Prima pagină » 11 lucruri spuse de partenerul tău care arată că nu ia relația în serios

11 lucruri spuse de partenerul tău care arată că nu ia relația în serios

Autor: admin
0 comentarii

11 lucruri spuse de partenerul tău care arată că nu ia relația în serios

Există fel și fel de relații. Unele durează o viață întreagă, altele sunt importante, dar se termină la un moment dat, iar altele sunt superficiale, sunt doar un flirt și nu au să ducă la ceva serios vreodată.

În relațiile bazate pe iubire, sentimentele sunt puternice. Fiecăruia dintre îndrăgostiți îi va pasă cu adevărat de partener. Fiecare își va accepta partenerul cu bune și cu rele și se va bucura de timpul petrecut impreuna.

Cum nu toate relațiile sunt bazate pe iubire, iată câteva lucruri care ar trebui să îți dea de gândit, cum că poate iubitul tău nu ia relația la fel de în serios cum o iei tu.

Hai să nu facem planuri prea mari’

Oamenii aflați în realții superficiale evita să vorbească despre planuri serioase, pe termen lung. Trăiesc doar ziua de azi, pentru că nu sunt siguri că vor mai avea aceeași relație și în ziua ce urmează. Așadar, dacă partenerul tău nu vorbește cu tine despre idei de vacanțe, despre mutatul împreună și alte lucruri de genul, ar trebui să îți idea de gândit.

Nu vreau să vorbesc despre asta’

De obicei, atunci când ai o relație serioasă, vrei să vorbești despre sentimentele și emoțiile tale, cu partenerul. Cuplurile sunt deschise și încearcă să își construiască un viitor împreună cât mai rezistent, frumos și sănătos.
Așa că, dacă partenerul tău se ferește să vorbească despre sentimente, s-ar putea să nu fie cu tot sufletul în relația voastră.

Nu mă văd căsătorindu-mă vreodată’

Dacă partenerul tău spune că nu vrea să se căsătorească, deși acesta este un aspect important pentru tine, ar fi bine să iei în serios ce zice. Poate relația voastră va funcționa și așa, dar nu este un lucru sigur, căci poate fi și un semn că iubitul tău nu se vede o viață întreagă lângă tine.

Mă simt foarte apropiat de tine acum’

Poate îți spune asta în timp ce încă mai stăți în pat, după ce ați făcut sex. Sau poate îți spune asta în timpul actului sexual. Dar gândește-te, își arată sentimentele tot timpul?

Cineva care este superficial în privința unei relații, s-ar putea să poată simți astfel de sentimente numai în timpul sexului. Dacă tu cauți ceva mai mult, aceasta ar putea deveni o problemă.

Îmi pare rău să aud asta’

Nu te poți conecta emoțional cu toată lumea. Ține minte că atunci când oamenii zic asta, de obicei, nu sunt dispuși să investească prea multe sentimente.

Este frumos să vorbesc cu tine’

Cele mai citite articole

Este ceva frumos, dacă zice asta. Însă dacă o zice numai prin mesaje, numai când vorbiți prin intermediul telefonului, s-ar putea să fie, de fapt, destul de superficial. Asta ți-ar putea indica faptul că se bucură de atenția primită de la tine, se bucură că are parte de compania cuiva, dar nu este vorba de ceva prea serios.

Nu m-ar deranja să te văd cu altcineva’

Poftim? Ok, ok, poate unele persoane nu sunt geloase, dar asta e cu totul altceva. E imposibil să nu te deranjeze să îți vezi persoana iubită cu altcineva. Dacă nu îți dorești exclusivitate din partea cuiva, este pentru că nici tu nu ești dispus să o oferi și ți-ar oferi ție o portiță de a te mai vedea și cu alte persoane.

Nu știu sigur ce fac weekend-ul ăsta’

Din nou, e un semn de superficialitate. Deoarece, când aveți o relație serioasă, vă planificați weekend-urile împreună. Acesta e un semn că nu ești chiar așa importantă pentru iubitul tău. Într-o relație serioasă, aveți planuri comune și nu va feriți să le faceți.

Hai pe la mine’

Normal că nu e nimic rău în asta, teoretic. În orice relație sănătoasă, există sex. Devine asta o problemă atunci când întreaga voastră relație se învârte în jurul sexului. Dacă partenerul tău își face timp pentru tine doar atunci când vine vorba de sex, relația voastră e superficială.

Am uitat’

Despre ce să uite? Despre lucrurile importante, precum aniversarea voastră, ziua ta de naștere, planuri împreună și alte lucruri de genul. Toți avem vieți ocupate, dar nu ai cum să uiți de lucrurile importante, atunci când vine vorba de o persoană pe care o iubești, care înseamnă mult pentru tine.

Acesta este motivul pentru care, dacă partenerul tău uită constant diverse lucruri importante, e un semn evident că relația voastră nu reprezintă o prioritate pentru el.

…’

Dacă partenerul tău este tăcut, nu are prea mult chef de vorbă și stă tăcut chiar și atunci când sunteți împreună, e un semn. Când o relație e serioasă, devine o rutină să vorbiți, să vă vedeți etc.

Citește și:
Noul tău iubit tocmai a ieșit dintr-o relație: ești oare doar o legătură de tranziție pentru el?

Text: Amy Abaluta
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/11-lucruri-spuse-de-partenerul-tau-care-indica-ca-nu-ia-relatia-serios-592663/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si