Prima pagină » 5 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă ești îndrăgostită de un prieten

5 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă ești îndrăgostită de un prieten

Autor: admin
0 comentarii

5 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă ești îndrăgostită de un prieten

Întotdeauna va exista un risc, deci dacă te gândești la o relație cu un prieten, este important să fii pregătită să suporți consecințele. Trebuie să-ți amintești constant că prietenia nu se poate transforma întotdeauna în romantism, iar cea mai bună metodă prin care îți poți da seama dacă vă potriviți mai bine într-o relație de amiciție decât una amoroasă este să te întrebi cât de mult îi respecți valorile.

Putem fi prieteni cu o mulțime de persoane care au diferite valori, dar este total diferit atunci când începem ceva mai mult alături de ei. Totuși, dacă posibilul partener îndeplinește toate criteriile și aveți și o chimie aparte, atunci poate fi ceva de luat în considerare. Iată ce ar trebui să știi înainte să începi o relație cu un prieten:

Poate fi foarte ciudat

Prima dată când mergi la o întâlnire sau chiar întreții relații intime cu o persoană care ți-a fost prieten o bună perioadă de timp, poate fi puțin ciudat. Îți poate lua ceva timp, dar dacă simți că nu te poți obișnui cu această parte romantică a relației dintre voi, ar trebui să fii atentă la acest aspect.

Dacă te simți mai confortabilă doar petrecându-ți timpul împreună cu acea persoană, și nu ești tocmai în largul tău atunci când lucrurile devin ceva mai serioase, înseamnă că prietenia dintre voi este mult mai puternică, un aspect pe care ar trebui să nu-l ignori. Dacă te simți diferit atunci când ești la o întâlnire oficială cu această persoană, este timpul să faci un pas înapoi și să te întrebi dacă prietenia dintre voi valorează mai mult decât o posibilă aventură romantică.

Fii foarte sinceră, încă de la început

Fii foarte sinceră pe tot parcursul relației. Este foarte important ca ambele părți să știe foarte bine dacă sunt pe aceeași lungime de undă. Nu poți afla cum se va sfârși relația romantică, dar dacă unul dintre voi vrea doar o aventură iar cealălalt caută o relație stabilă, deja este o situație complicată, care va duce la un dezastru iminent. Din fericire, din moment ce sunteți deja prieteni, puteți avea o conversație deschisă despre așteptările fiecăruia.

Se poate sfârși foarte rău

Cele mai citite articole

Relația cu un prieten va schimba și prietenia dintre voi. Trebuie să ai constant în minte ideea că există o posibilitate ca lucrurile să nu mai fie niciodată la fel. Înainte să ai o relație cu un prieten, ar trebui să te împaci cu ideea că lucrurile se vor schimba dacă deznodământul nu va fi cel la care te gândeai. Deci, înainte să mergi mai departe, asigură-te că ești dispusă să-ți asumi acest risc.

Chimia dintr-o relație nu este la fel ca cea dintr-o prietenie

Nu contează cât de bine vă înțelegeți ca și prieteni, nu te aștepta ca acele sentimente să fie la fel și atunci când relația se transformă în romantism. Înainte să ai o relație cu un prieten, asigură-te că nu confunzi sentimentele de prietenie cu cele romantice. Doar pentru că împărtășiți interese comune, vă cunoașteți de mult timp și vă știți slăbiciunile, nu înseamnă neapărat că veți fi la fel de compatibili și în plan sentimental.

Trebuie să fii sinceră cu tine în legătură cu lucrurile care nu merg bine

Unul dintre adevărurile dificile în legătură cu această relație care se dezvoltă din prietenie este acela că vei vrea să te convingi că lucrurile merg bine, chiar și atunci când nu este așa. În timp ce relația cu un prieten bun poate merge perfect, cel mai dificil lucru este să ai sentimentul fals de siguranță și confort alături de el, asociindu-le cu o relație romantică. Fii sinceră cu tine în legătură cu modul în care decurge, de fapt, relația. Dacă descoperi că nu vă potriviți, discutați despre aceste lucruri și luați o decizie cât mai devreme, pentru a vă putea salva prietenia cât acest lucru este încă posibil.

Citește și:
Adevăratele motive pentru care flirtează oamenii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-stii-daca-esti-indragostita-de-un-prieten-624706/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si