Prima pagină » 12 actori care au refuzat să interpreteze anumite roluri în filme celebre

12 actori care au refuzat să interpreteze anumite roluri în filme celebre

Autor: admin
0 comentarii

Majoritatea personajelor au devenit cunoscute datorită interpretărilor impecabile ale actorilor, personaje pe care nu ni le putem imagina interpretate de alți actori, după ce am vizionat filmele. Ceea ce nu știm întotdeauna este faptul că, în anumite situații, producătorii au luat în considerare persoane complet diferite pentru rolurile principale. Aflând acest lucru, ne întrebăm cum ar fi schimbat un alt actor cursul filmului. Iată câteva exemple pentru un exercițiu de imaginație:

Matt Damon a refuzat rolul lui Harvey Dent din „The Dark Knight”

Rolul a fost interpretat de Aaron Eckhart. Damon a explicat într-un interviu în care a vorbit despre „Invictus” că a fost nevoit să refuze rolul lui Harvey „Two-Face” Dent din cauza timpului liber limitat pe care l-a avut în acea perioadă.

Angelina Jolie a refuzat rolul principal din „Gravity”

Rolul a fost interpretat de Sandra Bullock. Potrivit Variety, Angelina Jolie trebuia să interpreteze rolul din „Gravity”, filmul lui Alfonso Cuaron care a câștigat și un Oscar, însă l-a refuzat în vara anului 2010, fără să precizeze motivul.

Emily Blunt a refuzat rolul Văduvei Negre din „Iron Man 2″

Rolul a fost interpretat de Scarlett Johansson. Deși Emily a afirmat că refuzul a fost din cauza timpului liber limitat, Deadline a scris că principala problemă ar fi fost suma mică de bani pe care ar fi primit-o. Blunt le-a spus celor de la Screenrant că nu are regrete în legătură cu pierderea rolului.

Jack Nicholson a refuzat rolul lui Michael Corleone în „The Godfather”

Rolul a fost interpretat de Al Pacino. Într-un interviu cu Movieline, Jack Nicholson a spus că nu și-a dorit acest rol pentru că, la acea vreme, „credeam că rolul de indian trebuie să fie interpretat de un indian, iar rolul de italian interpretat de un italian”.

Al Pacino a refuzat mai multe roluri, printre care și Han Solo în „Star Wars: Episode IV – A New Hope”

Rolul a fost interpretat de Harrison Ford. În timpul evenimentului „An Evening with Pacino” din 2013, actorul a dezvăluit că i s-a oferit ocazia să joace rolul lui Han Solo în „Star Wars”. „Îl puteam accepta, însă nu am înțeles scenariul”, a spus Al Pacino. Actorul a povestit că a mai refuzat roluri importante, în filme precum „Apocalypse Now” și „Pretty Woman”, jucate în final de Marlon Brando, respectiv Richard Gere.

Johnny Depp ar fi putut interpreta rolul principal din „Ferris Bueller’s Day Off”

Rolul a fost interpretat de Matthew Broderick. Johnny Depp ar fi fost prima variantă în rolul lui Ferris, însă regizorul John Hughes a recunoscut că a scris scenariul avându-l în minte pe Matthew. Actori precum Jim Carrey și Tom Cruise au fost, de asemenea, luați în considerare pentru rol.

Marilyn Monroe a refuzat rolul lui Holly Golightly în „Breakfast at Tiffany’s”

Cele mai citite articole

Rolul a fost interpretat de Audrey Hepburn. Truman Capote, autorul „Breakfast at Tiffany’s”, a vrut ca Marilyn Monroe să joace rolul lui Holly, însă aceasta l-a refuzat, deoarece i s-a spus că îi va fi afectată imaginea.

Nicolas Cage a refuzat rolul lui Aragorn în „The Lord of the Rings”

Rolul a fost interpretat de Viggo Mortensen. Într-un interviu cu Newsweek, Nicolas Cage a dezvăluit că a refuzat rolul din „The Lord of the Rings” din cauza angajamentului, precizând că trecea printr-o perioadă dificilă care nu îi permitea să fie departe de casă timp de trei ani.

Christopher Plummer a refuzat rolul lui Gandalf în „The Lord of the Rings”

Rolul a fost interpretat de Ian McKellen. Deși era fan al filmelor lui J.R.R. Tolkien, Plummer a refuzat rolul lui Gandalf, fără a avea un motiv clar în minte, simțind doar că angajamentul era prea mult pentru el la acea vreme.

John Travolta a refuzat rolul principal din „Forrest Gump”

Rolul a fost interpretat de Tom Hanks. Travolta a mai refuzat alte roluri care, în final, i-au revenit lui Tom Hanks, în filme precum „Splash” sau „Apollo 13″. „Dacă nu am făcut ceva ce a făcut Hanks, înseamnă că am făcut ceva cel puțin la fel de interesant sau distractiv”, a spus actorul în 2007.

Charlie Hunnam a refuzat rolul din „Fifty Shades of Grey”

Rolul a fost interpretat de Jamie Dornan. Starul din „Sons of Anarchy” a fost propus inițial pentru rolul lui Christian Grey, însă a refuzat mai târziu, spunându-le celor de la Moviefone că a avut o cădere nervoasă, simțind că nu poate face față presiunii personajului.

Sandra Bullock a refuzat rolul lui Neo din „Matrix”

Rolul a fost interpretat de Keanu Reeves. Conform producătorului Lorenzo di Bonaventura, Warner Bros. erau în căutarea unui actor celebru pentru rolul lui Neo din „Matrix”, fiind dispuși să-l transforme într-un personaj feminin, dacă Sandra Bullock ar fi acceptat. După spusele lui Lorenzo, Sandra nu era pregătită pentru rol la acea vreme.

Citește și:
10 seriale de televiziune care au schimbat modul în care privim femeile

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/12-actori-care-au-refuzat-sa-interpreteze-anumite-roluri-in-filme-celebre-654337/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si