Prima pagină » 30 de angajatori și peste 1.000 de locuri de muncă vor fi disponibile, pe 30 și 31 octombrie, la Târgul de Cariere Brașov

30 de angajatori și peste 1.000 de locuri de muncă vor fi disponibile, pe 30 și 31 octombrie, la Târgul de Cariere Brașov

Autor: admin
0 comentarii

30 de angajatori și peste 1.000 de locuri de muncă vor fi disponibile, pe 30 și 31 octombrie, la Târgul de Cariere Brașov

Ediția de toamnă a Târgului de Cariere Brașov are loc pe 30 și 31 octombrie (interval orar 10:00-19:00, respectiv 10:00-18:00) la Hotel Kronwell. Peste 30 de angajatori din domenii precum Retail, Automotive, Contabilitate, IT sau Resurse vor veni cu mai multe de 1.000 de locuri de muncă adresate atât tinerilor aflați la început de carieră, cât și specialiștilor sau candidaților din categoria de vârstă 45+. Participanții vor putea să aplice pentru un loc de muncă în companii precum Lidl, Azets, Quin, Accenture, CCC, Mc Donalds, Bertrandt, Elektrobit, Bosch Automotive, Harsha Engineers, VEO Worldwide Services, ARKUS Consult, Vodafone, PMG Brașov, Draexmaier, Olympus sau Ipsos.

Totodată, participanții la Târgul de Cariere Brașov au ocazia să-și compare salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată de eJobs România. Tot prin intermediul eJobs este introdusă noutatea acestui sezon: digitalizarea CV-ului, care scurtează timpul necesar depunerii CV-ului la doar câteva secunde. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon. În acest fel pot, de asemenea, să își actualizeze oricând CV-ul.

Ne bucurăm să revenim la Brașov cu noutăți pentru candidați. Digitalizarea CV-ului va îmbunătăți modul în care profilul candidatului este analizat de companii. Sezonul acesta mizăm pe sporirea interacțiunii dintre angajat și angajatori. Îi invităm pe candidați să-și instaleze aplicația eJobs.ro – Locuri de Muncă și să vină pregătiți la eveniment pentru a discuta cu angajatorii.’, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere aduce în atenția candidaților și campania Cel mai bine plătit job. Printr-o idee originală și creativă, de promovare a unui produs alimentar, candidații pot câștiga 10.000 de dolari pe lună. Mai multe detalii pe www.celmaibineplatitjob.ro.

Cele mai citite articole

După cum ne-am obișnuit consumatorii să-i surprindem de fiecare dată cu premii atractive pentru fiecare campanie de marketing, de această dată, le propunem un premiu care, de fapt, nu este un premiu. Este un job. Probabil, cel mai bine platit job din marketing. Astfel, cel care va fi ales să ne fie coleg în departamentul de marketing al Caroli Foods Group, va fi recompensat cu 10.000 de dolari pe luna, pentru doar 10 ore lucrate pe săptămână pentru implicarea sa în implementarea ideii propuse.’, completează Anamaria Băjan.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3.000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/brasov/

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/30-de-angajatori-si-peste-1-000-de-locuri-de-munca-vor-fi-disponibile-pe-30-si-31-octombrie-la-targul-de-cariere-brasov-628294/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si