Prima pagină » 11 lucruri pe care să le faci dacă partenerul tău te-a înșelat

11 lucruri pe care să le faci dacă partenerul tău te-a înșelat

Autor: admin
0 comentarii

11 lucruri pe care să le faci dacă partenerul tău te-a înșelat

În cele mai multe cazuri, dacă ești înșelată de partener, vei primi sfaturi precum „Părăsește-l!’ sau „Toți bărbații fac asta.’ Aceste vorbe nu sunt suficiente pentru a te ajuta să nu mai suferi. De aceea, iată 11 lucruri pe care să le faci pentru a trece peste.

1. Ia o pauză și permite sentimentelor să iasă la suprafață

De foarte multe ori, oamenii nu își oferă un moment de liniște pentru a se concentra asupra sentimentelor pe care le au. Dacă simți nevoia să țipi sau să plângi, lasă aceste emoții să iasă la suprafață.

2. Apelează la cineva de încredere

Atunci când treci printr-un moment dificil, multe persoane vor sări să-ți ofere sfaturi pentru a trece cât mai repede peste. În loc să te ajute, acestea te pot face și mai confuză. Cel mai bine ar fi să apelezi la un prieten care știi că ți-a fost mereu aproape și care te va susține prin toată această perioadă.

3. Încearcă să înțelegi ce s-a întâmplat

Deși este ultimul lucru pe care vrei să-l faci într-o asemenea situație, încearcă să asculți explicațiile partenerului, fără să sari direct la presupuneri. Acest lucru te va face să înțelegi mai ușor motivele pe care le-a avut.

4. Nu este vina ta

A fost alegerea partenerului tău să te înșele și nu trebuie să te învinovățești pentru asta. Chiar dacă treceați printr-o perioadă dificilă, acest lucru nu înseamnă că este acceptabil să înșeli. Nu ești responsabilă de alegerea lui.

5. Evaluează-ți opțiunile

Poate fi dificil să iei o decizie, dar încearcă să te concentrezi pe consecințele pe care le-ar putea avea asupra relației voastre. Chiar dacă vei decide să continui relația, trebuie să fii sigură ca poți face față situației.

6. Lasă să treacă măcar o zi înainte să iei o decizie

Deciziile importante nu ar trebui luate pe moment, așa că ar trebui să aștepți cel puțin o zi înainte să faci o alegere. Este important să-ți oferi destul timp pentru a analiza situația ca să fii sigură că ai luat decizia potrivită.

7. Reevaluează relația

Cele mai citite articole

Gândește-te bine dacă îl poți ierta și comunică cu el pentru a găsi împreună cea mai bună metodă de a trece peste această greșeală. Dacă nu crezi că îl poți ierta, va trebui să încerci să-l uiți în cel mai potrivit mod pentru tine.

8. Evită Social Media

Nu-ți exprima sentimentele de ură pe conturile online, deoarece există o posibilitate să vă împăcați. De asemenea, nu posta poze în care să pari fericită doar pentru a-ți face partenerul să regrete ceea ce a făcut. Ține aceste lucruri pentru tine, acest lucru te va ajuta mai mult.

9. Evită să te răzbuni

De cele mai multe ori, dacă cineva ne-a rănit, vrem ca persoana respectivă să trăiasca aceeași durere. Acest lucru nu te va ajuta cu nimic și cel mai probabil vei regreta mai târziu alegerile făcute la nervi.

10. Acceptă ce s-a întâmplat

În multe situații, oamenii sunt în negare când află că partenerul i-a înșelat. Nu ignora problema, ci încearcă să-ți confrunți partenerul în legătură cu cele întâmplate.

11. Nu uita să ai grijă de tine

Uneori, aceste sentimente pot fi copleșitoare și te pot determina să nu mânânci sau să faci alte lucruri ce ți-ar putea afecta sănătatea. Este necesar să ai grijă de psihicul tău, deoarece te va ajuta să treci peste mult mai repede.

Citește și:
10 semne că noua ta relație se va transforma într-un coșmar

Text: Diana Babanica
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/11-lucruri-pe-care-sa-le-faci-daca-partenerul-tau-te-inselat-624888/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!