Prima pagină » 9 trucuri ciudate pentru a face ca părul tău să crească mai repede

9 trucuri ciudate pentru a face ca părul tău să crească mai repede

Autor: admin
0 comentarii

9 trucuri ciudate pentru a face ca părul tău să crească mai repede

9 trucuri ciudate pentru a face ca părul tău să crească mai repede

Indiferent de motiv, nu esti singura. Vrei ca părul tău să crească. Noi te înțelegem pe deplin. Încearcă aceste metode – deși par ciudate, acestea au efect și vor face ca părul tău să crească mai repede.

1. Stai cu capul în jos

Atunci când stai cu capul în jos crește circulația sângelui la nivelul capului. Acest lucru face ca foliculii să ajungă la capacitate maximă, stimulând creșterea. Metoda este populară, dar este de discutat dacă e bine să stai cu capul în jos timp de câteva minute în fiecare zi.

2. Poartă o cască

Acest lucru să porți o cască de baie cât mai mult timp posibil, de preferat peste nopte. Ideea este că astfel vei produce căldură și vei încuraja creșterea părului. Unele femei aplică ulei pe scalp înainte să facă acest lucru. Chiar dacă părul tău nu va crește considerabil, măcar va deveni moale și strălucitor.

3. Aplică ulei de pește

Plin de omega-3 și grăsimi benefice, uleiul de pește fortifică parul și acoperă scalpul de nutrienți. Problema sa este că miroase urât. Ar trebui să eviți să intri în contact cu oamenii până când îl speli.

4. Folosește piper cayenne

Combină piperul cu ulei și aplicară-l pe scalp, o metodă care devine din ce în ce mai populară. Senzația de mâncărime se presupune că ajută la drenarea sângelui la folocului, stimulând creșterea.

5. Aplică o mască pe bază de albuș de ou

Albușurile sunt cunoscute pentru faptul că oferă strălucire părului. Prin faptul că îl fac mai puternic, acestea ajută și la o creștere mai rapidă.

6. Bea multă apă

Cele mai citite articole

Apa este foarte importantă dacă vrei să arăți și să te simți mai sănătoasă. Dacă reușești să bei opt pahare pe zi, părul tău va rămâne sănătos.

7. Evită uscarea și îndreptarea

Oferă părului tău cât de multe pauze poți. Dacă folosești căldură direct pe păr, îl vei slăbi. Renunță la acest obicei și părul tău va crește mai repede.

8. Înlocuiește fețele de pernă de bumbac cu cele de mătase

Aruncă fețele de pernă din bumbac și înlocuiește-le cu unele făcute din mătase. Bumbacul cauzează o frecare ce dăunează părului și îl face să cadă. Înlocuiește-le cu mătase și nu vei mai găsi fire de păr pe fața de pernă dimineața.

9. Masează-ți scalpul

Delectează-te cu un minunat masaj al scalpului. Poți face asta când îți speli părul. Ai nevoie doar de un masaj de un minut. Acesta stimulează foliculii care ajută la creșterea părului.

Citește și:
Secretele pe care franțuzoaicele le știu despre îngrijirea părului

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@sazan)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/9-trucuri-ciudate-pentru-a-face-ca-parul-tau-sa-creasca-mai-repede-630164/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si