Prima pagină » 5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești

5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești

Autor: admin
0 comentarii

5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești

5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești

Așa că am alcătuit pentru tine o listă cu 5 tipuri de bărbați cu care n-ar trebui să petreci nici măcar un minut după ce ți-ai dat seama ce hram poartă! Nu încerca (cu nici un chip!) să-i schimbi! Nu încerca să le vindeci problemele emoționale! Pur și simplu fugi cât te țin picioarele! Până la urmă, cu cât petreci mai mult timp cu persoana nepotrivită, cu atât mai mult îți va lua să întâlnești persoana potrivită! Pare simplu, nu-i așa?! În teorie cu suguranță!

1. Băiatul mamei

Cu toate avem în palmares un astfel de specimen. Genul care nu ia nici un fel de decizie fără aprobarea mamei. Evident, un astfel de bărbat poate avea și grave probleme emoționale, manifestate prin fuga de implicare într-o relație (deci e posibil să-l regăsești și în categoriile de mai jos). Motivul: este deja implicat într-o relație cu o persoană de sex feminin – mama lui! Știu că sună foarte freudian (și un pic înspăimântător), și chiar este! Deci fugi!

Cel mai simplu mod să-l depistezi este atunci când își cumpără haine. Și când apelează la sfaturile mamei lui, nu ale tale! Nu pentru că nu ar avea încredere în gusturile tale, ci pentru că emoțional el este tot la vârsta în care mama lui este centrul universului său. O altă situație în care identifici un astfel de comportament este atunci când se îmbolnăvește. Cine are grijă de el? Mama lui, bineînțeles! Chiar dacă „băiatul” e sărit bine de 35 de ani! Singurul mod prin care poți „cuceri” un astfel de bărbat este să te substitui treptat figurii materne. Dar nu e o soluție pe care s-o recomand: chiar vrei să-i aduni hainele murdare din casă și să-ți compare orice fel de mâncare pe care o gătești cu aceea „delicioasă, din copilărie, cum făcea mama”?!

2. Bărbatul care nu-și dorește o relație

Doamnelor, probabil că ați mai auzit asta (și o să o mai tot auziți), dar îmi fac datoria și v-o repet și eu: dacă nu-și dorește o relație, chiar nu-și dorește! Și trebuie să-i respectați opțiunea! Nu o să i-o schimbați, oricât v-ați da peste cap! Și nici nu veți obține niciodată ceea ce vă doriți, gravitând în jurul lui și așteptând să-și rezolve problemele emoționale! Părasiți-l și vedeți-vă de viață!

3. Jucătorul

Cele mai citite articole

Individul ăsta caută un singur lucru, iar singura lui dorință este să-și îmbogățească palmaresul. L-am putea numi și „colecționarul” și n-am greși prea mult. Să spunem că o să se căsătorească cu tine. Și ce dacă?! Tot un jucător va fi, doar că de data asta îl vom numi „infidelul de serviciu”. Tipul ăsta nu-și dorește o relație pe termen lung, și nici tu nu ar trebui să-ți dorești asta cu el. Uită-te pe profilul lui de Facebook și nu ai nevoie de mai multe dovezi: în poze apare mereu înconjurat de femei frumoase, la toate postările are like-uri de la tipe superbe, iar în viața reală flirtează de câte ori are ocazia, indiferent dacă ești sau nu de față. Așa că părăsește-l degrabă!

4. Narcisistul

Tipul ăsta de bărbat este ușor de recunoscut! Este băiatul drăguț, cu apucături de sociopat! E posibil să-l confunzi cu „jucătorul” sau chiar cu tipul care fuge de relații. Dar individul este deja implicat într-o relație (de durată): cu el însuși! De aceea nu mai are spațiu mental și pentru tine, pentru nevoile sau pentru problemele tale! E prea obsedat de propria persoană. Iar vestea proastă este că nici nu se va schimba vreodată! Dacă încerci să găsești vreo oglindă disponibilă (atunci când e și el prin preajmă), îți dorim mult succes!

5. Bărbatul-fulg

Denumirea acestei clasificări nu are nimic de-a face cu greutatea lui, ci cu capacitățile lui eterice. Pur și simplu este genul pe care nu-l poți lua niciodată în serios. Este genul de individ cu care ai o relație „la distanță”, nu pentru că v-ați afla la sute de kilometri depărtare, ci pentru că interacțiunea voastră se rezumă la sute de mesaje trimise pe wapp sau Facebook. Practic, este atât de fermecat de tine încât nu-și poate face timp pentru o întâlnire față-n față și pentru un dialog autentic. Poate că pur și simplu nu știe ce vrea să facă cu viața lui (chiar dacă s-a cam apropiat de 40 de ani!). Sau poate că-și dorește cu adevărat să te invite la o întâlnire, dar pur și simplu nu poate să ia decizii simple, cum ar fi dacă să te scoată la un film sau la cină. Sau poate că este pur și simplu foarte însurat și schimbul de mesaje cu tine este doar un mod de a mai evada din rutina căsniciei. Sper că te vei plictisi tu oricum destul de repede de acest joc care nu duce nicăieri și care doar îți irosește energie! Oricum ar fi, individul nu e de păstrat, iar timpul tău mult prea prețios ca să-l investești în relații care nu duc nicăieri!

Citește și:
5 tipuri de bărbați care nu au potențial de soți (Oricât de mult i-ai plăcea!)

Foto: Instagram (@lydiaemillen)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-tipuri-de-barbati-de-care-nu-ar-trebui-sa-te-indragostesti-612274/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si