Prima pagină » 3 lucruri esențiale care îți arată că e vorba de iubire adevărată

3 lucruri esențiale care îți arată că e vorba de iubire adevărată

Autor: admin
0 comentarii

3 lucruri esențiale care îți arată că e vorba de iubire adevărată

3 lucruri esențiale care îți arată că e vorba de iubire adevărată

Până la urmă, este și normal să aveți păreri diferite în anumite privințe. Nu există reguli pe care să le urmezi într-o relație și nicio rețetă care să-ți asigure fericirea, de aceea trebuie să faci mereu ceea ce simți și ceea ce consideri că te face fericită, fără să te gândești la consecințe.

Important este să îți dai seama de ceea ce te face fericită și să lupți pentru partenerul care îți oferă iubirea de care ai nevoie, dar și tu, la rândul tău, să oferi acea iubire. Din acest motiv, iubirea adevărată necesită efort și multă dedicare pentru ca lucrurile să funcționeze foarte bine între voi.

Atunci când ai parte de un partener care te împlinește, simți asta. Așa că, iată care sunt principalele sentimente pe care le simți atunci când ai parte de o iubire adevărată:

1. Bucurie

Poate suna clișeic, dar, atunci când te bucuri că îți vezi partenerul, este clar că iubirea dintre voi este una adevărată. Cu toții ne dorim să avem parte de fericire în viața noastră, dar și în relația pe care o avem. În mod cert, fiecare dintre noi avem zile mai bune și mai puțin bune, în care probleme cotidiene ne acaparează fericirea și modul de a privi lucrurile.

Cel mai important este ca atunci când îți vezi partenerul, să simți că ai parte de acea fericire de care ai nevoie. Și totuși, cum îți dai seama de asta? Ei bine, un simplu zâmbet atunci când îl vezi îți poate demonstra că ceea ce simți nu este deloc fals. Este clar că nu toți ne manifestăm fericirea în același mod, și mai ales, cu aceeași intensitate. Astfel, este important să existe un echilibru între voi, în ceea ce privește acest lucru.

Avem tendința de a ne pune mereu pe primul loc și de a nu depinde fericirea noastră de altcineva, iar în mod cert nu este deloc un lucru greșit. Dar atunci când partenerul te face fericită, chiar numai cu simpla prezență, atunci nu ai de ce să te îndoiești de relația pe care o ai.

2. Liniște

Cele mai citite articole

În viață, avem parte și de momente mai tensionate care au rolul de a ne pune pe baricade și de a ne face să reevaluăm modul de a acționa în anumite situații. Atunci când te confrunți cu momente de criză, esențial este să nu răspunzi cu aceeași monedă și să încerci să îți păstrezi calmul. Nimeni nu dorește să aibă parte și în viața personală de drame sau situații tensionate, iar din acest motiv, ne dorim ca partenerul nostru să fie acea persoană care să ne ajute să ne găsim pacea interioară de care avem nevoie.

Trebuie să fii atentă la modul în care partenerul acționează în momentele tensionate și de criză. Dacă se va victimiza foarte mult, este clar că nu ai nevoie de mai multă victimizare în viața ta. Însă, dacă partenerul tău găsește soluții pragmatice și știe cum să facă față unor situații neprevăzute, va cunoaște și cum să te ajute să te liniștești. În momentul în care trebuie să faci față unei situații de criză, este important să ai lângă tine o persoană care să te aducă cu picioarele pe pământ și să te facă să te simți relaxată.

3. Pasiune

Ce ne-am face dacă nu ar exista pasiune? Ei bine, practic.. nimic. Pasiunea este acel sentiment care ține focul iubirii aprins foarte mult timp. Desigur, pasiunea se poate materializa și în ceea ce privește obiectivele pe care le ai în privința carierei și care te fac să muncești în fiecare zi pentru ele.

Dar, atunci când vorbim despre o relație, pasiunea este cheia care face ca relația să funcționeze. Este și normal să îți dorești ca partenerul tău să fie alături de tine și implicat în ceea ce tu îți dorești să realizezi, dar și interesat de ceea ce vă doriți pentru relația voastră. Important este să fii atentă la nevoile partenerului, dar și el să fie atent la nevoile tale.

Atunci când ești într-o relație, îți dorești ca acea relație să-și mențină cât mai mult timp pasiunea vie. Din acest motiv, unele cupluri se despart deoarece nu mai există acea pasiune în cuplu. De aceea, fiecare dintre voi are nevoie de propriul timp petrecut singur, iar atunci când vă întâlniți, să fie cel mai frumos timp petrecut împreună și să vă preocupați de viitorul relației voastre.

Citește și:
3 moduri simple și romantice prin care poți spune „te iubesc’ fără cuvinte

Text: Iulia Braslasu
Foto: Instagram.com/caro_e_

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-lucruri-esentiale-care-iti-arata-ca-e-vorba-de-iubire-adevarata-620419/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si