Prima pagină » 4 lucruri neadevărate pe care bărbații cred că femeile le vor

4 lucruri neadevărate pe care bărbații cred că femeile le vor

Autor: admin
0 comentarii

4 lucruri neadevărate pe care bărbații cred că femeile le vor

Când vine vorba despre ce își doresc femeile într-o relație, bărbații par să știe exact cum stă treaba, considerând că următoarele 5 lucruri sunt cele mai importante pentru acestea. În mod evident, aceste idei sunt de cele mai multe ori greșite, însă te vor amuza cu siguranță

1. Bani

Nu va trebui să cauți prea mult pentru a găsi un bărbat care este de părere că femeile sunt interesate doar de situația financiară a unui posibil partener. În mod evident, nu ne putem preface că nu există și astfel de persoane, însă femeile caută de cele mai multe ori un bărbat ambițios, un partener cu obiective, care ar putea atinge succesul. Astfel, este normal ca femeile să fie atrase de cei care le-ar putea înțelege dorința de a avansa în carieră, fără a se simți puși pe o treaptă inferioară și fără să creadă că acestea sunt interesate doar de situația financiară.

2. Seriozitate

Un aspect fizic plăcut, bunele maniere și inteligența sunt mereu importante, însă adesea suntem cucerite de simțul umorului al unei persoane. Astfel, deși cei mai mulți bărbați cred că seriozitatea și atitudinea de persoană dură sunt caracteristicile care atrag femeile, ei bine, ei se înșală.

Femeile vor fi mereu atrase de persoane care știu să facă glume bune, potrivite, de cele mai multe ori acestea demonstrând și nivelul de inteligență al bărbatului respectiv. Astfel, persoanele care ne fac să râdem sunt plăcute mult mai repede, iar acest lucru este valabil în cazul ambelor sexe.

3. Cadouri

Unii bărbați sunt de părere că pot cuceri o femeie oferindu-i constant cadouri, indicând într-un fel sau altul că afecțiunea acesteia ar putea fi cumpărată. Evident, acest lucru este neplăcut, jignitor și totodată demonstrează că astfel de persoane nu înțeleg care este sensul dăruirii unui cadou celei pe care o iubești.

Adesea, o altă concepție greșită este faptul că un cadou se oferă atunci când partenerul face un lucru greșit. Ceea ce bărbații nu înțeleg în anumite cazuri este că a oferi un cadou ar trebui să fie un gest romantic, care arată că te-ai gândit la persoana iubită atunci când ai văzut un anumit obiect, indiferent de valoarea lui.

Cele mai citite articole

Așadar, cadourile ar trebui să fie mici simboluri de iubire atunci când nu este vorba despre un eveniment special (ziua de naștere, aniversare etc.). Totodată, valoarea materială a cadoului nu ar trebui să conteze niciodată, gestul și ceea ce simbolizează acesta fiind cele mai importante caracteristici într-o relație sănătoasă.

4. Bărbații toxici

Cel mai întâlnit mit este cel potrivit căruia femeile își doresc un bărbat care nu le acordă suficientă atenție, acel tip de bad boy pe care îl întâlnești în fiecare film romantic.

În realitate lucrurile stau puțin diferit și asta deoarece orice femeie matură știe deja ce anume își dorește de la un bărbat, iar lipsa de respect a acestuia nu o va atrage foarte mult. De fapt, întotdeauna o femeie își va dori să se simtă apreciată, iubită și înțeleasă.

Toate dramele și neînțelegerile fac mai degrabă parte din scenariul unei iubiri din adolescență pe care probabil puține femei vor să o retrăiască.

Așadar, femeile își doresc pur și simplu timpul, respectul, sinceritatea și loialitatea unui bărbat, acestea fiind singurele calități care contează cu adevărat.

Citește și:
4 trăsături de caracter care, în exces, devin toxice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-lucruri-neadevarate-pe-care-barbatii-cred-ca-femeile-le-vor-700275/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si