Prima pagină » 7 lucruri care țin de atitudine și te fac irezistibilă pentru orice bărbat

7 lucruri care țin de atitudine și te fac irezistibilă pentru orice bărbat

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri care țin de atitudine și te fac irezistibilă pentru orice bărbat

Vrei să fii irezistibilă pentru orice bărbat? Ai grijă de trupul tău, mănânci atent, te îmbraci astfel încât să fii pusă în valoare, îți aranjezi părul, te machiezi. Până aici sună foarte bine, dar nu este de ajuns. Un bărbat care își dorește o relație sănătoasă și stabilitate se uită și la alte elemente, nu doar la exterior.

Bunătatea este irezistibilă pentru orice bărbat

Ești blândă cu prietenii și familia, protejezi animalele, ești generoasă chiar și cu oameni pe care nu îi cunoști, poate faci diverse acte de caritate. Bunătatea creează în cuplu un mediu foarte confortabil și securizant emoțional. Iar bărbatul știe că se poate baza pe tine oricând.

Îți recunoști greșelile fără drame

Bărbaților nu le plac scenele în public, certurile violente, reproșurile pentru lucruri întâmplate cu ani sau luni în urmă. De asemenea, se simt nedreptățiți când îi acuzi că totul este din vina lor. Ceea ce nici nu este posibil. Într-o relație fiecare individ are partea sa de responsabilitate. Când tu îți recunoști greșelile demonstrezi că ești o persoană matură, cu care se poate discuta, negocia, și cu care se poate ajunge la un compromis sănătos pentru amândoi.

Trăiești în prezent

Asta înseamnă că nu te lași măcinată de evenimente din trecut și nici de gânduri anxioase legate de viitor. Ești cu picioarele pe pământ, trăiești în aici și acum, te bucuri de momentul actual. O strategie sănătoasă, care nu implică presiune, iar bărbații se sperie la cel mai mic indiciu că ar fi presați cu ceva…

Dorința ta de evoluție poate fi irezistibilă pentru orice bărbat

Ții la independența ta profesională și financiară. Vrei să ai banii tăi, job-ul tău, ai muncit din greu pentru a-ți contura o carieră. Acest aspect este atractiv pentru un bărbat pentru că simte că poate avea în tine un coechipier, o bază de siguranță în momentele dificile. De asemenea, independența femeii poate fi și mai seducătoare asociată cu dorința perpetuă de evoluție personală, de a te dezvolta ca individ. Asta îi arată că nu stagnezi, că te iubești pe tine și te respecți.

Încrederea în sine…

Cele mai citite articole

… este elementul firesc din tot parcursul personal analizat anterior. Iar până la urmă indiferent de cum ești îmbrăcată sau cum arăți, atitudinea, starea pe care o emiți poate fi absolut fascinantă. Încrederea în sine este irezistibilă pentru orice bărbat, așa cum nesiguranța îl poate face să dea câțiva pași în spate.

Autoironia te face irezistibilă pentru orice bărbat

Sunt cercetări care arată cât se poate de clar că persoanele cu simțul umorului și autoironie au relații sociale mai bogate, mai bune. Evident ele sunt și o companie extrem de plăcută. Umorul te scoate din situații delicate, ajută la detensionarea sau gestionarea unui conflict și îți colorează existența în perioade nu tocmai roz. Cărui bărbat nu i-ar plăcea alături o femeie amuzantă?!

Nu bârfești și nu ai răutăți

O persoană foarte bârfitoare, care aruncă răutăți la adresa celor din jur creează un mediu încărcat negativ. Din păcate persoana respectivă nu se simte bine cu ea însăși, iar suferința interioară o proiectează în exterior. Ceea ce duce la diverse conflicte la serviciu, în familie sau grupul de prieteni. Bărbații caută armonia, iar o femeie conciliantă îi face să se simtă confortabil.

Citește și:
5 lucruri incitante pe care le face un bărbat! Și nu au legătură cu sexul

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-lucruri-care-tin-de-atitudine-si-te-fac-irezistibila-pentru-orice-barbat-711174/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si