Prima pagină » 7 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre o relație de dragoste cu cel care îți este cel mai bun prieten

7 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre o relație de dragoste cu cel care îți este cel mai bun prieten

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre o relație de dragoste cu cel care îți este cel mai bun prieten

Să te îndrăgostești de cel mai bun prieten nu este atât de neașteptat sau atât de rar precum te-ai gândi, iar partea cea mai bună la acest tip de relație este existența unei baze și a unei încrederi deja formate.

Atunci când începi să ai o relație de dragoste cu cel mai bun prieten, lucrurile se vor schimba și, de cele mai multe ori, în bine. Vei găsi în el un om de încredere, cel alături de care te distrezi cel mai bine și, cel mai probabil, cel care te protejează în orice situație.

Iată de ce ar trebui să te bucuri de o astfel de relație și, totodată, ce ar trebui să știi despre obstacolele care se pot ivi:

1. Veți dori ca ziua să nu se mai termine

La începutul acestui tip de relație vei observa că ți-ai dori să petreci cât mai mult timp cu persoana iubită. Acum puteți face lucrurile de dinainte și în calitate de cuplu și veți dori să fiți împreună întreaga zi. Este de înțeles această pasiune care a apărut între voi, însă totodată este bine să nu vă ignorați și restul prietenilor sau familia.

2. Va fi foarte ușor să alegeți unde ieșiți la cină

Având în vedere că obișnuiați să ieșiți împreună și înainte, va fi mult mai ușor pentru voi să vă decideți asupra unui loc. În plus, sunteți obișnuiți deja să împărțiți nota de plată și, totodată, vă simțiți destul de confortabil încât să mâncați orice și oricât de mult vă doriți, chiar și acel burger pe care probabil nu l-ai comanda la o primă întâlnire.

3. Îți va păsa cum arăți în fața lui, deși până acum nu îți făceai griji în privința acestui lucru

Fiind prietenul tău cel mai bun, sigur te-a văzut deja în hainele tale confortabil, fără machiaj. Acest lucru este normal, deoarece nimeni nu se aranjează foarte mult atunci de fiecare dată când iese cu prietenii, nu-i așa? Acum însă lucrurile se schimbă, iar tu vei observa că începi să acorzi o atenție mai mare asupra felului în care arăți atunci când ieși cu el, existând totodată un alt nivel de atracție.

4. Veți ști exact ce gândește cealaltă persoană, tot timpul

Cele mai citite articole

Prietenii apropiați ajung să anticipeze ideile și propunerile, deoarece se cunosc foarte bine. Practic, voi doi fiind acum într-o relație știți deja ce urmează să spună fiecare și cum va reacționa într-o anumită situație. Astfel, situațiile stresante de la începutul unei relații nu vor exista în cazul vostru.

5. Veți face mereu glume pe seama celuilalt

Având în vedere că atunci când erați doar prieteni glumeați mereu, acest lucru va continua și într-o relație de dragoste. Practic, tu vei continua să îl tachinezi cu jocurile din copilărie, iar el își va aminti de ținutele tale mai puțin atrăgătoare din trecut. Diferența între glumele dintre prieteni și cele făcute în calitate de iubiți este finalul lor. De cele mai multe ori aceste tachinări vor duce și la săruturi.

6. La început va fi amuzant să faceți sex

După ce v-ați povestit în calitate de prieteni tot felul de experiențe cu alte persoane, veți fi în ipostaza în care veți experimenta totul unul cu celălalt. Dacă vă simțiți destul de confortabil să râdeți despre acest lucru este perfect, deoarece lucrurile vor fi și mai bune în viitor.

7. Va exista o teamă constantă

Atunci când alegi să ai o relație cu cel mai bun prieten, trebuie să știi că este posibil să pierzi la un moment dat atât un iubit, cât și o persoană pe care te puteai baza oricând. În plus, atunci când vă certați, trebuie să apelezi la o altă persoană pentru sfaturi, deși el era cel căruia îi cereai mereu părerea. Cu toate acestea, ar trebui să te bucuri de relație și să lași ca lucrurile să decurgă de la sine.

Citește și:
O relatie amoroasa cu cel mai bun prieten? Iata ce trebuie sa stii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucruri-pe-care-nimeni-nu-ti-le-spune-despre-o-relatie-de-dragoste-cu-cel-care-iti-este-cel-mai-bun-prieten-657180/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!