Prima pagină » 7 moduri în care reușești să depășești situația atunci când ești cealaltă femeie din viața unui bărbat

7 moduri în care reușești să depășești situația atunci când ești cealaltă femeie din viața unui bărbat

Autor: admin
0 comentarii

7 moduri în care reușești să depășești situația atunci când ești cealaltă femeie din viața unui bărbat

Și știi care-i principala problemă?! Există mereu acest dublu standard, când vine vorba de relații clandestine: o femeie întotdeauna „tentează” un bărbat, în timp ce un bărbat „a căzut în capcană” sau „nu și-a putut ține pantalonii pe el, deh, ca orice bărbat”! Tu ești o „distrugătoare de căsnicii”, în timp ce el este doar un individ vulnerabil la farmecele tale.

Așa că nu-ți face viața mai grea decât o ai deja: nu e deloc ușor să fii îndrăgostită de un bărbat care nu poate alege, dar care face viața mizerabilă mai multor femei. Noi avem câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți alini starea și să-ți ușurezi situația (deși principalul nostru sfat ar fi: fugi cât poți de repede din relația asta!).

1. Uită-te în oglindă și repetă de câte ori poți: „Nu sunt o persoană rea!”

În cazul în care nu ați fost suficient de discreți cu relația voastră, probabil că există deja câteva persoane care au aflat de ea și care ți-au pus etichete precum „distrugătoare de căsnicii”, „târfă”, „parașută”. Deși cu siguranță a existat un moment în care tu ai crezut, cu sinceritate, despre tine că ești „iubita” lui. Este esențial pentru respectul pe care-l datorezi propriei persoane să-ți dai seama că ai făcut anumite greșeli, atunci când corpul tău era invadat de oxitocină. Dar asta nu te face o persoană rea! Cuvintele cu care ești etichetă îți fac fix atâta rău cât le lași tu să-ți facă! În plus, cu siguranță, el nu este etichetat cu cuvinte similare. Poate ar fi o idee bună să-ți canalizezi revolta și frustrarea în direcția asta!

2. Lucrurile nu sunt doar în alb și negru

Da, este o zonă plină de emoții amestecate și sentimente confuze, în care este foarte greu să tranșezi lucrurile. Faptul că ai o relație cu un bărbat căsătorit sau aflat deja într-o altă relație nu te îndreptățește, însă, să-ți faci singură dreptate trimițându-i partenerei sale oficiale mesajele pe care ți le-a trimis el când s-a lăsat dus de val. Așa că nu te lăsa antrenată în scheme de genul: „ori eu, ori ea”. Sau „trebuie să știe și ea adevărul și să vadă cu cine are de-a face!”. Încearcă să iei un pic de distanță și să vezi, pe cât posibil, lucrurile cu detașare! Această criză de transparență și asumare este pornită doar din răzbunare și neputință!

3. Fii pregătită pentru momentul în care el îți va spune: „Ai crezut doar ceea ce ai vrut tu să crezi!”

Probabil asta îl va ajuta pe el să doarmă mai bine noaptea și să se simtă mai puțin vinovat! Ești o femeie matură, știi ce ți-a spus și nu trebuie să-l lași să te facă să crezi că ai trăit doar în propria fantezie. Așa că noi te ajutăm un pic să anticipezi și să nu fii luată prin surprindere de reacția lui: va veni un moment în care îți va spune că el a fost foarte onest cu tine, că ai știut de la bun început (sau oricum destul de curând) cum stau lucrurile și că ai acceptat situația în cunoștință de cauză.

4. Trebuie să-ți dai seama că prietena lui nu-și dorește și nici nu are de ce să stea de vorbă cu tine!

Cele mai citite articole

Simți că dacă „ea”, „cealaltă” ar cunoaște și varianta ta de poveste poate că ți-ar fi mai ușor! Ei bine, avem o veste pentru tine: nu faci altceva decât să-i amintești partenerei înșelate de infidelitatea cu care se confruntă și pe care trebuie să o asimileze în viața ei. O complicitate între prietena oficială și amantă pentru punerea la punct a infidelului se întâmplă doar în filme și e o variantă total nerealistă de tranșare a situației. Poate doar în comediile romantice are sorți de izbândă! Reacția partenerei înșelate este una viscerală și nu va vedea în tine decât o rivală și nicidecum o aliată sau o victimă, așa cum este și ea!

5. Soției înșelate nu-i pasă de scuzele tale!

Acordă-i acest drept! Și încearcă să te pui un pic în locul ei! Și ea este într-o situație ingrată, și ea se simte mințită și trădată! Las-o să-și consume singură suferința. Orice intervenție din partea ta nu va face altceva decât să complice lucrurile. Cum spuneam și mai sus, este exclusă orice variantă de alianță între voi două!

6. Nu te apuca să povestești despre voi cunoștințelor comune!

Pentru că oamenii se simt obligați să se situeze de o parte sau de alta, să facă alianțe, să fie într-o tabără! Nimeni nu rămâne imparțial într-o astfel de situație! Crede-mă: e o situație pe care mai bine o eviți! Așa că e mai indicat să alegi drept confident pe cineva din afara cercului vostru de prieteni! Sau și mai bine: pe cineva de pe un alt continent! În cazul în care vrei neapărat să te destăinui cuiva, poți să apelezi la serviciile unui psiholog! Nu e numai discret, dar cu siguranță va identifica și resorturile care te-au împins la o astfel de relație!

7. Știu că nu vrei să auzi asta, dar… uită-l cât mai repede!

Dacă își înșală prietena sau amanta cu tine, cu siguranță nu este genul fidel sau loial. Orice ți-ar spune, nu e tipul de om în care să poți avea încredere. Chiar dacă vei ajunge să ai o relație oficială cu el, mai devreme sau mai târziu, va face același lucru și cu tine. Și vei suferi din nou, doar că dintr-o altă ipostază! Atunci când vei găsi un bărbat disponibil emoțional, cu care vei avea o relație sănătoasă, pe care nu trebuie să o ascunzi de nimeni, îți vei da seama că ai avut de-a face cu un personaj mărunt, care nu ți-a meritat atenția, afecțiunea și nici investiția emoțională. Așa că… eliberează-te de această poveste și lasă loc liber în viața ta!

Citește și:
De ce nu isi va parasi un barbat sotia pentru cealalta femeie?

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-moduri-care-reusesti-sa-depasesti-situatia-atunci-cand-esti-cealalta-femeie-din-viata-unui-barbat-603664/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si