiecare femeie are propriul mecanism prin care gestionează acest aspect. Și exact ca și Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha, cu toate putem învăța cum să fim singure și fericite. Ceea ce le ajuta pe aceste patru femei fabuloase era relația lor de prietenie foarte puternică. Plus că, în final, nici una dintre ele nu a sfârșit singură. Nu spun că ar trebui să nu-ți mai dorești un partener, ci doar că poți fi fericită și fără unul alături.

Așa că, în loc să te concentrezi pe răspunsul la întrebarea „cum ar trebui să fiu ca să mă placă un tip?”, întreabă-te mai bine ce înseamnă fericirea pentru tine. Folosește acest timp pentru a explora ce-ți place și ce nu-ți place. Cum te tratezi tu însăți, ce fel de lucruri îți spui? Din păcate, multe femei singure sunt dure cu ele însele. Multe glumesc (dar doar pe jumătate), spunând că „toți bărbații buni sunt luați” sau că „sigur este ceva în neregulă cu ele”, dacă sunt în continuare singure. Acest discurs negativ are, evident, efecte negative asupra felului în care te simți și te percepi. Iar dacă se întinde pe termen lung poate duce la anxietate și depresie, dar și la lipsa de încredere în propria persoană. De aceea este atât de important să-ți pui propria fericire pe primul plan, pentru că, făcând asta, vei atrage poate și tipul de bărbat pe care ți-l dorești.

Așa că iată 11 lucruri pe care cele mai fericite femei singure le fac (și care atrag și bărbați super cool!):

1. Nu sunt auto-critice!

Este foarte ușor să fii critică cu tine însăți. Mai ales atunci când ești singură, și ți se pare că toți din jurul tău sunt împliniți și în relații fericite. Începi să te compari cu alții, ceea ce nu se termină niciodată bine. Așa că încetează să te mai critici și fă-ți complimente! Da, da, ai citit bine! Dacă tu nu o faci, de ce ar face-o alții?! Ia un creion și o foaie de hârtie și scrie trei calități ale tale. Nu-i așa că deja te simți mai bine?! Iar bărbații găsesc foarte sexy femeile care emană încredere la fiecare mișcare și la fiecare vorbă rostită.

2. Își prețuiesc libertatea personală

Bucură-te de viață! Să fii singură nu înseamnă că ești „defectă” în vreun fel. Probabil că te bucuri de multe experiențe în viață de care n-ai avea parte dacă ai fi (deja) căsătorită. Nu mă înțelege greșit: mariajul este un lucru minunat, dacă ai norocul să fii căsătorit(ă) cu persoana potrivită. Așa că nu pierde timpul contemplându-ți singurătatea. Dacă te atrage ideea unei vacanțe, nu mai sta pe gânduri și du-te! Planifică o petrecere la care să-ți inviți toți prietenii single! Cine știe?! Poate pe parcurs chiar vei întâlni pe cineva interesant.

3. Își permit să și greșească

Atunci când ieși la întâlniri, îți dorești ca totul să fie perfect. În realitate, nu există scenariul întâlnirii perfecte. Se poate întâmpla orice: de la o întârziere cauzată de un trafic infernal până la faptul că prietenele tale îți trimit mesaje non-stop și îți distrag atenția. Și lista poate continua! Cu alte cuvinte, întregul proces este, până la urmă, o loterie, ceea ce înseamnă că implică și greșeli. Iar atunci când îți recunoști greșelile și vorbești deschis despre ele, îl faci și pe partenerul tău să se simtă mai confortabil în propria piele, pentru că la rândul său nu va mai simți presiunea de a fi perfect.

4. Sunt pozitive

Hai să fim serioși: nimănui nu-i place să aibă o persoană negativă în preajmă, așa că nu fi una dintre ele! Atâta vreme cât te uiți în direcția potrivită, e foarte posibil să întâlnești pe cineva special. Persoanele negative atrag persoane negative. Cu siguranță vrei să atragi în viața ta oameni fericiți, așa că poți începe prin a fi tu însăți fericită. În acest proces, fericirea ta va atrage un tip care își dorește să împărtășească cu tine o atitudine pozitivă, plină de exuberanță.

5. Se descurcă singure

Mulți oameni evită să facă lucruri extrem de simple de unii singuri, temându-se că vor fi judecați în vreun fel anume de societate sau chiar de prieteni. Dar hai să-ți spun ceva: în cea mai mare parte a timpului, oamenii nici măcar nu observă că nu ai un partener. Iar dacă tu ai o problemă cu asta, transform-o într-o aventură! Unde ți-ai dori să mergi? Oriunde ar fi acel loc, mergi de una singură! Intră în vorbă cu străinii și bucură-te de fiecare zi!

6. Evită relațiile toxice

Cele mai citite articole

O relație toxică este mai rea decât nici o relație. Cu toate astea, există mulți oameni pe lumea asta care își distrug viețile rămânând în relații nesănătoase. Unii dintre ei s-au căsătorit prea de tineri, iar alții s-au căsătorit fără să fie pregătiți să se implice într-o relație de durată. Și atunci se simt în acea relație prinși ca într-o capcană, iar asta îi face să se simtă și foarte singuri. Așa că, dacă îți dorești o relație doar ca să fugi de singurătate, să știi că sigur nu e asta soluția!

7. Cultivă și alte relații

Legăturile romantice apar și dispar în viețile noastre, de aceea este important să cultivăm relațiile de durată, cu familia și cu prietenii. Așa că invită-ți prietenii la cină sau la cinema. Nu contează cum alegi să-ți petreci timpul cu ei, pur și simplu acordă-le atenția ta. Și, cine știe?!, poate cunosc pe cineva potrivit pentru tine.

8. Știu să-și exprime sentimentele

Poate părea o soluție ușoară să-ți îngropi sentimentele, dar dacă vei face asta, cu timpul se va aduna în tine un munte de resentimente. Atunci când nu vorbești despre sentimentele tale, ai tendința de a rămâne blocată în trecut, ceea ce te împiedică să construiești o conexiune reală cu persoane noi, pe care le-ai putea întâlni. Dacă ești tristă, furioasă, dezamăgită, exprimă-te! (Asigură-te doar că nu-i rănești pe alții când faci asta!). Și exprimă-ți, în egală măsură, și sentimentele de fericire! Atunci când emani energie pozitivă, atragi mai mulți oameni aidoma ție.

9. Știu să se distanțeze de trecut

Nu te vei bucura niciodată cu adevărat de prezent dacă nu lași trecutul în urmă. Da, poate că ai făcut greșeli, dar cu toți facem asta. N-ai mai fi om dacă nu ai face și greșeli. Așa că e timpul să te bucuri de noi experiențe și provocări. Atunci când te distanțezi de trecut, abandonezi parcă un bagaj împovărător care s-ar putea să te împiedice să te implici într-o nouă relație.

10. Investesc timp în auto-cunoaștere

Știu că sună ca un citat dintr-o carte motivațională, dar bucură-te de acest timp pentru a afla cine ești și ce îți dorești cu adevărat. Care sunt visele tale? Care au fost blocajele din viața ta? Ce te îngrijorează cu adevărat? Ești întotdeauna cea care planifică totul? Asta te ajută să controlezi fiecare situație? Muncește cu tine și la tine. Fă un exercițiu de introspecție și identifică acele lucruri din viața ta care te împiedică să fii o persoană mai bună.

11. Își trăiesc viața în echilibru

Este adevărat că, atunci când ai mai multă grijă de tine, îți vine mult mai ușor să impui limite pentru ceilalți. Poate că una dintre greșelile pe care le-ai făcut în relațiile anterioare era să spui „da”, când îți doreai, de fapt, să spui „nu”. Dar asta este mai puțin plauzibil să se întâmple atunci când ai o viață echilibrată. În plus, asta înseamnă că vei avea mai multă încredere în tine, ceea ce este foarte sexy! Însă să fii singură nu înseamnă că trebuie să-ți cauți un partener cu orice preț! Înseamnă că poți sa savurezi această perioadă făcând acele lucruri care îți plac și care te fac să te simți împlinită. În felul acesta, vei deveni mult mai echilibrată și vei fi pregătită atunci când vei întâlni marea dragoste.

Citește și:
Dacă EL are una dintre aceste trăsături, este un bărbat pe care te poți baza

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/11-lucruri-pe-care-le-fac-femeile-singure-si-fericite-si-pe-care-barbatii-le-gasesc-absolut-irezistibile-612549/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si