Prima pagină » 9 calități care îți vor confirma că el poate fi alesul

9 calități care îți vor confirma că el poate fi alesul

Autor: admin
0 comentarii

9 calități care îți vor confirma că el poate fi alesul

Înainte să cauți rochii de mireasă și să alegi buchetul de flori, analizează relația pe care o ai cu partenerul tău și gândește-te dacă îndeplinește calitățile pe care le-ai căutat dintotdeuna la un bărbat, dacă îl iubești pentru personalitatea lui și pentru modul în care se poartă cu cei din jur.

Așa că, dacă ați avut parte de mai multe întâlniri, v-ați îndrăgostit pe parcurs și te întrebi dacă el este alesul, iată câteva calități care îți vor confirma că este pregătit să-ți fie un soț excelent:

Este preocupat de înfățișarea lui

Este genul de bărbat care știe că are nevoie de o nouă tunsoare de două ori pe lună, petrece o vreme gândindu-se ce haine să poarte în funcție de ocazie și are grijă ca aspectul lui final să fie demn de obținerea unor reacții pozitive din partea celor din jur. Deși sună superficial, toate aceste lucruri duc la concluzia că îi pasă de impresia pe care ceilalți și-o formează despre el și își dorește să fie una cât se poate de bună.

Este subtil

Nu caută să fie în centrul atenției cu orice ocazie. Nu îi este teamă de lumina reflectoarelor, dar nu simte nevoia să acapareze o discuție cu propriile lui păreri sau experiențe. Este capabil să poarte o conversație în care se arată interesat de persoana pe care o are alături, pune întrebări și o ascultă indiferent de subiectul abordat.

Este distractiv

Zâmbește oricând simte nevoia și nu se sfiește să râdă la glumele pe care le faci. Este dezinvolt și îți poți da seama foarte repede că îi face plăcere să petreceți timp împreună.

Este disponibil din punct de vedere emoțional

Nu este un bărbat căruia îi este frică de angajamente sau un veșnic Peter Pan care încearcă să evite pe cât posibil responsabilitățile vieții. A trecut prin multe experiențe din care a învățat să-și menajeze nesiguranțele și fricile, și a învățat cum să-i fie dedicat partenerei lui.

Este deschis, onest și direct

Cele mai citite articole

Nu are timp de pierdut cu jocuri prin care să-i arate partenerei sale că deține controlul asupra relației. Se cunoaște pe sine și nu încearcă să pretindă că este altcineva, decât el însuși. Dacă are o pasiune pentru o femeie, nu o lasă să aștepte sau să se întrebe acest lucru, o abordează și planifică întâlnirea ținând cont de toate aspectele care trebuie rezolvate. Dacă la finalul întâlnirii nu este interesat de acea persoană, va fi politicos și îi va spune ce simte. În același timp, dacă este interesat, persoana în cauză va ști acest lucru.

Este respectuos

Poate fi înțelept și inteligent, și să respecte o opinie diferită de a lui, de asemenea. Se bucură de conversație, dar nu se simte amenințat de păreri care le contrazic pe ale sale, și nu reacționează competitiv încercând să te facă să accepți opinia lui.

Este sincer

Dacă te privește dincolo de aspectul fizic, îți va demonstra acest lucru și va fi curios să cunoască fiecare detaliu despre caracterul tău. Este cu adevărat interesat de tine și nu are un motiv ascuns pentru care îți pune atât de multe întrebări. Totuși, nu-l confunda cu tipul acela de bărbat care folosește această tactică de a pune întrebări personale doar pentru a te îndrăgosti de el.

Este cu picioarele pe pământ

Unii bărbați pot fi foarte protectivi câteodată, dar asta nu înseamnă că sunt nesiguri pe ei, pe tine sau pe relație. Bărbații cu picioarele pe pământ îmbrățisează angajamentele și sunt suficient de maturi încât să discute cu tine dacă sunt deranjați de anumite lucruri. Vor încerca să rezolve eventualele probleme apărute, nu să renunțe sau să se retragă fără explicații.

Este autentic

Un bărbat își va cunoaște întotdeauna convingerile și valorile morale. Comportamentul lui nu se schimbă în funcție de persoana căreia i se adresează. Nu simte nevoia să fie recunoscut drept un băiat rău, intelectual sau băiatul dur, pentru a se simți important. Este conștient de masculinitatea și caracterul său puternic.

Citește și:
9 motive pentru care până și relația perfectă se sfârșește

Foto: Instagram.com/caro_e_

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/9-calitati-care-iti-vor-confirma-ca-el-poate-fi-alesul-618587/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si