Prima pagină » 6 tipuri de bărbați de pe internet pe care ar trebui să-i eviți

6 tipuri de bărbați de pe internet pe care ar trebui să-i eviți

Autor: admin
0 comentarii

6 tipuri de bărbați de pe internet pe care ar trebui să-i eviți

Știm cât poate fi de dificil să găsești un bărbat care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, mai ales atunci când îl cauți pe o aplicație de dating. Trebuie să fii mult mai atentă la orice informație pe care o oferă pe platformă și, după ce începeți să vorbiți, să analizezi îndeaproape lucrurile pe care le spune. Iată șase tipuri de bărbați de pe aplicațiile de întâlniri pe care trebuie să-i eviți:

Cel care îți cere o favoare

Nu oferi niciodată bani unui bărbat cu care vorbești pe o aplicație sau site de dating. Există mulți astfel de oameni care profită de interesul și atenția femeilor pentru a obține bunuri materiale. Acest tip de bărbat va spune orice doar pentru a-ți câștiga încrederea. Va încerca să te facă să te îndrăgostești de el, iar apoi te va manipula pentru a-și atinge propriul scop. Iar motivele pe care le va invoca pentru a-ți cere bani sunt dintre cele mai sensibile, precum o înmormântare sau o operație importantă (care, chiar dacă ar fi adevărate, nu ar trebui să apeleze la tine pentru ajutor material, ci la propria familie).

Cel care nu suportă să fie ignorat

Acest bărbat se enervează ori de câte ori nu îi răspunzi la un mesaj, astfel că se va plânge o bună parte de timp în legătură cu acest lucru. De asemenea, poate fi foarte insistent să vă întâlniți la ora propusă de el, indiferent de circumstanțe. Dacă refuzi, va face tot ce-i stă în putință pentru a-ți schimba decizia. Are nevoie de multă atenție și poate deveni foarte gelos. 

Cel care nu-și dorește o relație

Acest bărbat are multe fotografii cu el, dar și cu alte femei, pentru a-și face clare intențiile. Este acolo pentru a arăta lumii că se descurcă foarte bine la acest capitol și este mândru de asta. Dacă îți spune că majoritatea femeilor din fotografii sunt prietene sau rude, cel mai probabil minte.

Cel misterios

Acest bărbat nu are nicio fotografie cu el pe contul personal. Iar dacă are, sunt prea neclare pentru a fi observat. Poartă ochelari de soare și pălărie. Deci ar trebui să te întrebi dacă nu cumva ascunde ceva. Bărbatul misterios ar putea avea chiar o relație și este acolo pentru o aventură. 

Cel care trimite poze sexy

Cele mai citite articole

Acesta de abia așteaptă să le trimită femeilor poze cu el gol sau cu anumite părți ale corpului. Va cere, în schimb, același lucru. Dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu el, ar trebui să-l eviți politicos. Bărbații care își doresc o relație nu vor aborda această tactică. 

Cel petrecăreț

O poză sau două cu el într-un club, alături de prieteni, este în regulă. Însă atunci când observi că se formează un tipar și nu există fotografii cu el făcând altceva, înseamnă că nu a trecut încă de febra petrecerilor. Dacă ești în căutarea unui bărbat matur, care nu vrea să petreacă în fiecare seară sau weekend, ar trebui să treci mai departe.

Atunci când cunoști bărbați pe internet trebuie să te asiguri că totul este în regulă. De exemplu, dacă lucrurile evoluează între voi, iar conversațiile devin din ce în ce mai interesante, cere-i să vorbiți și la telefon. După ce ești sigură că nu există niciun motiv pentru care să-ți faci griji și vrei să vă întâlniți și în „viața reală”, invită-l sau acceptă-i invitația într-un loc public. De asemenea, asigură-te că nu are o altă relație. Dacă observi orice lucru care pare ciudat sau nepotrivit, acordă foarte mare atenție. Nu-ți ignora instinctele.

Citește și:
25 de lucruri la care să te aștepți atunci când ai o relație cu un narcisist

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-tipuri-de-barbati-de-pe-internet-pe-care-ar-trebui-sa-eviti-671117/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si