Prima pagină » 4 motive pentru care ai nevoie de o relație mai bună

4 motive pentru care ai nevoie de o relație mai bună

Autor: admin
0 comentarii

4 motive pentru care ai nevoie de o relație mai bună

Atunci când faci parte dintr-un cuplu iubitor, iar relația ta se bazează pe respect, siguranța pe care o ai poate fi cel mai bun lucru dijn lume, dar există și părți negative atunci când tânjești foarte tare la o relație. Uneori, oamenii sunt orbiți de faptul că au o persoană pe care o pot numi iubit/iubită’ și nu realizează că situația lor nu este una ideală. Iată patru motive pentru care ai nevoie de o relație mai bună.

1. Faci prea multe eforturi

O relație sănătoasă este una în care ambele părți depun eforturi. Să fii partenerul cuiva nu ar trebui să fie o experiență epuizantă. Ar trebui să ai la fel de multe beneficii pe câte eforturi depui. Dacă ți se pare că faci toate eforturile posibile fără să primești nimic la schimb, de ce mai rămâi în relația respectivă? Meriți ceva mai bun.

2. Ești prea dură cu tine

Dacă ai mereu gânduri de genul ar fi trebui să fiu mai înțelegătoare’ sau „ar fi trebuit să ajut mai mult’ sau nu ar fi trebuit să mă supăr așa de rău ieri’, atunci ești prea dură cu tine. Problemele dintr-o relație nu sunt mereu vina unei singure persoane, așa că nu trebuie să iei asupra ta toată povara și să te învinovățești. Dacă ești prea dură cu tine cu privire la aspectele dintr-o relație, vei extinde acest tip de comportament și în alte arii ale vieții tale.

3. Plângi prea mult

Plânsul poate fi uneori terapeutic, o experiență care te face să de descarci, dar dacă lacrimile sunt rezulatele unei confruntări cu partenerul, atunci este vorba despre o situație diferită.

Cele mai citite articole

Scopul partenerului tău ar trebui să fie bunăstarea ta, nu să te facă să te simți vinovată sau tristă. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci ar trebui să pleci și să găsești o persoană care nu te face să treci prin experiențe de acest gen.

4. Trăiești viața altcuiva

Dacă ai realizat că faci tot ceea ce faci doar pentru că partenerul tău o dorește, nu tu, atunci ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Fără să realizezi, ai început să nu mai trăiești viața ta, ci viața pe care altcineva vrea să o trăiești. Este timpul să te eliberezi.

Citește și:
11 sfaturi despre relații de la celebrități care chiar funcționează

Text: Bianca Margarit
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-motive-pentru-care-ai-nevoie-de-o-relatie-mai-buna-630787/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si