Prima pagină » 5 culori de păr care te vor întineri

5 culori de păr care te vor întineri

Autor: admin
0 comentarii

Ni se întâmplă câteodată să ne întrebăm cum putem arăta mai tinere. Desigur, cel mai bine este să te bucuri de aspectul tău, însă cu siguranță ești interesată să afli câteva trucuri care te pot face să arați chiar și cu 10 ani mai tânără. Machiajul potrivit, însă așa cum vei vedea, și culoarea părului joacă un rol foarte important.

Nu te gândi că este nevoie de o schimbare majoră, cateodată este nevoie de doar câteva șuvițe, așa că ți-am pregătit câteva idei pe care ai putea sa le testezi.

1. Caramel Highlights

Șuvițele șatene sau „caramel highlights” sunt perfecte pentru femeile brunete care nu vor să facă o schimbare foarte dramatică. Aceste șuvițe în nuanțe calde pun în evidență trăsăturile feței într-un mod discret. Totodată, acest joc de nuanțe adaugă un efect de volum, ceea ce va face ca părul tău să pară mult mai bogat. În plus, nici nu trebuie să ai mereu grijă de el, îl poți retușa la fiecare două-trei luni.

2. Pink Hair

Dacă ești blondă, alege culori pastelate pentru părul tău. Nu trebuie să fie o schimbare foarte dramatică, însă un roz pal, un rose, este perfect dacă vrei să pari mai tânără. Această culoare ți se potrivește mai ales dacă ești o persoană energică și plină de viață!

3. Strawberry Blonde sau Golden Melon

Cele mai citite articole

Ei bine, se pare că fructele influențează și culorile de păr. Dacă ai un păr blond care pare lipsit de vitalitate, iar culoarea ți se pare puțin banală, încearcă aceste nuanțe. De exemplu, golden melon amintește și de culoarea mierii și este perfect dacă vrei să ai o culoare mai caldă, caresă îți dea o strălucire aparte. Dacă în schimb preferi o culoare mai roșiatică, alege strawberry blonde.

4. Bronde Sombre

Este un nume care sună destul de amuzant, nu? Această nuanță sau mai bine zis acest joc de culori sub forma unui balayage este perfect deoarece te ajută să pari mai tânără, datorită constrastului care se creează. Alegând să îți faci și acele șuvițe care îți încadrează fața, vei aduce mai multă luminozitate.

5. Broomstick Blonde

O denumire la fel de atipică pentru un look pe care probabil te-ai gândit să îl încerci. Practic, este și cel mai ușor de obținut. Lasă rădăcinile să crească și apoi încearcă să obții nuanțe cât mai deschide până la vârfuri. Practic este vorba de o bază închisă și șuvițe blonde în nuanțe mai calde.

Citește și:
Par de sirena: cele mai frumoase culori neobisnuite de par de pe Instagram

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/5-culori-de-par-care-te-vor-intineri-596211/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si