Prima pagină » 5 lucruri care te vor convinge că trăiești o poveste de dragoste adevărată

5 lucruri care te vor convinge că trăiești o poveste de dragoste adevărată

Autor: admin
0 comentarii

5 lucruri care te vor convinge că trăiești o poveste de dragoste adevărată

Când vine vorba de o persoană care își dorește doar binele propriu, atunci se poate aduce în discuție faptul că își dorește doar sex și să dețină controlul. Însă, în acel moment, femeile care se dedică realmente în mod onest partenerului lor se află într-o relație toxică și care nu le aduce niciun beneficiu, ba chiar contrariul.

Și totuși, te afli încă de la început într-o astfel de relație sau devine pe parcurs o relație bazată doar pe confortului unui singur partener? Ei bine, iată care sunt semnele care îți arată dacă ai parte de iubire adevărată sau nu:

1. Nu te va pune să faci lucruri cu care nu ești confortabilă

Un bărbat care te iubește cu adevărat îți va respecta întotdeauna alegerile și nu te va întreba niciodată lucruri cu care nu te simți confortabil să discuți. Fie că vrei să crezi acest lucru sau nu, este posibil să trăiești o iluzie și partenerul să te facă să crezi că el te iubește cu adevărat. Însă, atunci când observi un astfel de comportament, cel mai bine este să te îndepărtezi de partener deoarece în mod clar nu are sentimente adevărate pentru tine.

2. Nu te va forța să alegi între el și familia ta

Chiar dacă ești într-o relație, acest lucru nu înseamnă că trebuie să nu îți mai vezi familia sau că nu ar mai trebui să ieși cu cele mai bune prietene. Un partener care este narcisist te va pune să alegi între el și familie sau chiar prieteni, lucru care nu este deloc plăcut, atât pentru tine, cât și pentru persoanele implicate. Te va face încet, încet să pierzi contactul cu familia, crezând că ai nevoie doar de el.

3. Fericirea ta este și fericirea lui

Cele mai citite articole

Dacă partenerul tău chiar te iubește, va fi fericit de fiecare dată când vei fi și tu. Pe de altă parte, un partener narcisist își va însuși fericirea ta, crezând la început că este fericit pentru tine, însă ulterior vei observa faptul că joacă doar un rol. La un moment dat, îți vei da seama dacă el într-adevăr se bucură pentru tine și îți este alături atât în momentele frumoase, cât și în cele rele.

4. Te va trata așa cum îți dorești

Pe cât de mult ne-am dori ca partenerul să se poarte frumos cu noi în fiecare zi, poate chiar să ne ofere flori și să avem parte de atenția lui exclusivă, pe atât de înșelător poate fi. Atunci când ești extrem de îndrăgostită de partenerul tău, îți dorești cu ardoare să-i fie bine și faci orice pentru bunăstarea lui. În momentul în care ai o relație cu o persoană narcisistă, va avea tendința de te răni, dar și de a crede că nimic din ceea ce faci nu este bine.

5. Este empatic

Unul dintre aspectele care caracterizează comportamentul unei persoane narcisiste are legătură în principal cu lipsa lui de empatie pe care o afișază față de tine. Ne dorim cu ardoare ca partenerul nostru să ne înțeleagă și să fie alături de noi în momentele grele, însă dacă nu o face, în mod clar este o persoană narcisistă. Fie că îți dovedește destul de rar faptul că este alături de tine, ar trebui ca el să fie mereu acolo pentru tine.

Citește și:
Iubire sau pasiune? Iată care sunt cele 8 diferențe dintre cele două

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-lucruri-care-te-vor-convinge-ca-traiesti-o-poveste-de-dragoste-adevarata-668796/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si