Prima pagină » 6 lucruri pe care ar trebui să le faci dacă ai suspiciuni în privința fidelității partenerului

6 lucruri pe care ar trebui să le faci dacă ai suspiciuni în privința fidelității partenerului

Autor: admin
0 comentarii

6 lucruri pe care ar trebui să le faci dacă ai suspiciuni în privința fidelității partenerului

O confruntare agresivă nu este întotdeauna cea mai bună variantă de a rezolva problema. Înainte de a lua o decizie, asigură-te că îți acorzi un timp să te gândești la opțiunile disponibile. Dacă nu știi ce ar trebui să faci într-o astfel de situație, urmărește cele mai bune șase lucruri care te vor ajuta să iei decizia corectă:

Scrie o listă cu avantaje și dezavantaje

Poate părea banal, dar enumerarea avantajelor și dezavantajelor te ajută să înfrunți realitatea. Merită să continui relația dacă suspiciunile tale sunt confirmate? Poți merge mai departe după infidelitate? Sunt întrebări foarte importante pe care trebuie să ți le pui, iar o listă pe care să treci lucrurile bune și cele rele te poate ajuta să-ți dai seama ce gândești de fapt și ce urmează să faci mai departe.

Câteodată, o suspiciune se poate transforma în ceva mult mai serios. Putem avea impresia că vedem confirmare acolo unde nu este de fapt, pentru că ne consumăm atât de mult, încât începem să ne creăm propria realitate. Lucrurile scrise pe foaie îți pot crea o perspectivă diferită. În plus, această metodă te poate încuraja să iei o decizie și să acționezi fără să stai prea mult pe gânduri.

Analizează-ți lista cu mare atenție asupra părților negative

Reflectă asupra relațiilor din trecut. Îți vor clarifica anumite gânduri și te pot ajuta în luarea deciziilor. Există experiențe sau gânduri pe care le-ai trecut pe listă și care se regăsesc în trecutul tău? Ce sentimente ai în privința lor? Gândește-te ce nu a mers bine în relațiile trecute și vei putea înțelege mai bine cum ar trebui să procedezi.

În unele situații, putem proiecta experiențele sau nesiguranțele din trecut în relația noastră actuală. Când facem acest lucru, căutăm moduri prin care să ne întărim încrederea în oameni și în noi înșine.

Caută susținerea prietenilor

Înconjoară-te de oameni care să fie lângă tine și să fie dispuși să-ți ofere sfaturi (chiar dacă vrei sau nu să le auzi), mai ales în astfel de situații când chiar ai nevoie.

Cele mai citite articole

Spune lucrurile cu voce tare și s-ar putea să observi cum totul se schimbă. Prietenii care îți sunt alături și discută cu tine despre situațiile care te pun pe gânduri, pot fi de mare ajutor în luarea unei decizii la care te gândești de prea mult timp. Acordă atenție părerilor pe care le auzi și încearcă să te pui în ambele situații – Cum ar decurge lucrurile dacă ai rămâne în acea relație? Cum ar fi să renunți la el?.

Scrie tot ceea ce gândești

Dacă îți confrunți partenerul, este bine să știi dinainte ce ai vrea să-i spui și ce aspecte te interesează să afli. Atunci când corpul nostru este cuprins de adrenalină ne pierdem abilitatea de a gândi lucrurile în perspectivă. Nu este nimic rău în a avea o listă la îndemână. De asemenea, este perfect normal să ne fie afectată gândirea când trecem prin emoții intense, deci nu lăsa pe nimeni să te descurajeze.

Spune-i partenerului tău că vrei să vorbiți

Câteodată, momentul perfect pentru a confrunta persoana iubită în privința infidelității ei nu există. În această situație, ar fi o idee bună să-i spui partenerului că ai vrea să discutați despre relația voastră.

Trebuie să-ți creezi momentul potrivit, el nu va veni pur și simplu. Așteptarea este de fapt o strategie prin care amâni discuția și eziți să vorbești despre ceea ce-ți preocupă mintea.

Discutați într-un cadru relaxat

Confruntarea partenerului pe baza suspiciunilor este un lucru foarte intens și inconfortabil. Din această cauză, ar trebui să te asiguri că purtați conversația într-un cadru sigur și relaxat. Poți opta pentru un loc aglomerat dacă știi că este puțin probabil ca partenerul să facă o scenă sau puteți merge într-un loc liniștit, privat, pentru a vă putea concentra pe subiectul în cauză.

Citește și:
Cum știi dacă ar trebui să te desparți de iubitul tău sau nu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-faci-daca-ai-suspiciuni-privinta-fidelitatii-partenerului-617766/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si