Prima pagină » 4 moduri în care partenerul infidel te rănește și după ce ai aflat că te-a înșelat

4 moduri în care partenerul infidel te rănește și după ce ai aflat că te-a înșelat

Autor: admin
0 comentarii

4 moduri în care partenerul infidel te rănește și după ce ai aflat că te-a înșelat

E foarte greu să afli că partenerul te-a înșelat. Capitalul de încredere în relație este distrus, iar răni mai vechi pot fi activate. Mai ales dacă ai un istoric de bărbați care mai devreme sau mai târziu au făcut asta. Desigur, sunt cupluri care depășesc infidelitatea, fac tot posibilul să își repare relația în mod sănătos. În alte cazuri nu se ajunge la despărțire, însă cel care a înșelat are un set de comportamente care sunt în continuare toxice.

Te-a înșelat și dă numai vina pe tine

În mod cert e mai simplu să nu își asume deloc partea de responsabilitate. Dacă numai tu ești vinovată, el nu are de ce să simtă rușine, vinovăție. Nici nu a greșit! Motivele invocate prin care infidelul se disculpă sunt de regulă o viață sexuală care lasă de dorit, faptul că nu mai era fericit, nu mai primea atenție, consumase alcool, persoana respectivă a tras foarte mult de el până a cedat. Adică a fost un fel de victimă a circumstanțelor. Mai există și varianta în care afirmă cu tărie că ăsta este el, asta e situația pe care să o accepți și gata.

Neagă faptul că te-ar fi înșelat

Ai descoperit mesaje, telefoane, poze, totul este cât se poate de clar, dar reacția de apărare a celui care te-a înșelat este să nege cu vehemență. Ți se pare ție, interpretezi tu greșit, nu e chiar așa. Poate fi o tehnică intenționată de manipulare, de gaslighting, a unui narcisist. Și evident că doare să fii făcută nebună, când ai în față toate dovezile.

Aventură sau relație în paralel?

Cele mai citite articole

Să afli că a avut o aventură de-o noapte e dureros, dar ce să mai spui când partenerul te-a înșelat pe o durată mare de timp, având de fapt o relație constantă cu cineva? Sunt unele persoane care se și afișează în public, își duc ambele relații sub ochii tuturor.

Trădarea este dublă…

… dacă femeia cu care te-a înșelat îți era ție apropiată. Pe de o parte ai dezamăgirea că partenerul tău de viață a făcut asta. Iar o altă dezamăgire se adaugă contextului dacă persoana din triunghiul amoros îți este prietenă bună, face parte din grupul de prieteni, e o vecină sau o rudă. Prin urmare contează nu doar că a făcut-o, ci și cu cine. Iar uneori nu poți evita să o întâlnești, pe stradă, în diverse contexte sociale…

Citește și:
Izolare la domiciliu și infidelitate? Da, se poate! Și e sub cea mai periculoasă formă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-moduri-in-care-partenerul-infidel-te-raneste-si-dupa-ce-ai-aflat-ca-te-a-inselat-719387/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si