Prima pagină » 9 moduri eficiente prin care să îți păstrezi relația fericită

9 moduri eficiente prin care să îți păstrezi relația fericită

Autor: admin
0 comentarii

9 moduri eficiente prin care să îți păstrezi relația fericită

Cei mai mulți îți vor spune să îți asculți mai mult partenerul, să faci lucruri frumoase pentru el și să îi arăți sprijinul și aprecierea ta. Desigur, aceste lucruri contribuie la relația ta, dar există și altele, mai puțin discutate.

Iată 9 moduri aparent evidente, dar și eficiente prin care să îți păstrezi relația:

1. Petreceți mai mult timp despărțiți

Poate suna ciudat, însă asta chiar te va ajuta în relație. Dacă petreci măcar câteva zile departe de persoana iubită, te poți asigura de faptul că vei avea lucruri noi și diferite pe care să i le spui. În plus, te ajută să fii mai răbdătoare și să nu te mai enerveze lucrurile care îți displac la partener.

2. Râzi la situațiile neașteptate

Un cuplu care râde împreună are mai multe șanse de a fi cât mai mult timp împreună. Într-o relație, este foarte important să râzi și să te simți bine alături de partenerul tău. Uitați-vă la o comedie sau la un spectacol de comedie. Toate acestea te vor ajuta să te destinzi și să păstrezi un echilibru în relație, mai ales că momentele serioase și tensionate sunt inevitabile.

3. Dormi mai mult

Cuplurile care dorm mai puțin de 7 ore pe noapte sunt mult mai predispuse să se certe. Mai multă odihnă poate duce și la mai mult sex. Ar trebui să te odihnești atunci când se odihnește și partenerul tău. Cuplurile care au probleme în ceea ce privește odihna se ceartă mult mai des, nu mai au aceleași activități și nici nu mai fac sex atât de des față de cuplurile care dorm împreună.

4. Stabiliți-vă obiective împreună

Este important ca tu și partenerul tău să vă stabiliți aceleași obiective, dar mai ales să vă și ajutați să vi le îndepliniți. Fie că sunt obiective financiare sau personale pe termen lung sau proiecte pe termen scurt la care să lucrați împreună, contează sprijinul pe care îl acorzi partenerului și invers.

5. Ieși din zona de confort

Cele mai citite articole

Dacă vrei să ai parte de o relație sănătoasă, în care să comunici deschis cu partenerul, trebuie să fii îndeajuns de curajoasă astfel încât să fii și vulnerabilă în preajma lui. Acest lucru înseamnă să-i spui partenerul lucrurile care te deranjează, să-i spui cum te simți și să încercați lucruri care nu se află în zona voastră de confort. Este un pas mare într-o relație să vorbești cu partenerul despre ceva dureros din trecut sau să-i dezvălui anumite aspecte pe care nimeni nu le știe.

6. Faceți exerciții împreună

Poate fi o modalitate perfectă prin care să vă oferiți ajutorul unul altuia. Lucrați precum o echipă, iar asta vă va consolida relația. În plus, petreceți și mai mult timp împreună, dar să nu uităm de faptul că vă preocupați să aveți un stil de viață de sănătos.

7. Începeți noi activități și obiceiuri

Fie că e vorba despre o activitate pe care amândoi doriți să o încercați, un domeniu de care sunteți interesați sau o destinație pe care să o vizitați, este prilejiul ideal pentru care să investiți timp. Noile obiceiuri pe care vi le impuneți au rolul de a vă seta prioritățile, dar îți va arăta faptul că amândoi vă interesați de viitorul pe care vi-l doriți împreună.

8. Faceți împreună treburile casei

Este important să faceți o echipă și în ceea ce privește activitățile casei, chiar dacă nu sunt cele mai interesante. Oricare ar fi sarcina pe care o faceți, obiectivul este să lucrați împreună și să duceți la bun sfârșit sarcina. În plus, se creează între voi un sentiment de egalitate, care este foarte important într-o relație.

9. Surprinde-l cu lucruri mici

Din când în când, în loc să trântești ușa dimineața, lasă-i partenerului un mesaj drăguț, fie că e vorba și de un post-it pe ușă. Încearcă să fii mai îndrăzneață și organizează o întâlnire falsă. Surprinde-l cu lucruri minore și de ce nu, poate chiar nebunești. Aceste mici gesturi păstrează vie scânteia dintre voi.

Citește și:
5 tipuri de bărbați de care nu ar trebui să te îndrăgostești

Text: Iulia Braslasu
Foto: Instagram.com/gypsea_lust

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/9-moduri-eficiente-prin-care-sa-iti-pastrezi-relatia-fericita-613568/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!