Prima pagină » 5 adevăruri brutale pe care fiecare cuplu trebuie să le știe înainte de a se căsători

5 adevăruri brutale pe care fiecare cuplu trebuie să le știe înainte de a se căsători

Autor: admin
0 comentarii

5 adevăruri brutale pe care fiecare cuplu trebuie să le știe înainte de a se căsători

Tot ceea ce trebuie să faci este să încetezi să mai cauți perfecțiunea într-o relație și să înveți să te ancorezi în realitate. Asta înseamnă că trebuie să ai un partener de viață excentric, capricios și cu multe defecte, așa ca tine, care să te accepte cu totul.

O bună perioadă de timp, relația voastră va decurge bine, dar opoziția este inevitabilă: certuri, neînțelegeri, gelozie. Așa că, pentru a încerca să eviți aceste neplăceri, cel mai bine este să înțelegi adevărul și să descoperi cauzele care produc neplăcerile din relația voastră.

1. Uneori, sexul se va simți ca o muncă în plus

Prin muncă, vreau să spun că va necesita un efort hrănit de pasiune.

Agenda aglomerată din timpul zilei nu îți va mai permite să fii spontană seara, iar drept rezultat, sexul devine o rutină și este mai puțin romantic. Nesiguranța corpului este inevitabilă. Tot ce trebuie să faceți este să vorbiți deschis și acordați un timp special activității sexuale pentru a menține relația sănătoasă.

2. Vei începe să urăști apropierile partenerului tău

Opusul iubirii nu este ura, ci indiferența.

Ai auzit vreodată un cuplu lăudându-se că nu s-a certat niciodată? Ei bine, dacă întrebi specialiștii, aceștia îți vor spune că nu trebuie să te îngrijoreze micile certuri din cuplu. Acestea vin în mod natural, însă depinde de voi dacă veți lăsa aceste certuri să vă afecteze relația sau dacă le treceți cu vederea.

3. Veți întâmpina probleme pentru care nu veți avea o rezolvare

Cele mai citite articole

Nu toate certurile sfârșesc favorabil. Mariajul te face pe deplin conștientă de asta pentru că tu și partenerul tău cu siguranță aveți o mulțime de certuri mai mari sau mai mici. Așadar, este foarte important să recunoști că nu toate problemele care apar în relația voastră își găsesc mereu o rezolvare favorabilă. Dacă te afunzi în aceste probleme mereu și mereu, fără vreo soluție, acest lucru poate fi un motiv pentru care nu reușiți să vă stabilizați relația. Este foarte important să analizezi soluțiile pe care le ai la îndemână pentru rezolvarea problemei, dar și problemele imposibil de rezolvat, pentru că cele nerezolvabile au nevoie de un tratament deosebit.

4. Nu te poți concentra pe fiecare relație

La începutul mariajului, în special, multe cupluri simt că nimic nu va schimba cercul lor social. Este imposibil!

Numeroase cupluri proaspăt căsătorite simt cât de important este să petreacă timp împreună și nu este tocmai sănătos să includeți alte cupluri. Proaspății căsătoriți pot deveni nesiguri în compania altor cupluri. Ei simt nevoia să facă comparații care pot genera efecte negative asupra relației voastre.

5.Soțul tău nu este ca tine

“Este evident că nu este ca mine”, îți vei spune. Dar aceasta este un lucru important pe care mulți parteneri trebuie să îl realizeze, mai ales după ce dispare “aura” din mariajul vostru care este abia la început. Pe cât de mult ai fost orbită în faza romantică, pe atât de mult trebuie să te confrunți cu realitatea și să accepți că te-ai căsătorit cu “altul”.

Partenerul tău, cu toate că este foarte iubitor, poate avea opinii diferite de ale tale, însă acest lucru este unul bun. Abilitatea de a respecta opinia celuilalt este cheia succesului unei relații! Soțul tău nu este o extensie a propriei tale persoane ,iar tu trebuie să accepți asta.

Citește și:
5 lucruri pe care bărbații NU le fac atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiți

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram.com/negin_mirsalehi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-adevaruri-brutale-pe-care-fiecare-cuplu-trebuie-sa-le-stie-inainte-de-se-casatori-607133/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si