Prima pagină » 20 de semne că încă se mai gândește la tine

20 de semne că încă se mai gândește la tine

Autor: admin
0 comentarii

20 de semne că încă se mai gândește la tine

Este un lucru cunoscut că femeile și bărbații gestionează despărțirile în mod diferit, dar contrar prejudecăților, bărbații sunt cei care rămân cumva agățați emoțional în relația cu fosta parteneră și nu femeile (evident, există și excepții!). Chiar dacă va nega cu vehemență, e destul de ușor să-ți dai seama când un fost partener încă te mai iubește. Prin urmare, chiar dacă relația voastră s-a terminat, există câteva semne care îl dau de gol:

1. Iubita lui actuală te percepe ca pe o amenințare

Iar asta înseamnă că vorbește adeseori despre tine (e posibil să-ți fi pronunțat numele chiar și în timp ce făceau sex). Dacă se simte amenințată știind că mai mențineți legătura, motivul ar putea fi că e conștientă că ești încă numărul unu pentru el.

2. Nu a șters încă pozele cu voi doi de pe rețelele de socializare

Dacă nu a mai avut nici o relație de când v-ați despărțit, ăsta e un semn că încă mai speră să vă împăcați. Dacă postează melodii și citate încărcate de melancolie despre cum e „să-ți fie dor de cineva”, e clar că încă te mai iubește.

3. Prietenii comuni ți-au mărturisit că vorbește adesea despre tine

Iar asta se întâmplă pentru că îți simte lipsa și probabil încă te mai iubește.

4. Spune în dreapta și-n stânga cât de mult te urăște

Motivul pentru care mulți bărbați mărturisesc cât de mult își urăsc fosta parteneră este pentru că, de fapt, îi duc dorul și încearcă să se convingă că lucrurile stau pe dos. Dacă te-ar urî cu adevărat, nu te-ar menționa deloc în conversații, pentru că n-ar vrea să se cramponeze de trecut, ci și-ar dori să depășească momentul.

5. Te sună după ce a băut peste măsură

Pentru că atunci reușește să-și adune curajul ca să te contacteze.

6. Prietenii lui încă mai gravitează în jurul tău

Motivul este foarte simplu: te vrea înapoi și speră să afle prin intermediul lor când și dacă mai are vreo șansă.

7. Atunci când află că te întâlnești cu altcineva începe să se agite

Bărbații au un adevărat șoc atunci când își dau seama că femeia pe care o iubesc a depășit relația cu ei. Dacă își pierde cumpătul, tremură, devine agitat, îl privește amenințător pe actualul tău partener, înseamnă că sentimentele lui pentru tine sunt încă puternice.

8. Are un comportament derutant

Un bărbat care te părăsește, apoi te vrea înapoi este un bărbat care încă mai nutrește sentimente față de tine. La fel, un bărbat care se ține după tine o săptămână, apoi te neglijează o săptămână, apoi revine cu aceeași insistență este destul de confuz în legătură cu viața lui amoroasă.

9. A încercat să-ți saboteze relația actuală

Cel mai probabil face asta pentru că speră să te întorci la el. Dacă devine prea insistent sau trece la amenințări, poți apela la autorități.

10. Menține legătura cu prietenii și cu familia ta

De obicei asta se întâmplă când un bărbat vrea să rămână în preajma ta și caută un pretext pentru asta (chiar dacă nu îți mai este soț sau partener și nici nu aveți copii împreună).

11. Când vine vorba despre tine, emoțiile i-o iau razna

Cele mai citite articole

Fie că e vorba de furie, tristețe, dragoste sau conflict interior, manifestarea tuturor acestor emoții spune foarte multe. Și știi cum se spune: opusul iubirii nu este ura, ci indiferența. Prezența resentimentelor implică și existența unor sentimente.

12. Atunci când stă lângă tine, încearcă să te atingă

Practic traduce prin gesturi mărturisirea: „Încă mai țin la tine”.

13. Când te privește, se uită la tine plin de duioșie

Este modul lui de a-ți spune „Încă te iubesc”.

14. Inventează fel și fel de scuze pentru a se menține în atenția ta

Dacă te contactează telefonic ca să-ți amintească de un obiect uitat la el acasă sau apare pe nepusă masa în locurile unde știe că e foarte probabil să dea de tine, înseamnă că încă te mai iubește. La fel, și dacă te sună să-ți ceară sfatul într-o problemă mai mult sau mai puțin importantă (cel mai adesea total neimportantă).

15. Se implică în relații pasagere

Mulți bărbați încearcă să depășească o relație importantă pentru ei găsindu-și rapid alinarea în brațele altei femei. Asta nu înseamnă că nu mai ține deloc la tine, ci din contra.

16. Prietenii comuni încearcă să vă facă să vă întâlniți

Asta pentru că probabil au obosit să-l tot audă lamentându-se.

17. Facebook-ul lui e plin de melodii triste de dragoste

Deși e destul de stânjenitor pentru el, încearcă să-ți capteze astfel atenția. Iar asta înseamnă un singur lucru: încă se mai gândește la tine.

18. A devenit foarte competitiv

Dacă încearcă să-ți arate cât de bine se descurcă fără tine și cât de minunată e acum viața lui, asta înseamnă că încă suferă după tine și speră să i se deschidă astfel o ușă.

19. Încă mai poartă haine primite de la tine

Deși are o mulțime de haine în garderobă, încă se mai afișează cu puloverul primit de la tine cu ocazia primului Crăciun petrecut împreună.

20. Recunoaște deschis că încă te mai iubește

Aici nu mai e nevoie de nici o explicație, nu-i așa?!

Citește și:
Nu te impaca cu fostul iubit pana nu raspunzi la aceste 6 intrebari

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/20-de-semne-ca-inca-se-mai-gandeste-la-tine-674149/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si