Prima pagină » 5 lucruri incitante pe care le face un bărbat! Și nu au legătură cu sexul

5 lucruri incitante pe care le face un bărbat! Și nu au legătură cu sexul

Autor: admin
0 comentarii

5 lucruri incitante pe care le face un bărbat! Și nu au legătură cu sexul

Sunt lucruri incitante ce funcționează ca un șah mat pentru fiecare femeie. Iar acum, probabil, prima dată îți vin în minte clișeele. Mesaje de bună dimineața și noapte bună, buchete imense de flori sau cadouri scumpe. Însă există unele gesturi, aparent simple, care ne hrănesc nevoile emoționale. Pe acestea ar trebuie să le privim cu atenție!

Te ajută cu reparații în casă

Ai o problemă cu o priză, iar el se oferă să ți-o schimbe. Niște cabluri sunt deranjante vizual, el găsește o soluție să le ascundă. Ușa unui dulap nu se închide corect, el o repară. Ai de cumpărat câteva tablouri? Vine cu tine să le alegi pe cele potrivite, apoi le atârnă pe perete. Exemplele pot continua la nesfârșit. Aceste gesturi chiar sunt lucruri incitante întrucât îți satisfac nevoia de protecție, de siguranță, a te baza pe cineva. Iar tipul care îți place, reparând lucruri prin casă… se transformă rapid într-o fantezie sexuală interesantă. Pe care puteți să o puneți în practică oricând.

Lucruri incitante? Este interesat să-ți fie bine!

Ai mâncat? Vezi că e frig, să te îmbraci bine. Plouă, să-ți iei umbrela. Ai de făcut un drum lung? Ok, lasă că te duc eu. Cum ți-a fost ziua? Cum te-ai descurcat la ședința de care îți era teamă? O multitudine de întrebări care nu ascund nevoia de control, ci un interes sincer legat de persoana ta. Îmi pasă de tine și ți-o spun prin altfel de vorbe. Așa că te simți importantă, iar asta îți încălzește sufletul.

Te ascultă cu adevărat

Un bărbat care te ascultă e de luat acasă. De ce? Bărbații nu au antrenată această capacitate. Ei de regulă își pierd răbdarea și oferă rapid soluții pentru problema pe care tu doar vrei să o ventilezi. Când ești cu adevărat ascultată te simți văzută în deplinătatea ființei tale, iar dacă ăsta nu e un lucru incitant…

Te respectă și este galant. Lucruri incitante de salon

Cele mai citite articole

Gesturile de curtoazie sunt rafinate, iar asta te cucerește pentru că îți este satisfăcută nevoia de respect. La fel, atunci când vă certați ridicați tonul, dar nu îți spune cuvinte urâte indiferent cât este de furios. Respectul e o nevoie de bază pe care de multe ori o trecem cu vederea, deși nu ar trebui.

Te stimulează mental

Asta ține tot de comunicare, dar și de nivelul de inteligență al bărbatului. Stimularea mentală este unul dintre lucrurile incitante care te atrag considerabil. Un bărbat deștept care te admiră pentru mintea ta, realizările tale îți hrănește nevoia de valorizare. Apoi acel joc mental funcționează ca un preludiu foarte intens. Și, să fim sincere, creierul este cea mai erogenă zonă a corpului! Un alt avantaj este că alături de acest tip de bărbat poți să evoluezi, să crești, iar el va fi acolo să te sprijine.

Citește și:
Viața sexuală regulată are mai multe beneficii pentru sănătatea ta mintală decât îți poți imagina!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-lucruri-incitante-pe-care-le-face-un-barbat-si-nu-au-legatura-cu-sexul-709256/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si