Prima pagină » 3 moduri simple și romantice prin care poți spune „te iubesc” fără cuvinte

3 moduri simple și romantice prin care poți spune „te iubesc” fără cuvinte

Autor: admin
0 comentarii

3 moduri simple și romantice prin care poți spune „te iubesc” fără cuvinte

Avem o viață cât se poate de ocupată și plină de responsabilități și obiective pe care trebuie să le îndeplinim, fără să ne gândim că viața amoroasă este mult mai importantă decât orice alt obiectiv.

De-a lungul timpului, am început să spunem cuvintele „te iubesc’ din obișnuință și comoditate, fără să ne gândim la adevărata lor însemnătate. Poate le spui și din frică și posibilitatea ca partenerul tău să se despartă de tine, doar pentru că nu-i spui că-l iubești.

Însă, de cele mai multe ori, faptele au un impact mult mai mare față de cuvinte și există multe variante prin care îi poți „spune’ cuiva că îl iubești, fără să apelezi la cuvinte.

Iată trei moduri romantice prin care îți poți arăta dragostea față de partener și care sunt mult mai importante:

1. Acordă-i timp să stea singur

Programul încărcat ne lasă mai mereu obosiți și chiar frustrați. Atunci când vezi că partenerul tău se simte obosit, oferă-i timp până când își revine. Uneori, poate fi obosit din cauza vitezei cu care se întâmplă lucrurile, activităților în plus sau a solicitărilor care vin peste el. Uită chiar și cum să-și redobândească încrederea în sine.

Cu timpul, ajungi să-ți cunoști foarte bine partenerul și să știi când nu-i este bine. Timpul petrecut singur este o modalitate de a se reîncărca și de a fi din nou el însuși. Atunci când îi acorzi partenerului timpul necesar de a-și reîncărca bateriile, îi oferi compasiune și respect. Acest lucru, aparent minor, este o modalitate prin care îi arăți că îl iubești și faptul că și tu ai vrea să fii tratată la fel. În loc să amplifici stresul, mai bine dezvoltă ceea ce ai. Timpul este cel bun cadou pe care îl poți face cuiva. Asigură-te că partenerul tău face pauze atunci când e nevoie.

2. Oferă-i siguranță

Cele mai citite articole

Oamenii reacționează diferit la posibilele probleme care pot apărea pe parcursul vieții, uneori cu incertitudine și disconfort. Sunt momente prin care trecem cu toții, iar din acest motiv avem nevoie de susținerea celor din jur, mai ales a partenerului.

Chiar dacă îți exprimi iubirea prin intermediul acțiunilor decât cuvintelor, îl ajuți pe celălalt devenind sprijinul lui atunci când are nevoie. Relația voastră chiar se poate consolida, dacă îi oferi un umăr pe care se poate descărca, ori de câte ori are probleme. Nu trebuie să-i rezolvi problemele, simpla ta prezență îl va face să se simtă în siguranță și că totul va fi în regulă. Uneori, o simplă îmbrățișare la momentul potrivit poate ține locul mai multor cuvinte. Arată-i siguranță partenerului atunci când trece prin momente dificile.

Frica, nesiguranța și lipsa de protecție sunt obstacole cu care toți se confruntă. Important este să fii alături de partener atunci când trece prin astfel de momente, iar acest lucru îi va da certitudinea că îl iubești.

3. Arată-i că îl apreciezi

Încercăm tot mai mult să ne impresionăm partenerul, făcând tot felul de lucruri, chiar și ieșite din comun. Cadourile strălucitoare sau scumpe nu arată de cele mai multe ori faptul că îl iubești. Lucrurile simple, făcute din bunătate nu sunt scumpe. Ele păstrează relația sănătoasă. Fiecare vrea să se simtă apreciat, mai ales pentru ceea ce este. Important este ca în fiecare zi, să-i arăți partenerului afecțiune, indiferent de ceea ce face.

Esențial este să fii prezent în momentele cheie, nu doar fizic, dar și emotional, mental și spiritual. Asta înseamnă să-i oferi din timpul tău. Lucrurile simple ne fac viața mult mai frumoasă, fără să investim prea mult. Simpla noastră prezență și atenția noastră oferită partenerului înseamnă mult mai mult decât cuvintele în sine. În timp, și-a pierdut farmecul să spui te iubesc’, iar simplele gesturi sunt mai important decât ai crede.

Citește și:
Cum știi dacă ar trebui să te desparți de iubitul tău sau nu

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-moduri-simple-si-romantice-prin-care-poti-spune-te-iubesc-fara-cuvinte-618126/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si