Prima pagină » 7 moduri prin care îi poți atrage atenția unui bărbat

7 moduri prin care îi poți atrage atenția unui bărbat

Autor: admin
0 comentarii

7 moduri prin care îi poți atrage atenția unui bărbat

Câteodată, poate fi chiar dificil să te faci remarcată de acea persoană pe care o simpatizezi. Experții propun câteva sfaturi care ar trebui să funcționeze în astfel de situații, iar noi sperăm, dacă nu le-ai pus deja în practică, să te ajute să obții ceea ce-ți dorești. Așadar, iată care sunt cele șapte sugestii pe care experții mizează atunci când vorbim despre a atrage atenția unui bărbat:

1. Fii încrezătoare

Orice bărbat va găsi atrăgătoare acea încredere de sine pe care orice femeie ar trebui să o aibă. Acest lucru nu trebuie să se reducă la a atrage atenția unui bărbat. Încrederea și dragostea de sine sunt calitățile pe care fiecare dintre noi ar trebui să le îmbrățișeze necondiționat.

Sentimentul de a fi confortabil în propria piele este un alt aspect foarte important. Ce anume îți oferă acea senzație? Găsește ceea ce te face să ai mai multă încredere în tine și folosește-te de acea metodă. Poate fi o anumită ținută, un lucru de care ești pasionată sau o stare pe care ți-ai propus de multe ori să o adopți. Poate fi chiar și un gând bun care te binedispune.

2. Fii pozitivă

Potrivit specialiștilor în relații, bărbații sunt atrași de femeile care emană pozitivism, care îi privesc zâmbind și sunt pline de energie. Când un bărbat observă această atitudine, va fi intrigat să afle mai multe lucruri depre tine. La polul opus, negativismul nu te influențează doar pe tine, ci și persoanele din jur. Petrecându-ți timpul plângându-te de lucruri nesemnificative, îi vei îndepărta chiar și pe cei care și-au exprimat interesul până în acel moment.

3. Creează o atmosferă pozitivă în jurul tău

Atunci când un bărbat vorbește despre lucrurile pe care le-a realizat, îl asculți cu interes? Îi pui întrebi, îl încurajezi, sau îi reamintești de potențialele probleme și eșecuri care ar fi putut să apară? Atunci când purtați o conversație, asigură-te că nu duci discuția într-o zonă negativă. Bărbații asociază pozitivismul cu maturitate și eleganță.

4. Fă-l să se simtă util

Există anumite lucruri pe care, trebuie să recunoaștem, nu le putem face. În aceste situații, un bărbat se va simți puternic. Experții spun că aceștia se bucură când au de rezolvat situații dificile. Instinctul unui bărbat nu este doar acela de a sprijini femeile, ci de a explora cât mai multe potențiale soluții posibile. Dacă vrei să îl revezi, deschide subiectul unei conversații despre o situație problematică pe care o ai la locul de muncă.

5. Fă-l să râdă

Cele mai citite articole

Umorul este sexy, iar bărbații adoră femeile care îi fac să zâmbească. În același timp, sunt foarte atrași și de femeile care râd la glumele lor. Când te afli în compania unui bărbat pe care îl placi, renunță la atitudinea prea serioasă și relaxează-te. Asigură-te, totuși, că nu tratezi ironic un subiect sensibil.

6. Respectă-ți principiile

Rămâi tu însăți. Din dorința de a impresiona un bărbat, ai putea fi înclinată să te porți un pic diferit, să omiți lucruri despre tine sau dimpotrivă, să adaugi mai multe detalii care nu sunt tocmai adevărate. Când ești fericită cu tine însăți și ai încredere în propriile principii, vei atrage persoanele potrivite în jurul tău.

7. Complimentează-l

Deși pare că bărbații nu așteaptă complimente, adevărul este că își doresc să le fie adresate cuvinte frumoase, la fel de mult ca noi. Așa că, data viitoare când observi că s-a tuns sau a ales o ținută care îi vine foarte bine, nu ezita să-i spui acest lucru.

Nu încerca să te porți diferit în fața unui bărbat. Cunoaște-ți calitățile, fii sigură pe tine însăți și pe ceea ce poți să oferi. Bărbatul potrivit se va îndrăgosti de personalitatea și bunătatea ta.

Citește și:
Reguli esențiale pentru o viață sexuală mai picantă

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-moduri-prin-care-ii-poti-atrage-atentia-unui-barbat-638852/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si