Prima pagină » 8 dintre cele mai nebunești lucruri pe care fanii le-au făcut pentru idolii lor

8 dintre cele mai nebunești lucruri pe care fanii le-au făcut pentru idolii lor

Autor: admin
0 comentarii

Majoritatea fanilor au reacții neobișnuite atunci când își întâlnesc vedeta preferată, își fac tatuaje cu portretele lor sau chiar îi urmăresc. Însă unii pot merge chiar și mai departe de atât. Iată care sunt cele mai ciudate și nebunești momente prin care au trecut celebritățile în interacțiunea cu un fan care a întrecut limitele:

Dolly Parton a găsit un bebeluș numit Jolene pe treptele casei sale

Dolly Parton a povestit că a găsit un bebeluș pe treptele casei sale cu numele Jolene, alături de un bilețel pe care scria că îi este oferit pentru a avea grijă de el. Dolly a sunat la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane și a avut grijă de copil până când o echipă a ajuns la ea acasă.

John Boyega a primit acoperitoare adezive pentru sfârcuri cu fața lui imprimată pe ele

Cele mai citite articole

John Boyega, starul din Detroit și Star Wars, a primit un colet în cutia poștală ce conținea acoperitoare adezive pentru sfârcuri, cu fața lui imprimată pe ele. 

Jared Leto a primit urechea unui fan

În 2013, Jared Leto a povestit că a primit o ureche secționată de la un fan. Pe bilețelul care a însoțit cadoul scria doar: „Asculți?” „Niciodată nu am știut cine a fost, cine și-a pierdut urechea. I-am făcut o gaură în mijloc și am purtat-o pe un colier”, a explicat Jared.

Emma Stone a fost invitată la un bal de absolvire prin reconstituirea unei scene din La La Land

Jacob Staudenmaier, un tânăr de 17 ani din Arizona, a reconstituit numărul Another Day of Sun din filmul La La Land cu versuri personalizate pentru a o invita pe actriță la balul său de absolvire. Emma i-a trimis o scrisoare mulțumindu-i pentru video, însă i-a refuzat propunerea spunându-i că în acea perioadă se va afla în Londra, lucrând la un proiect.

Jonas Brothers au primit un rechin mort

În 2009, Joe Jonas le-a spus celor de la Digital Spy: „Cel mai nebunesc lucru pe care l-am primit a fost cu siguranță un rechin mort.” Nick a continuat prin a-și aminti că „nu era un rechin mare, ci unul mic, pe care l-au ținut pentru noi într-un tub. A fost ciudat. Nici măcar nu au lăsat un bilet prin care să explice de ce l-au trimis. „

Când Jessie J și-a rupt piciorul în 2011, un fan a făcut același lucru pentru a fi la fel ca idolul său

După ce Jessie J și-a rupt piciorul în urma unor repetiții la dans, a spus că a primit un mesaj de la un fan adolescent prin care i se povestea că a făcut același lucru. Fanul i-a trimis fotografii lui Jessie, însoțite de mesajul: „Aș face orice ca să fiu ca tine.”

Norman Reedus a primit un sân din silicon

Actorul din The Walking Dead le-a spus celor de la GQ în 2014 că o femeie i-a trimis un implant cu silicon, sperând că gestul ei îl va înveseli. „A spus că a citit un interviu din care reieșea că sunt deprimat”, își amintește Norman.

O femeie și-a schimbat numele în Mrs. Kanye West pentru a-l impresiona pe artist

În 2012, Linda Resa, o fană înfocată a lui Kanye, și-a schimbat numele în Mrs. Kanye West. Deși Linda avea numeroase tatuaje cu artistul, și-a dorit să-i atragă și mai mult atenția.

Citește și:
7 filme pe care să le urmărești pentru a avea o seară mai bună

Foto: PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-dintre-cele-mai-nebunesti-lucruri-pe-care-fanii-le-au-facut-pentru-idolii-lor-666822/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!