Prima pagină » 7 lucruri care semnalează că te vrea în viața lui doar ca prietenă

7 lucruri care semnalează că te vrea în viața lui doar ca prietenă

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri care semnalează că te vrea în viața lui doar ca prietenă

Momentul în care te îndrăgostești de o persoană și afli că, de fapt, sentimentul nu este tocmai reciproc, situația devine inconfortabilă. Dacă te-ai aflat vreodată în ipostaza de a-ți dori o simplă prietenie cu un bărbat care vrea mai mult, știi deja care sunt semnele ce indică alunecarea în zona de amiciție. Așadar, lucrurile care evidențiază că te vrea doar ca prietenă, sunt:

Îți spune lucruri stânjenitoare despre el

Există două tipuri de oameni cu care îți împarți momentele stânjenitoare – părinții tăi, pentru că, evident, sunt cei care te-au văzut în cele mai rele momente, și prietenii, pentru că nu trebuie să arăți bine în preajma lor și care te-au văzut, de asemenea, în situații mai puțin plăcute. De aceea, dacă un bărbat îți povestește despre diverse întâmplări stânjenitoare prin care a trecut, înseamnă că te privește doar ca pe o prietenă.

Îți spune că ești drăguță, dar doar atât

Probabil că îți face complimente într-o manieră prietenoasă, însă nu vei auzi niciodată mai mult de „drăguță” din partea lui. Crede că ești adorabilă, dar nu te dorește suficient de mult pentru a schimba cursul relației. Indiferent de efortul pe care îl depui ca să arăți bine, nu observă niciodată.

Vă petreceți timpul împreună, însă nu ieșiți la întâlniri

Este o diferență majoră între a petrece timp împreună din când în când și a ieși la o întâlnire propriu-zisă, a depune efort să creați ceva frumos împreună. Cu siguranță cunoști diferența! Așa că, dacă vă întâlniți frecvent, dar nu ați fost până acum la o întâlnire romantică, șansele sunt destul de mari să te privească doar ca pe o prietenă.

Nu a încercat niciodată să facă un pas în direcția unei relații

De cele mai multe ori, atunci când bărbații au o pasiune pentru cineva, vor face primul pas. Dacă vă vedeți de ceva timp însă nu a încercat să te sărute, probabil că nu vrea altceva decât prietenia ta. Urmărește-i limbajul corpului și încearcă să citești semnele.

Există întotdeauna o a treia persoană lângă voi

Cele mai citite articole

Ori nu vrea să fie singur în preajma ta, ori pur și simplu nu te place suficient de mult pentru a te invita la o întâlnire oficială. De aceea, ești înconjurată de prietenii ei sau ai tăi. Relațiile sociale sunt importante, dar în acest mod este aproape imposibil să construiești un parteneriat intim.

Îți spune că ești o prietenă foarte bună

Dacă un bărbat îți spune că ești prietena lui cea mai bună, atunci acesta este un semn destul de clar că nu se gândește la tine într-un alt mod. Din momentul în care un bărbat începe să te privească ca pe o prietenă, este aproape imposibil să-i câștigi interesul romantic.

Îți povestește despre femeile pe care le place

Asta te poate răni destul de tare, dar dacă un bărbat pe care îl placi se simte confortabil să-ți povestească despre femeile pentru care are o pasiune, atunci nu trebuie să-ți mai creezi speranțe deșarte. Probabil că încearcă să te facă geloasă, dar să fim realiști, acesta nu este modul în care adevărații bărbați se comportă într-o relație. Cu toate acestea, ca să fii sigură, ar trebui să-ți faci curaj și să-l confrunți pentru a clarifica lucrurile.

Citește și:
Cum să închei o relație de lungă durată

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-lucruri-care-semnaleaza-ca-te-vrea-viata-lui-doar-ca-prietena-664415/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si