Prima pagină » 12 căsătorii de la Hollywood făcute în secret

12 căsătorii de la Hollywood făcute în secret

Autor: admin
0 comentarii

Așadar, uite o listă de cupluri care au ales să se căsătorească departe de ochii publicului, tocmai pentru a se putea bucura de momentul special cu adevărat.

1. Blake Lively și Ryan Reynolds

Cei doi actori s-au căsătorit în septembrie 2012, după ce zvonuri legate de relația lor au apărut în 2011. Ei s-au întâlnit la filmările penru Green Lantern, în care formau, de asemenea, un cuplu.

Nu există nicio poză, încă, de la nunta dintre Blake și Ryan, singurele informații disponibile fiind despre rochia Marchesa a lui Lively și orașul în care a avut loc evenimentul.

2. Leighton Meester și Adam Brody

Căsătoria dintre Leighton și Adam a fost confirmată în februarie 2014, după ce relația lor a intrat în atenția publicului în 2013. Logodna a fost anunțată în noiembrie 2013 fără alte detalii.

3. Daniel Craig și Rachel Weisz

Daniel Craig și partenera sa s-au căsătorit în iunie 2011, în secret, iar de atunci relația lor a fost păstrată departe de ochii presei. Rachel a vorbit într-un interviu despre cum crede că este important ca odată cu mariajul, să fie mai mult prețuită viața privată.

4. Margot Robbie și Tom Ackerley

Margot a postat o singură poză de la nunta ei din decembrie 2016, care a avut loc în Australia. Locul exact nu le-a fost dezvăluit decât invitaților, cu puțin timp înainte de eveniment.

5. Mila Kunis și Ashton Kutcher

Căsătoria celor doi a fost făcută publică în iulie 2015, asta după ce în același an Mila s-a ferit să o confirme sau să o nege într-un interviu cu James Corden.

6. Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard

Cele mai citite articole

Înainte de a se căsători în februarie 2018, Emily și Sebastian au apărut doar de câteva ori împreună în public, chiar dacă se cunoșteau de câțiva ani. Nunta lor a fost atât de neconvențională încât Ratajkowski a purtat un costum glaben-muștar și nu o rochie de mireasă.

7. Sophie Turner și Joe Jonas

Sophie și Joe s-au logodit în octombrie 2017. Ei au avut o nuntă spontană în Las Vegas pe 1 mai 2019 și una puțin mai formală în Franța, în iunie.

8. Amanda Seyfried și Thomas Sadoski

Cei doi s-au logodit în septembrie 2016 și și-au anunțat căsătoria în martie 2017. Ceremonia a fost atât de intimă încât i-a inclus numai pe cei doi și pe câinele Amandei. Sadowski a spus într-un interviu că momentul a fost spontan, dar perfect, fiind numai despre ei doi.

9. Natalie Portman și Benjamin Millepied

În 2010 a fost confirmată sarcina lui Portman și logodna sa cu Millepied. Speculațiile privind căsătoria lor au apărut în 2012, când cei doi au mers la ceremonia de decernare a premiilor Oscar purtând verighete, iar ulterior a fost confirmată și căsătoria acestora.

10. Penelope Cruz și Javier Bardem

Penelope și Javier s-au căsătorit în iulie 2010 în Bahamas, dar la acel moment niciunul dintre ei nu a confirmat evenimentul.

11. Scarlett Johansson și Romain Dauriac

Oamenii au aflat de această căsătorie la 2 luni după ce ea a avut loc în octombrie 2014. Perechea a și divorțat trei ani mai târziu, fără prea multe detalii, despărțirea fiind confirmată în aprilie 2017. În martie, Scarlett spusese deja că nu va comenta deloc niciodată decizia lor de a-și încheia mariajul.

12. Gwyneth Paltrow și Chris Martin

Gwyneth și Chris s-au căsătorit în 2003, însă nu a existat niciodată o imagine publică de la nunta lor.

Citește și:
Cupluri de celebrități în care diferența de vârstă este foarte mare

Text: Oana Docan
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/12-casatorii-de-la-hollywood-facute-in-secret-671637/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!