Prima pagină » 6 paşi pentru a obţine sprâncene perfecte

6 paşi pentru a obţine sprâncene perfecte

Autor: admin
0 comentarii
6 paşi pentru a obţine sprâncene perfecte

Salonul de înfrumuseţare nu este întotdeauna răspunsul, tu îţi cunoşti cel mai bine forma feţei şi rezultatele pe care le vrei, aşa ca dacă petreci puţin timp in oglindă urmărind paşii următori rezultatele ar putea sa te surpindă.

Piaptănă-ți sprâncenele!

Pentru a identifica forma sprancenelor tale, cel mai simplu este să le piepteni, pentru că aşa vei remarca excesul care trebuie tuns sau pensat. Informează-te despre toate opţiunile!

Când vine vorba despre metode pentru îngrijirea sprâncenelor, exista foarte multe, aşa ca este bine sa te informezi pentru a găsi soluţia ideală pentru pielea şi preferinţa ta. Opţiunile cele mai populare sunt, epilarea ploapei superioare, pensatul, threading, sau mai nou microblading. Totul depinde de sensibilitatea pielii, toleranţa la durere, efectul dorit, şi cât de permanente iţi doreşti să fie rezultatele.

Încearcă cât mai multe produse!

În ziua de azi există din ce în ce mai multe produse pe piaţă, de la pudră pentru sprâncene, la creioane, geluri, ceară si rimel pentru sprâncene, la toate preţurile. Este important să încerci cât mai multe produse pentru a găsi combinaţia perfectă pentru tine si bugetul tău.

Nu uita să le tunzi!

Motivul principal pentru care sprâncenele nu arată perfect este din cauza firelor de păr excesiv de lungi. Unele fire au tendinţa să crească mai mult decât celelalte, iar asta creează un aspect neîngrijit. De asta trebuie intervenit cu o foarfecă pentru sprâncene, pentru a curăţa marginiile sprâncenelor.

Nu pensa prea mult!

Cele mai citite articole

Dacă pensezi excesiv e posibil sa creezi zone inegale de păr în sprâncene. Ideal este să pensezi fiecare fir nedorit atunci când apare, pentru că dacă aştepţi prea mult să îţi crească si alte fire este posibil să pensezi mai mult decât trebuie. Şi nu uita, sprâncenele excesiv de subţiri pot îmbătrâni faţa.

Acceptă faptul că sprâncenele tale nu pot fi identice!

Sprâncenele sunt „surori, nu gemene”, este imposibil pentru sprâncenele tale să fie identice. Poţi să le faci aceeaşi formă, dar e probabil ca una să fie mai mare decât cealaltă, sau să se arcuiască in locuri diferite. Asta este ok, pentru ca feţele noastre oricum nu sunt simetrice, deci nici sprâncenele noastre nu vor fii. Important este ca ele să fie îngrijite şi pe placul tău.

Citește și:
Noul trend în aranjarea sprâncenelor: garden eyebrows (GALERIE FOTO)

Text: Ilinca Toderita
Foto: Instagram (@lilyjcollins)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/6-pasi-pentru-obtine-sprancene-perfecte-608030/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si