Prima pagină » 3 motive pentru care ești singură și ce ar trebui să faci pentru a schimba asta

3 motive pentru care ești singură și ce ar trebui să faci pentru a schimba asta

Autor: admin
0 comentarii

3 motive pentru care ești singură și ce ar trebui să faci pentru a schimba asta

Atunci când te întrebi în mod constant de ce ești singură ajungi să crezi că problema este la tine, și nu la cei din jur, mai ales când toate prietenele tale sunt implicate într-o relație și tu nu.

Adevărul este că pot exista mai multe motive pentru care ești singură, fie nu te simți pregătită, fie tocmai te-ai despărțit de iubit sau pur și simplu îți dorești să te bucuri de alte lucruri o perioadă. Important este să nu îți pierzi speranța, ci mai degrabă să continui să experimentezi, să cunoști persoane noi și să te distrezi. 

Însă, nu ar trebui să uiți un lucru cu adevărat esențial – înainte de a fi într-o relație, trebuie să te simți cu adevărat pregătită și să te iubești îndeajuns de mult încât să îi oferi și partenerului iubirea de care are nevoie. 

Ceea ce ar trebui să faci este să fii deschisă și să nu refuzi invitația acelui coleg pe care îl simpatizezi de mai multă vreme și în sfârșit și-a făcut curajul să vorbească cu tine. Nu ar trebui să aștepți să apară în viața ta o anumită persoană pentru a conștientiza cât de important e să ai parte de iubire în viața ta.

Așadar, iată 3 motive pentru care încă ești singură, dar și ce anume ar trebui să faci pentru a schimba asta:

1. Crezi că el ar trebui să facă primul pas

Cele mai citite articole

Foarte multe femei consideră că bărbatul ar trebui să facă primul pas, însă realitatea ne dovedește că rolurile s-au inversat. Nu este o regulă care să spună că un bărbat sau o femeie ar trebui să inițieze o conversație, ci fiecare ar trebui să facă ceea ce simte, indiferent de moment. În plus, nu ar trebui să îți impui anumite limite doar pentru că îți este teamă.

2. Ești atrasă de bărbații nepotriviți

Tuturor femeilor li se întâmplă ca la un moment dat să fie și în relații cu bărbați nepotriviți, care nu le apreciază și nu le iubesc. Acest lucru se poate întâmpla deoarece îți dorești cu ardoare să fii într-o relație și accepți și una care e toxică. Ar trebui să îți dai seama că acest lucru te poate afecta pe termen lung, iar încrederea în tine poate scădea. Ar trebui să fii într-o relație doar cu acele persoane față de care ai sentimente puternice și alături de care consideri că ai putea avea un viitor. 

3. Nu știi cum să îți arăți afecțiunea

De cele mai multe ori, bărbații se feresc să se implice în relații cu femei care nu știu cum să își arate afecțiunea deoarece consideră că nu s-ar simți pregătite sau chiar că sentimentele lor nu sunt îndeajuns de intense. Însă, chiar dacă ești o persoană care nu își exprimă sentimentele, ar trebui ca într-o relație să fii deschisă și să poți vorbi cu partenerul tău despre absolut orice. 

Citește și:
4 lucruri neadevărate pe care bărbații cred că femeile le vor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-motive-pentru-care-esti-singura-si-ce-ar-trebui-sa-faci-pentru-a-schimba-asta-701672/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si