Prima pagină » 4 moduri în care îți sabotezi singură șansele de a găsi bărbatul potrivit

4 moduri în care îți sabotezi singură șansele de a găsi bărbatul potrivit

Autor: admin
0 comentarii

4 moduri în care îți sabotezi singură șansele de a găsi bărbatul potrivit

De-a lungul timpului ai trecut cu siguranță prin dezamăgiri și te-ai gândit că nu vei găsi un bărbat potrivit, însă potrivit specialiștilor, se pare că acest lucru ar putea arăta că ai și tu o parte din vină.

Dacă ai întâlnit o persoană pe care o placi și simți că ar putea fi cel pe care ți-l dorești, încearcă să fii atentă la următoarele motive pentru care nu ajungi de obicei cu partenerul potrivit.

1. Primești ceea ce aștepți

Încearcă să faci un exercițiu și să găsești mai multe atribute pentru bărbați. Dacă vei găsi doar defecte, de exemplu spui că nu poți avea încredere în ei, sunt egoiști și așa mai departe, este foarte posibil ca exact asta să găsești la fiecare partener.

Încearcă să îți schimbi așteptările pentru a găsi partenerul potrivit. Dacă te concentrezi asupra lucrurilor pe care le cauți de fapt la cineva, este posibil să întâlnești acea persoană care să te facă fericită.

2. Te concentrezi asupra lucrurilor greșite

După fiecare întâlnire nereușită te întâlnești cu prietenele tale și discutați despre cât de groaznici sunt bărbații din ziua de azi? Râdeți de obiceiurile lor și vă purtați de parcă sunt toți bărbații sunt la fel?

Cele mai citite articole

Acest comportament nu este neobișnuit mai ales după o despărțire, însă dacă devine o rutină, este cazul să schimbi complet modul în care te gândești la această problemă. Concentrează-te asupra calităților pe care ai vrea să le aibă următorul partener și nu asupra defectelor.

3. Nu știi exact ce îți dorești

Ai ajuns în punctul în care ți-ai conturat un plan? Știi cum ai vrea să îți petreci viața, care sunt valorile pe care le vei respecta întotdeauna? Dacă nu poți răspunde încă la aceste întrebări, este greu de crezut că vei reuși să fii fericită alături de o persoană și vei ajunge pur și simplu să îi preiei dorințele.

4. Încerci să umpli un gol

În ciuda tuturor poveștilor de dragoste din filme și romane de succes, un partener nu ar trebui să te completeze sau să umple golul din viața ta. Dacă nu te simți tu împlinită, vei atrage doar bărbați care la rândul lor au nevoie de cineva pentru a se simți fericiți. Astfel, vei găsi doar parteneri care pur și simplu își doresc o persoană alături, fără ca aceasta să se potrivească complet.

Încearcă să te preocupi de tine. Găsește un hobby, împlinește-ți obiectivele profesionale și, deși probabil te-ai săturat să auzi acest lucru, vei găsi persoana potrivită pentru tine. Schimbă-ți perspectiva și partenerul perfect poate apărea oricând.

Citește și:
Crezi că ai găsit persoana potrivită? Cu ce confunzi compatibilitatea în cuplu și îți aduce foarte multă suferință!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-moduri-in-care-iti-sabotezi-singura-sansele-de-a-gasi-barbatul-potrivit-699938/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si