Prima pagină » Aceste 7 lucuri te vor ajuta să afli dacă persoana de lângă tine este cea potrivită

Aceste 7 lucuri te vor ajuta să afli dacă persoana de lângă tine este cea potrivită

Autor: admin
0 comentarii

Aceste 7 lucuri te vor ajuta să afli dacă persoana de lângă tine este cea potrivită

Toată lumea este de părere că o relație este perfectă atunci când există încredere reciprocă și comunicare. Însă daca vrei o relație de lungă durată, în mintea ta, își vor face loc câteva întrebări care te vor face să te gândești dacă te afli lângă persoana potrivită sau nu.

Potrivit experților, aceste 7 lucruri îți pot arăta dacă persoana de lângă tine este cea pe care o cauți sau nu.

Este fericit pentru tine atunci când ai succes

Dacă succesul lui este și succesul tău, atunci, este clar că formați o echipă formidabilă împreună. Când ceva minunat se întâmplă în viața ta și partenerul tău o vede ca pe o victorie pentru ambii, este clar că te afli în relația potrivită. Este important ca partenerul tău să se bucure alături de tine de succesul tău și vice versa.

Se simte bine în compania ta

Când îl întâlnești pe „unicul”, cu siguranță vei ști. Dacă partenerul lângă care îți petreci timpul te face să te simți în siguranță și fericită, atunci ești norocoasă. În caz contrar, dacă simți stări de anxietate, iar intuiția ta spune că nu este persoana potrivită pentru tine, ar trebui să-ți asculți inima și să incetezi să mai speri că lucrurile vor evolua cu timpul. În cele mai multe dintre cazuri, aceste lucruri se înrăutățesc.

Știe cum să te consoleze în momentele dificile

Întreabă-te pe tine însăți: „Cum ar trebui să se comporte el cu mine atunci când am o zi mai proastă?”. Dacă răspunsul la această întrebare nu corespunde cu felul în care se comportă partenerul tău, lucurile sunt destul de clare și ar trebui să iei o decizie cât se poate de repede.

Te încurajează să fii tu însăți

Cele mai citite articole

Partenerul tău ar trebui să fie alături de tine la orice pas, indiferent de cât de ridicole și ciudate pot fi aspirațiile tale. Ar fi foarte dezmăgitor pentru tine dacă ai afla că persoana pe care tu o iubești nu te încurajează să fii ceea ce vrei tu să fii și singurul lucru care ti-ar mai rămâne de făcut ar fi să reevaluezi relația dintre voi doi şi să luaţi o decizie.

Vreți aceleași lucruri

O relație serioasă și de lungă durată implică planuri de viitor alături de partenerul tău. Dacă el este sceptic cu privire la planurile tale de viitor și nu sunteți pe aceeași lungime de undă, persoana de lângă tine nu este cea pe care tu o cauți.

Nu te judecă pentru greșelile tale

Dacă partenerul tău este trup și suflet alături de tine, nu îi va păsa de greșelile pe care tu le faci și va fi lângă tine pentru a le repara.

Te simți în siguranță și cu adevărat confortabil în pielea mea în preajma lui

Oricine caută o persoană lângă care să se poată manifesta așa cum este fără a se rușina să-și arate până și cele mai ciudate părți ale personalității sale. Dar dacă partenerul tău nu îți conferă acea sigurantă că poți face orice alături de el, trebuie să purtați o discuție și să elimini această nesiguranță din relația voastră.

Citește și:
Sfaturile ce te vor ajuta să rămâi îndrăgostită de partenerul tău pentru mult timp

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram (@inthefrow)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/aceste-7-lucuri-te-vor-ajuta-sa-afli-daca-persoana-de-langa-tine-este-cea-potrivita-610892/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!