Prima pagină » 7 reguli în relație pe care cuplurile fericite NU le respectă

7 reguli în relație pe care cuplurile fericite NU le respectă

Autor: admin
0 comentarii

7 reguli în relație pe care cuplurile fericite NU le respectă

Cu siguranță ai auzit în repetate rânduri de sugestiile pe care urmează să le citești, iar inevitabil ai crezut în ele, gândindu-te că ar putea fi secretele unei relații fericite. Ei bine, experții ne contrazic, după ce au descoperit că tot mai multe cupluri sunt fericite fără să le ia în considerare. Iată care sunt cele 7 reguli pe care cuplurile fericite NU le respectă:

Nu te culca nervoasă

Ai auzit-o de nenumărate ori dar, câteodată, un somn liniștit poate încheia mai bine cearta decât schimbul de replici pentru următoarele ore. În timp ce sfatul are o intenție bună la bază, abilitatea de a-ți păstra calmul și rațiunea se diminuează pe măsură ce devii mai obosită. În anumite situații, cel mai bine este să dormi și să continuați conversația în dimineața următoare, după ce v-ați odihnit și v-ați pus ordine în gânduri.

Există o posibilitate destul de mare ca motivul pentru care v-ați certat să fie unul nesemnificativ și să vă dați seama de acest lucru a doua zi. Dacă este totuși un subiect important, vă va fi mult mai ușor să dezbateți problema.

Nu păstra secrete

În funcție de situație, sinceritatea totală poate face mai mult rău decât bine. Potrivit experților, femeile care li s-au confesat, în ceea ce privește transparența pe care o au față de partener, au precizat că nu le dezvăluie soțului sau iubitului suma de bani pe care o cheltuiesc pe haine sau diverse produse care nu le sunt esențiale. De asemenea, nu le spun despre discuțiile personale pe care le au cu fiicele lor, considerând discreția un aspect important în relația mamă-fiică.

Vorbiți deschis

Dacă vă expuneți absolut fiecare aspect al vieții și fiecare părere pe care o aveți, nu vă va mai rămâne timp de petrecut împreună. Mai mult decât atât, relația poate deveni monotonă. În acest context, unele cupluri cred că fostele relații nu trebuie discutate în detaliu cu partenerul actual, deoarece pot apărea conflicte nedorite.

Nu încerca să-ți schimbi partenerul

Cele mai citite articole

Dacă te deranjează un lucru din atitudinea partenerului tău, găsește o modalitate prin care să-i explici asta. În loc să încerci să-l schimbi, spune-i exact care sunt nevoile tale și cărui aspect al comportamentului lor ar trebui să-i acorde mai multă atenție atunci când sunteți împreună, astfel încât să nu te simți inconfortabilă.

Urmărește-ți propriile interese

Respectarea acestei reguli poate duce de multe ori la distanțare. Implicați-vă reciproc în interesele voastre comune și încercați să faceți un compromis chiar dacă activitatea nu vă face cea mai mare plăcere, de exemplu mersul la meciuri de fotbal.

Împărțiți treburile casnice în mod egal

Experții susțin că prioritatea relației trebuie să fie întotdeauna fericirea, și nu împărțirea cât mai corectă a sarcinilor casnice. De exemplu, femeile care își dedică întregul timp creșterii copiilor se simt responsabile să îndeplinească toate acele treburi din gospodărie, în timp ce soțul lor este la serviciu. Alte femei cred că acest subiect poate crea discuții inutile între parteneri, care pot duce la conflicte serioase. De aceea, preferă să se descurce singure, ignorând acest aspect și aceste reguli.

Romantismul este o prioritate

Atunci când apar responsabilități precum creșterea copiilor, plata facturilor și treburile casnice, romantismul pare să-și facă simțită prezența din ce în ce mai puțin, și este perfect în regulă. Nu trebuie să faceți eforturi considerabile doar pentru a respecta această regulă. Majoritatea cuplurilor sunt fericite chiar dacă ignoră romantismul, păstrându-și propriile mici gesturi de afecțiune care îi mențin apropiați.

Citește și:
Dacă tu crezi aceste 3 mituri despre relații, nu vei găsi dragostea adevărată

Foto: Instagram.com/sazan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-reguli-relatie-pe-care-cuplurile-fericite-nu-le-respecta-627844/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si