Prima pagină » 8 dintre cele mai bune destinații de vacanță alături de copii

8 dintre cele mai bune destinații de vacanță alături de copii

Autor: admin
0 comentarii

8 dintre cele mai bune destinații de vacanță alături de copii

Având în vedere că perioada concediilor este din ce în ce mai aproape, ne-am gândit să-ți propunem câteva destinații în care poți călători fără griji alături de copii, indiferent de vârstă. Aceste locații garantează activități captivante și memorabile, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici:

Italia

Dolomiții sunt cunoscuți în toată lumea pentru sporturile de iarnă, mai ales schi, iar vara, întregul peisaj devine un adevărat loc de joacă. Zona oferă o mulțime de oportunități pentru activități de familie, precum escaladări, plimbări cu bicicleta și drumeții.

Norvegia

După ce ați alergat prin pădure alături de câini și ați folosit pârtiile pe post de tobogan, îndreptați-vă atenția către aurora boreală (care se poate observa mai bine în perioada ianuarie-martie). Mâncarea locală este organică, așa că nu te teme că va trebui să-ți faci griji pentru mesele copiilor. 

Japonia

Având în vedere că va găzdui Jocurile Olimpice din vara anului 2020, Japonia a devenit o destinație tot mai căutată de turiști. Guvernul pune acest aspect în topul priorităților și investește în resurse care ajută țara să se dezvolte din ce în ce mai mult în acest plan. Pentru familii, în special cele care au membri adolescenți sau tineri adulți, Japonia are tot ce îi trebuie: mâncare bună, istorie bogată și o vastă cultură.

Kenya

Nimic nu poate fi mai captivant decât un safari în Africa de Est alături de cei mici. Întreaga familie va fi fascinată să vadă animale de dimensiuni impresionante în habitatul lor natural. Se spune că o astfel de experiență merită trăită măcar o dată în viață.

Hawaii

Cele mai citite articole

Vacanța de iarnă în Hawaii a reprezentat o adevărată tradiții pentru multe familii în ultimele decenii, chiar și pentru familia Obama. Mai mult decât plaja magnifică, aici poți vizita Hawaii Volcanoes National Park, care a fost redeschis recent, iar ceea ce va încânta, cu siguranță, fiecare membru al familiei, este că vulcanii pot fi escaladați. Printre activități se numără și scufundările, o oportunitate de a explora Oceanul Pacific.

Antarctica

Cum ai putea avea o vacanță unică? Vizitând cel mai izolat continent din lume în timpul verii. Cele mai populare activități de aici, altele decât admiratul pinguinilor, sunt vâslitul caiacului printre balene și aisberguri sau escaladatul ghețarilor.

Rajasthan

Este timpul să te aventurezi alături de familie în viața sălbatică a Indiei. Ranthambhore National Park din Rajasthan este unul dintre cele mai cunoscute parcuri din India, în special pentru tigrii și leoparzii care pot fi admirați îndelung de către vizitatori. Vă puteți înscrie cu toții la un curs de orientare, vă puteți perfecționa fotografierea animalelor sălbatice sau puteți explora fermele organice.

Dubai

Deși nu pare cel mai interesant loc pentru copii, metropola din Emiratele Arabe are foarte multe de oferit, având în vedere că aici găsim oraș, deșert și plajă, în fiecare dintre aceste locuri existând o varietate de activități pentru vacanță. Iar printre cele mai captivante se numără tiroliana, (cea mai lungă din lume durează o oră) până la schiatul în interiorul unui mall.

Citește și:
8 dintre cele mai fascinante fenomene naturale

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-dintre-cele-mai-bune-destinatii-de-vacanta-alaturi-de-copii-658089/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si