Prima pagină » 7 destinații pe care trebuie să le vizitezi în luna aprilie

7 destinații pe care trebuie să le vizitezi în luna aprilie

Autor: admin
0 comentarii

Fie că încerci să eviți aglomerația din sezonul concediilor sau cauți o destinație cu o anumită climă, ți-am pregătit câteva sugestii perfecte pentru un city-break sau, de ce nu, o vacanță, în luna aprilie:

Marrakech, Maroc

O destinație ca Marrakech este perfectă pentru luna aprilie datorită climei temperate. Deși este foarte posibil să te numeri printre numeroasele persoane care apelează la această destinație pentru o vacanță de Paști, caută locuri de cazare mai puțin cunoscute și aglomerate cu turiști. Cât timp ești în oraș, asigură-te că vizitezi Muzeul Yves Saint Laurent, care s-a deschis în luna octombrie a anului trecut și arată cea mai personală și influentă muncă a designerului.

Kyoto, Japonia

Fără îndoială, nu există o destinație mai impresionantă în primăvară ca orașul Kyoto din Japonia. Cireșii înfloresc în această perioadă, iar întreg orașul capătă o complet cu totul altă perspectivă. Localnicii cunosc chiar și data exactă când pomii înfloresc, și anume, 23 martie, deci încă mai ai timp să-ți planifici vacanța. 

Porto, Portugalia

Porto are la fel de mult farmec ca Lisabona – baruri, mâncare gustoasă, restaurante cu priveliști fermecătoare – mai puțin aglomerația specifică a capitalei, iar în luna aprilie îl poți vizita în liniște, deoarece perioada nu coincide cu vara, când toate destinațiile cunoscute sunt deja supraaglomerate.

Savannah, Georgia

Cele mai citite articole

Lunile martie-aprilie îți oferă ocazia să vizitezi orașul Savannah fără să aștepți ore în șir la coadă pentru o plimbare cu caleașca trasă de cai, în magazinele cu suveniruri sau la Muzeul Telfair (cel mai vechi muzeu public din Sud-Est). De asemenea, mâncarea este delicioasă indiferent de restaurantul pe care îl alegi.

Merida, Mexic

Acest oraș colonial din Yucatan nu este niciodată acaparat de turiști și are o vastă cultură în ceea ce privește arta. În luna aprilie temperaturile devin mai suportabile și te îndeamnă să iei la pas orașul și să-i afli cultura.

San Juan, Puerto Rico

Deși o mare parte din Puerto Rico se reface după ciclonul Maria, San Juan a reușit să se ridice și să întâmpine turiștii. După ce lenevești pe plajă, plimbă-te prin centrul vechi al orașului și admiră arhitectura colonială și clădirile vopsite în cele mai vii culori.

Raleigh, Carolina de Nord

Capitala Carolinei de Nord este perfectă pentru o mini vacanță relaxată. Vizita ar trebui să includă gustări de preparate locale, băuturi renumite în zonă și plimbări lungi prin parcurile învăluite în căldura plăcută a primăverii.

Citește și:
10 dintre cele mai vechi țări și națiuni din lume a căror istorie trebuie să o cunoști

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-destinatii-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-luna-aprilie-652295/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si