Prima pagină » 3 piese de lenjerie pentru weekend

3 piese de lenjerie pentru weekend

Autor: admin
0 comentarii

Temperaturile scad și toamna isi intra in drepturi. Dar de ce sa renunti la senzualitate? Inca nu a venit vremea pijamalelor – salopeta, de fapt, am spune noi, nu e niciodata vremea lor. Iata deci 3 idei de tinute pentru noapte care vor pastra flacara aprinsa in dormitor, fiind in acelasi timp confortabile si placut de purtat in fiecare seara. 

Un babydoll incitant care sa iti puna silueta în evidență, este confortabil și plăcut la atingere, fiind perfect pentru a fi purtat un weekend întreg. Te asiguram ca-ti vei surprinde partenerul si-i vei aminti cât de sexy ești. Alege acest model sau unul asemanator (gasesti o multime la SevenSins.ro) si cu siguranță vei avea parte de un weekend cu adevărat special.

3 piese de lenjerie pentru weekend

La fel de interesanta poate fi o camasa de noapte. Chiar daca termenul nu pare prea senzual, iata cam cum poate arata aceasta: 

Cele mai citite articole

3 piese de lenjerie pentru weekend

Destul de bine, nu? Dantela este mereu asociata cu seductia in dormitor, asa ca nu ezita sa o alegi atunci cand iti cauti o tinuta de noapte. La fel de interesante sunt si decolteurile, iar cele de pe spate sunt considerate chiar si mai incitante. Se vede, nu?

A treia noastra propunere este banala pijama. Din nou, reinventata. Alege satin, dantela sau combinatii ale acestor materiale cu bumbacul pentru un plus de confort. La SevenSins.ro am gasit o multime de modele, dar mai ales o multime de culori. Iar o pijama rosie, cu pantalon (foarte) scurt este oricum, dar banala sigur nu.

3 piese de lenjerie pentru weekend

Sursa: https://www.ele.ro/fashion/lenjerie-intima-sexy/3-piese-de-lenjerie-pentru-weekend-62415

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si