Prima pagină » 8 prinți care încă nu și-au găsit jumătatea

8 prinți care încă nu și-au găsit jumătatea

Autor: admin
0 comentarii

Prințul Harry a reușit să frângă câteva inimi după ce s-a căsătorit cu actrița de origine americană Meghan Markle. Dacă tânjești după o poveste de dragoste ca a celor doi, află că acești prinți încă sunt singuri:

Prințul Moștenitor Hussein bin Abdullah, Iordania – 25 de ani

Dacă vrei să te căsătorești cu un prinț care trăiește o viață activă și responsabilă, Hussein este bărbatul potrivit pentru tine. În 2009, la vârsta de 15 ani, tatăl lui, Regele Iordaniei, a anunțat oficial că Hussein va moșteni tronul într-o bună zi. Când nu este prezent la întâlniri importante din cadrul Guvernului, escaladează stânci și conduce motociclete. În același timp, a demonstrat că este cu picioarele pe pământ, implicându-se în mai multe acțiuni caritabile. 

Prințul Louis, Luxemburg – 32 de ani

Prințul Louis a fost, de fapt, căsătorit cu Tessy Anthony, în perioada 2006-2017, însă, în prezent, cei doi sunt divorțați. Cuplul are doi copii, Gabriel și Noah. În anii de liceu petrecuți în Elveția, Louis și-a descoperit interesul pentru munca socială și caritabilă. Acesta a călătorit în India și i-a învățat pe copiii din satele defavorizate limba engleză, iar în perioada imediat următoare a fost voluntar la Crucea Roșie din Geneva.

Prințul Sebastien, Luxemburg – 27 de ani

Dacă nu ești totuși pregătită să ai grijă de copii, în Luxemburg îl vei găsi și pe Prințul Sebastien, fratele mai mic al lui Louis, un jucător talentat de rugby. În 2017 a depus jurământul pentru Armata Luxemburg-ului, iar în prezent servește drept comandant de pluton al unității militare Irish Guards.

Prințul Moștenitor Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, Dubai – 36 de ani

Cunoscut sub numele de Fazza, pseudonimul sub care publică poezii, Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum iubește animalele, deținând numeroși cai de curse, și poezia, ceea ce înseamnă că este un bărbat sensibil. În arabă, Fazza înseamnă cel care ajută, drept urmare, încearcă pe cât posibil să-și îndeplinească menirea prin a se implica în acțiuni umanitare. Șeicul este și fondatorul Premiului Internațional de Fotografie Hamdan, lansat în 2011.

Prințul Mateen, Brunei – 27 de ani

Cele mai citite articole

Prințul Mateen pilotează elicoptere și practică arte marțiale. Tatăl lui Mateen, Sutanul Bruneiului, are o valoare estimată la 20 de miliarde de dolari, desemnat cel de-al doilea cel mai bogat membru al unei familii regale din lume. Pentru a avea un termen de comparație, gândește-te că averea Reginei Elisabeta a II-a este estimată la doar 450 de milioane de dolari.

Prințul Constantine-Alexios, Grecia – 20 de ani

Grecia a votat pentru a deveni republică în 1974, deci monarhia nu este tocmai în floare aici. Dar chiar și așa, Prințul Constantine-Alexios își îndeplinește atribuțiile regale, dar este și absolvent al facultății de drept din cadrul Universității Georgetown din D.C.

Prințul Nikolai, Danemarca – 19 ani

Te gândești să te căsătorești cu un prinț și un model? Poligamia este cât se poate de interzisă în România și Danemarca, însă din moment ce Nikolai este atât prinț, cât și model, nu trebuie să-ți faci griji că vei avea probleme cu legea. Nikolai este al șaptelea în linia de succesiune a tronului danez, ceea ce înseamnă că, probabil, nu va fi niciodată rege. Așa că s-a gândit să-și dezvolte pasiunea într-o carieră.

Prințul Rostislav Romanov, Rusia – 34 de ani

Născut în apropiere de Chicago și crescut în Londra, Prințul Rostislav este strănepotul Marii Ducese Xenia Alexandrovna a Rusiei, sora lui Nicholea al II-lea, Țarul Rusiei. Deși nu a petrecut prea mult timp în Rusia, nu vorbește limba, iar monarhia rusă nu a mai existat în mai mult de un secol, Rostislav și-a atribuit mândru titlul de Prinț și încă îl folosește. Averea sa este estimată la 800 de milioane de dolari și încă susține că Rusia este casa lui.

Citește și:
10 dintre cele mai scumpe nunți din toate timpurile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-printi-care-inca-nu-si-au-gasit-jumatatea-666534/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!